Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benimde 2 görümcem var gelirler yaparlarda ama ekimde olursa onlarında küçük çocukları var okula giden kaç gün gelebilirler ki iş dönüp dolaşıp bize kalacak

ben komşunun torununu görmeye gitmiştim ya kız içerde emziriyomuş ben gittim yanına tam 30 günlüktü bebek emiyoo azcık uyuyo memede annesi bize ikram çıkardı yedik içtik kız hala meme dışarda oturuyordu düşünsenize 1 ay geçti misafir geldi biz oturcaz onlar bakacak ben milletin yanında emzirmemde onlar ıtursun salonda ben takılırım içerde kaydirigubbakcemile3 derim mutfak orda hediyeleride şuraya bırakın güle güle

doğum kaç para acep
normal kaç para sezeryan kaç para
epidural kaç para..

he kıs çocukluğumdan beri uyuz olurum karılar şak diye açarlar ya memelerini sinir olurum ben bide laf hazır nolcak herkeste var

emzirme önlüğüde mi oluyo..
bitane tülbent yaparım. emzirirken atarım üstüme..

bide ben şeyi düşünüyorum benimkisi kız..
odada erkek varsa altını alamam ben.. sadece kocişin yanında alabilirim.. kaynatamın, babamın veya ağbimin yanında altını açmaya utanırım.. kovalarım herkesi dışarı.. (benim ev sobalı)

dimi çiğdm yaaa mileltin yanında emzirmek bana da tuhaf geliyo.
emzirme önlüğü alacam

al anam al benim yenge hastanedeyken bebek geldi hemşire emzirtecek anam burdan bebeği itiyorlar ordan memeyi çekiyorlar erkekler çıktı ama biz anneleri ablası kardeşi benim yenge full bakıyozz kıs kan ter içinde kaldı

ay bide emzirme önlüğü vardı dimiiiii
ben efil efil bi bez alcam kumaşcıdan
kendim dikicem çevrasini bide boynuma asmaya sap yaparım oldu bitti

emzirme önlüğü çok güzel ama.
boynuna asıyosun bi de etrafında sert bişi
var havada tutuy.bebğin yüzüne yapışmıyo.

anam kıslar bugün toplasan yarım saat oturamadım
ayaklarım bomba gibi oldu gene

süpersin gülerim hatta dini yönden babasına bile göstermiycekmişin benim annem almanyada yanlızmış babamla yıkıyorlarmış hep altıma çamaşırla yıkıyorlarmış sonra değiştiriyormuşş annem diyo hiç kimsenin yanında açmadım senin altını diye hep yan odaya gidiyormuş yada kendini sper edip alıyormuş altımı (ayy kendimi bir an sidikli sandımm düşünsenize beni kundakta bezle) :roflol:

gulercım bncede cnm öle yap bızım ıcın faketmez her yırde acarızzz pipilerı :roflol:

valla erkek anaları işiniz kolay yolda çişiniz gelse sağda indir donları sula çiçekleri yada arabada pet şişeyi doldurusunuz biz ne yapcezz hep wc arıycazz kıs gülerr

erkek bebişlerin kolaylığı işte..

bide erkek bebişler büyüdüğünde seyehatte kolay oluyomuş.. hatta misafirlik bile..
örneğin benim yiğenim erkek.. o küçükken arabada giderken çişi geldiğinde hemen pet şişeye yapıyomuş...
misafirliğe gittiğinde de anne ben oraya yapmama diyomuş.. hooop yine pet şişeye..kaydirigubbakcemile3
özellikle bi arkadaşı var onu hi sevmezdi.. onlar yengemlere geldiğinde bile "anne ben ufuğun çiş yaptığı yere yapmam" diyodu.. hooop yine pet şişeye.kaydirigubbakcemile3
ama bizim kızçelerle bu mümkün değil.

olsun çidoşum bizim kızçelerede biz renk renk elbisler giydircez(kısmetse)

saçlarını cıvıl cıvıl tokalarla süslüycez...
hele kız çocuklarında saç bandına bayılıyorum rengarenk alırım herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…