Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğdem dediğin gibi esas kendime bişeyim yok.gecelik sabahlık,pijama ne giycez
hastanede dimi.emzirme sütyeni,göğüs pedi falan almak lazım.
bi de bebeğin bezlerini unutmayalım tabiii.

ben kendime 1 tane pijama takımı aldım şimdilik o kadar
ayın 1 inden sonra alcam gerisini de
malum kredi kartı hesap kesimi :roflol: :roflol:

hala inanamıyorum hee doğum yapacağımıza.
o anı hayal edince heyecandan ölüyorum
oyüzden düşünmemeye çalışıyorum.
birgün gelecek ve bebeğimiz kucağımızda mı olacak
günler geçiyo işte.

öznur doktorlar önermiyo emziği ama durmayınca ne yapcan
inşallah aramazlarda kullanmaya gerek kalmaz ama sabaha kadar ağlamasına yüreğin dayancak mı

ha unuttum bide makinede çamaşır yıkamak için file aldım
pakette ama açıp bakmadım büyüklüğü falan nasıldır.
çoraplar ve küçük zıbınlar için iyi olur.

ayy öznur ben hala hamile olduğuma inanamıyorum sabah aynanın karşısınsda göbişime yağ sürüyordum gözlerim pörtledi bu göbek benimmi diye yuhhh koca göbekli hamileyim diye sokakta gördüklerim gibi :roflol:

beşiğin içini yerleştirmedim kirlenir diye
ama ilk sizin için öyle bi yerleştirip çekip geri kaldırırım

doğru söylüyorsun canım stres yapmak yerine zamanını beklemek lazım bir belentiye girince regli olduğunda insan çok sarsılıyor... Hayırlısı artık bende kafamı dağıtacağım bundan sonra.. Yarın arkadaşla dışarı çıkacağım. Kitabım var bitirilmeyi bekleyen sonra sınav sonuçları gelir kaldığım ders olursa onlara çalışcam... Belirti felan da aramıcam artık.. Hatta dile bile getirmeyeceğim... Öyle karar aldık buradakilere de olursa sürpriz olsun istiyorum... Canım İnşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin ben inanıyorujm ki çok güzel olacak herşey... İçini ferah tut canım...

bende yağlanırken farkettim baya çtlamışım
üstte bişi yok da göbeğimin altları
ve son 10 günde oldu daha önce yoktu
demekki ne kadar yağlansakda çatlıcamız varsa çatlıyoz üfffffffff

ha unuttum bide makinede çamaşır yıkamak için file aldım
pakette ama açıp bakmadım büyüklüğü falan nasıldır.
çoraplar ve küçük zıbınlar için iyi olur.

hehe onu bende dşündüm ama benim sütyen yıkama torbam var onu kullanıcam bide spor ayakkabı yıkama filesi almıştım büyük ondada ayakkabı hariç boncuklu kazaklarımı örtüleri vs yıkıyom onuda kullanabilirim çantada bebek çantası almıycam güsel bir seyahat plaj çantası tarzı bişey alıcam yıkanabilir sonrada kullanırım biz çok geziyoz zaten yazlığa görümceme tekirdağa hep lazım olacak .çocuk büyüsede çanta bana daha makbul olacak

geçmiş olsuuunnn... Allah korumuş valla.. inşlh ayağındada ciddi bişiy yoktur. çabucak iyileşir.. üzerine basabiliyomu bari..

bi supermen de sende var desene..
kendini süpermen zanneden, her işi kendileri yapak zorunda hisseden tek benim kociş sanırdım.. yanlız değilmişim

benim çantam da bebekli hanımların kullandığı
bebeğe hitap eden bişi olmayacak zaten.kendi
tarzıma uyan ama büyük bişi alıcam.eşyaların hepsi sığmalı.
dediğin gibi herzaman kullanabileceğim renkte ve görüntüde
olacak.

bende niveanın çantalı setini aldım
çantası çok kaliteli ve güzel ama ben iki çanta taşımaktansa kendi çantalarım zaten valiz gibi herbiri
bi köşesini oğluşuma ayırırrım diye düşünyorum
yoksa hem bebek hemde 2 çantayla nasıl gezicem ki kaydirigubbakcemile3

ben biraz aşağı inip dolanayım.yürüyüş yapamıyorum hiç.
sıhbete de yeni başlamıştık ama fırsat buldum şimdi.

sağol hayatım
basamıyo üstüne ayağında 5-6 derin kesik var altında
ama benimki o halde dün 6-7 tane internetten ve arkadaş vasıtasıyla çatı ustası buldu fiyat aldı. Ay yönetici ne güne var bilmiyom. hoş varda bi işe yaramıyo 1 yıldır sadece yapalım demeyi biliyo icraat yok
aşimde bir an önce hallolsun istiyo
üfffffffff karma karışık işler yani

seval dönemedi annesinden heralde
yoksa durmazdı bu saate kadar gelirdi

Nurten geçmiş olsun eşine canım... Ucuz atlatmış gerçektne ne işi var çatı tepelerinde... Yönetici ne günr duruyor.. Amaan benim eşimde öyle yaa tadilata karışmazda toplantılarda felan sürekli konuşur, şu böyle olsun bu böyle olsun yok yalıtım yapılmalı ceza gelecek ya diyorum sen bir sus şimşekleri çekme yönetici konuşsun sanane illa karışacak... Şimdi yöneticilerde taşınacak emlakçıya vermişler evi diğer kişilerinde yaşı geçkin eşime verecekler kesin yöneticiliği ama ben hiç istemiyorum boşuna stres olacak aman kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…