Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaçtane hastane cıkısı alıcksn ozı sen ben bı 15lı bıde 5lı almayı dusunuom

işte gozumuzde buyuyo almadıgımz ıcın bıde lıste yapıp cıkmak lazım snra ay sunu unuttum bunu unuttum bı suru dert cıkarrr cnm ana kucagı cok ıı olu dıe duydum bende sızın arabalarnz var tabe oto koltugu daha lazım sıze ama bızım olmadıgı ıcın cocugu bı yere gturrken falan rahat olur dıe dusundum portbbegı sevmıom ben pusetıde dogduktan sra alırız sımdılık gereklı bısı degıl

kaçtane hastane cıkısı alıcksn ozı sen ben bı 15lı bıde 5lı almayı dusunuom

ben 2 takım aldım
bi 15 li set bide 10 lu set aldım
oda yeter hastanede kullanmaya
birinin battaniyesi yeter zaten anenemiz peluş battaniye almış
getircek gelirken çok soğukda olmaz zaten eylül başında hava

hepimize laf yetiştirmişn nurten aferin sana

he yaaaaaaaa ne sandın dıııııı

aman kıs portbebe en fazla 1 ay kullanılıyo
çok fuzuli bence

yeter dımı o kadar 2 tane yane

bence yeter zaten onlar minnacık oluyo
bebek günden güne büyücek sığamıcak fazlasına ne gerek var ki

yeter tabi hastane için.sonra evde çıtçıtlı badiler ve tulum giydiririz
yada 2 li takımlar.ben badiler almıştım.heryerde dolu zaten en kolayı
onu almak.ama tulum eya 2 li takım yok.hediye gelir onlar zaten bir iki
tane almak yeter.

ağız mendili de alın kıslar
ben şimdilik 5 ytane aldım
onları ağzında kullanıcam
bi 10 tane falan daha alcam onlarıda uykudan kalkınca terli olur diye sırtına koymak için yumuşacık güzel olur

bende 2 takım alt üst aldım
2 tanede tulum aldım
ayrıyeten de
3 tane sade alt pijama aldım
olur ya belki ilk zamanlarda çok kaka yapıyolar sızarsa pijama çeşidi olsun diye

seval kıs hiç listeyegerek yok bence
zaten mağazaya girince herşeyi görüp gereklileri alıyosun
tabi hepsini toplu biyerden alırsan daha iyi oluyo kafan dağılmıyo ne aldığını görüyon
birde mağaza sahibide bana çok yardım etmişti
bak abla şunlar gerekli demişti
fazlasını sağolsun hiç aldırmadı adam onlar hediye gelir alma dedi

pijama çok lazımmış.. tulumun içine bile giydirmek gerekiyomuş.. üşüyorlarmış.. malum bebişler kışa yakın gelcek..

evet ya ıkı tane yeter zaten eve gelınce dagha rahat oluruz cıtcıtlı badılerımız olur eee cokta gelırrr zatenn

bide ben bişiy soriiim.
port bebe dediğiniz.. hani valiz gibi kenarları fermuarlı da bebişi içine koyuyorlar o mu..
ana kucağı .. oto koltuğu gibi ama mama koltuğu tarzında aynı zamanda sallanabilen şeymi...

port bebe degıın aynı o sey cnm ama ana kucagı oto koltuguna benzıo ama mama koltugu gıbı yuksek degıl sallanabılıo zaten google yaz cıkarr

bende port bebe almayı düşünmüyom zaten el kadar bebeği nereye gezdirmeye götürcezki bi hastaneye kontrole gider onuda sararız battaniyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…