çiğdem dediğin gibi esas kendime bişeyim yok.gecelik sabahlık,pijama ne giycez
hastanede dimi.emzirme sütyeni,göğüs pedi falan almak lazım.
bi de bebeğin bezlerini unutmayalım tabiii.
hala inanamıyorum hee doğum yapacağımıza.
o anı hayal edince heyecandan ölüyorum
oyüzden düşünmemeye çalışıyorum.
birgün gelecek ve bebeğimiz kucağımızda mı olacak
günler geçiyo işte.
selam kızlar hazyırlı haftalar hepinize bana özellikle cuma kısmetse profa gidecez inşallah mubarek gün hayırlı haberlerle dönerimmm
sedacım sakın üzülme hatta her ay kendini bu ayda nasıl olsa olmaz diye şartla yoksa birkaç ay sonra iyice sters olursun progestan çıkar vs vs sakın canım tamam mı ayrıca hiç takma rahimi falan benimde miyomum var nette bebek tutmaz tutarsa ya düşer yada miyon da büyür bebeğe yer bırakmaz yazıyordu şimdi hep baktırıyorum cm büyümemiş maşallah bak progestanım yüksekti ilaç içtim hemen hamile kaldım hemde ikiz hemde 34 yaşında Allah ol dedimi oluyo sadece sabırlı ol vaktini bekle canımm gerisi boş üzüntü
ayy öznur ben hala hamile olduğuma inanamıyorum sabah aynanın karşısınsda göbişime yağ sürüyordum gözlerim pörtledi bu göbek benimmi diye yuhhh koca göbekli hamileyim diye sokakta gördüklerim gibi :roflol:
ha unuttum bide makinede çamaşır yıkamak için file aldım
pakette ama açıp bakmadım büyüklüğü falan nasıldır.
çoraplar ve küçük zıbınlar için iyi olur.
kıslar benimde alıkllı kocişim hafta sonu az kaldı çatıdan düşüyomuş
Allah korumuş yani
biz enüst kattayız cumartesi akşam fırtına çıktı burda
bizim asansör boşluğu tarafında üstte cam koymuşlar çatıya o aşşa uçtu
benim kocişte karşı dairedeki adam birde yönetici hep birlikte yukatı bakalım üstümüse akmasın yağmur diye
benim akıllı koca çık o fırtınadan çatının tepeye kapatmaya çalış orayı
ayağı kayınca tutunmuş orda biyere Allahtan ama ayağına çam parçaları batmış
yazık ayağının altı paramparça olmuş
ah ah dedim eşime akarsa aksın sani bi badanalık işi var senin canından kıymetlimi
deli benim adam yaaaaaaaaaaa
kalpten götürcekti beni gece gece
geçmiş olsuuunnn... Allah korumuş valla.. inşlh ayağındada ciddi bişiy yoktur. çabucak iyileşir.. üzerine basabiliyomu bari..
bi supermen de sende var desene..
kendini süpermen zanneden, her işi kendileri yapak zorunda hisseden tek benim kociş sanırdım.. yanlız değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?