Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar ya ne çok su içiyorum sabahtan beri içtiklerimi saysam mideniz bulanırr hala içim yanıyooo sizinde öylemiii

iç kuşum yarasın.ben 1 lt. su içtim sabahtan beri.şişem yanımda yeni bitti.
uyuyana kadar da en fazla 1 lt içerim içmem.günlük içtiğim su bukadar.
yetiyodur inşallah.

ben su içemiyooooommm
ay kıs yasak olan şeyi insan daha bi arzulu yapıyo
fazla su içmezdim zaten ama şimdi yasak ya sabah bile kahvaltıdan önce gözüm su arıyo
hele gece bi tuvalet bi mutfak
her tuvalete kalkışımda mutlaka su içip yatıyom yanıyo içim
öyle oluncada gecede 6 kere felan tuvalete kalkıyom

hafta başından nefret ediyorum
pazar günleri çok çabuk geçip gidiyo sonra işe gelmek ölüm gibi geliyo bana yaaaaaaaaaa

benim fındığım tepiniyo gene içerde
maşallah kıpırdak oğlan bi dk durmuyo
kımıl kımıl
öyle tekme felan diil artık koluyla itiyo ayağını diriyo yazık yavrum sıkılıyo heralde bir an önce çıkmak istiyo

kıslar habire yazıyom cvp da gelmiyo ama
bi konuya daha değinmek istiyorum
zaman ne kadan çabuk geçiyor deği miiiiiiiiiii
daha dün gübü geliyo size hamileyim dediğim zaman şimdi 2,5 ay kalmış veledimin doğmasına

neyse heralde herkeşler gitmiş
bende gidem barim
ii akşamlar herkeşlereeeeeeee

kızlar bende çıkıyomm dayanamıycam karşı dükkana vitrinle kepenk yapıyorlar carrr carrr sabahtan beri camı kapıyom pişiyom açıyomm kafam şişiyoo en iyiysi kaçayım ben hepinizi öptümmmm
yarın görüşürüz kısmetse

ayy hayatım sorma onları bizimde evin yanındaki cafeyi satmışlar apartman dikilcek bugün hep dozerler çalıştı hem ses hem toz toprak hiç açamadım piştim evde diğer yerleri açtım ama fayda etmiyor ki neyse erken bitirdiler ama kafamda patladı eşim geldi de işten az dolaştık bir yerlerde oturduk kendime geldim yarında bu ses devam ederse atcam kendimi dışarılara dayanılacak gibi değil anacımm...

Nurtiş bana da zaman hiç geçmiyor şu önümdeki bir ay çok uzun geliyor bana belki de daha uzun zamanar var önümde o zamanlarda çabuk geçse keşke.. mafoldumben

kızlar annemden yenı geldım bennn hepsını okudum gecmısı ama unuttum bıle :roflol:

seni düşündüm dün akşam yine
sonsuz bir umut doldu içime
bir de kendimi düşündüm sonra
bir garip duygu çöktü omuzuma
hani ıssız bir yoldan geçerken
hani bir korku duyar da insan
hani bir şarkı söyler içinden işte öyle bir şey

Kıslar sızlere hıÇte ŞaŞırmıcanız bıŞı dıcem
uykuuum vaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

kıs benim bebeeemmmmmm 30 un üstüne oturmuş gördünüs müüüü

öznurcum geçmiş olsun hayatım ne oldu
ben didim o kadar klimanın karşısında durma çarpar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…