Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi becerebilsem işe adapte olmayı zaten üffffffff
doğum iznime kadar buraya fazla girmiim de işlerimi yoluna koyim bari

evde yemeğim var öznur kıs ama yaparım onuda
resmen domates sosu koktu burnuma ımmmmmmmmmmm

kız nurtişş Allah korumuşş senin koçişte ne işin var adam çatıca ay benimkide öyle her işi biliyo her işi o yapacak kahraman olacak töbe töbe otur oturduğun yerde ustası var gelsin yapsın Rabbim korusun onları bize ve çocuklarına bağışlasın

çidoşum az kaldı cumaya.zaman çabucak geçiyor zaten.
cimcimen nekadar büyümüş bakalım.

evet ozim çok meraktayım inşallah hayırlı gelişmeler olurr

ay canım domates soslu makarna istediiiiiiiiiii cokacimcoook

ya nurcum sorma zaten cuma yapmışınız sos muhabbeti şimdi okurken benimde canım çekti dünden de köftelerim var akşam yapacam üstlerine sos

ben de ctsi günü dışarı çıktım bebek mağazalarına baktım
ne alacazki biz.alacak bişi bulamadım yaaa.zıbınları
içli dışlı tam takım hastane çıkışı,çıtçıtlı badileri falan bayağı var zaten.
havlusu var bir takım. ctsi günü battaniye aldım.fermuarı da var.tulum gibi
bebek içine girebiliyo istersen.şimdilik ilk etapta yatacağı küçük yatağı
dayısından geliyo.yeğenim 7 aylık oldu artık.yatak olabilen mama yatağı var.
tekerlikli ve sallanan otomatik ayarlıyosun kendi kendine beşik gibi sallanıyo.
yorganını ananesi hazırlıyo.eee ben ne alacam şimdi aklıma bişi gelmiyokiiii.

offf dünya kadar işimm 2 hafta vaktim var hiçbirşey yapmak istemiyomm nasıl oacak bu işler bilmiyom hiçç

ya canım
Allah korumuş
çok sinirlendim verdim veriştirdim ya sana bişey olaydı diye ama bi yandan da canı yanmış ayağı sargıda içim gitti kıyamadım da

eee senin varmış zaten bebğin kıyafetleri kıs
bide bişi almadım diyip duruyodun

tırnak makası
emzik
ateşölçer
benimde bunlar eksik alırsam daha da bişi almıcam
kendime alcaklarım hariç tabe

offf dünya kadar işimm 2 hafta vaktim var hiçbirşey yapmak istemiyomm nasıl oacak bu işler bilmiyom hiçç

of offfffffffff deşme yaramııııııııııııı

öznurum yıkama küveti aldın mı bide 3-6 ay arası tulumlar falanda al ben artık onları almaya başladım bebek çok hızlı büyürse 1 aydan sonra bile kıyafetleri olmayabiliyormuşş hem kış olacak hem biz hem bebek daha ufakken biz kendimizi toparlamadan sokaklara dökülüp kıyafet almayalım. yelek aldın mı hem örgü hem penyelerden al tırnak makası bez ıslak menndil saç fırçası pişik kremi al kendi eksiklerini al gecelik vs kıs hiçbirşey almazsan kırmızı taç al kendinee

kız bişi almadım tabi ne aldım.hastane çıkışını babannesi getirmiş.havlusunu da.
ben sadece bikaç badi almışım hepsi bu.
almış mı saymalıyım şimdi yani.bişey almadan herbişeyi
varmış gibi geliyo.
o saydıklarını tabi almadımda emzik falan
almayacam zaten.biberon vs. bunlar sonraki işler değilmiki.

çiğdem dediğin gibi esas kendime bişeyim yok.gecelik sabahlık,pijama ne giycez
hastanede dimi.emzirme sütyeni,göğüs pedi falan almak lazım.
bi de bebeğin bezlerini unutmayalım tabiii.

ben küvetini aldım filesini aldım
biraz büyük zıbınlarda aldım
yelek babane anane bisürü örmüş
mendili şampuanı pişik kremi hepücüü tamam bi tırnak makasımız emziğimiz bide tacımız yok :)

öznur iç zıbınlar varya incecik hani onlardan al 2 tane falan göbeği düşmeden yumuşak diye onlar giydiriliyormuş
bende kendime bişey almadım hem hastahaneye istiyom hem eve güsel eşofman takımları 1-2 tane almak istiyom emzirirken daha eve gelen giden olacak erklerde geleccek amcalar enişteler gecelikle çıkılmazya adamlarım karşısına eskilerininde içine giremeyiz daha bende dışarlık gib eşofman alıcam büyük beden önden frmuarlı falan hatta emzirmek koaly olsun

ya öznur ben emzik almıcam diyodum da
ablamda ben o hataya düştüm sakın sen düşme dedi
o almamış yeğenime hastanede gece sabahakadar durmamış sürekli ablam memede de tutamamış biberonun emziğini çıkarıp tutmuş ağzına
sabah ilk iç kocasına emzik aldırmak olmuş
bende her ihtimale karşı bi tane alim diyom

şu cuma bir geçsin hayırlısı ile ben hızlandırcam alışverişi çünkü erken doğarsa çıscıbıl kalmıyım ortada benim bebişinde hastane çıkışı havlusu bezi makas falanı yok daha kıyafet varda

nurtencim dr.lar ilk bir ay emziği önermiyolar ama.
bende haftaya alışverişe başlayacam artık temmuz geldi
temmuzda diyordum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…