Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk 3ay kullanılıyomuş.. o da aşıya dr felan görütürürken.. bazıları hastaneden çıkarkende ona koyuyorlar..
ben alıp almama konusunda kararsızım.. ama büyük ihtimalle almam.. arkadaşım ben sana veririm zaten fazla kullanılmıyo.. kışı geçirsen yeter diyodu (benim kısçe kasımda gelcek)

kızlar birde kısmetse ben şey düşündüm evde doğuma vaktimi beklerken inşallah beklerim erken gelmez yufka alıcam küçük gül börekleri sarıcam bide kıyma alıp küç top köfteler yapıcam (sonra çorba yapmak için) normal köfte yapıcam küçük güveç kaselerim var onlara az pişirip yemek koycam doğumdan sonra gelen giden olur bebek derken yemek hazır olsun çıkar çıkar pişir pratik olur diye düşünüyom

kayınvalidem zeytinyağlı dolma yapıp koyuyo hep buzluğa kiloyla börek te yapıyo hemde tepsisiyle koyuyo misafir geldimi çıkarıyo bir çay bir salata yapıyo hiç yorgunluk olmuyo

oo maşalalh cıgdem herseyıde dusunmusun yemegıde bı zahmet gelenler yapsın cnm

aynen bnmde suan dolmam var mesela dolapta cnm cektı hemen cıkarıp pişirorum aksamaa

çidoşum ben yemek değilde misafire ikram konusunu şöyle düşündüm..
hazır kurabiye (hem tatlı hem tuzlu) felan kutuyla kocişe aldırıp gelen misafire çayla veya kolayla ben yatarken yanımda olan kişi(annem veya kaynanam) ikram etsin..
çünkü önceden hazırlasam bayatlar.. dolaba koysam annem veya kaynanam çözdürmeyi beceremez.. hepsini bozarlar..

tabi konservelerimi yapıcam.. dolaba koymama gereken sebzelerimide yavaş yavaş poşetleyip koymaya başladım bile.. en azından yemek düşünmiiim.. sebzeleri pazaradan nasıl alıcam diye..

çidoşum zaten onu çanta gibi bende sallayamam ama zaten içine koyarkende battaniyesine sarıyosun..
sadece alıp götürmesi kolay oluyomuş.. içine soğuk veya rüzgar girmediğinden içimiz rahat oluyomuş.. hasta olmasın diye..
öyle diyolar..

oo maşalalh cıgdem herseyıde dusunmusun yemegıde bı zahmet gelenler yapsın cnm

kıs benim kimsem yok doluda yok işte annecim hasta gözleri görmüyo yengeler elini sürmez görmeye bile gelmezler hastaneden zaten kayınvalidemin evine gidecem 10-15 gün ordayım eve geçince bana pratik olsun diye mecbur düşünüyom

ben kurabiye yapıp kavanozda saklamayı düşünüyorum.
gelenlere hazır ikram işte.çiğdemin dediği gibi buzluğa börek de atılabilir.

aa cnm yanında kımse yok evet dgru dusunmusun bnm yanımda cnm anacıgım olucagı ıcın gorumcemde gelırr

sevalim ben o gösterdiğim şeylerin hepsine 250 tl verdim
çok uyguna geldi toplu yani

ilk etapta öyle doğru diyon bende kocişe söylerim bol bol meşrubat alsın herkese çay demliycek halimiz yokya

kıslar benim görümcem kek yapıp pişirip streçe sarıp buzluğa koyuyormuş sonra mikrodalgada ısıtıyorum sıcacık yeni pişmiş gibi oluyo diyo çokta beceriklidir denemdeim ama ben çok güsel kek yaparım hatta slikok küçük müffin kalıplarım var yapıp önceden koysammı dolaba

valla benim görümce var ablam gelcek onlar herşeyi halleder sağolsunlar
zaten bizim öle hemen hastaneden çıkar çıkmaz kimse gelmez eve
az toparlanmamı beklerler
gelen hastaneye gelir

benim görümcemde yapıyo aynısını keki poğaçayı böreği hep yapıp doldurur buzluğa
sonradan ısıtınca yeni yapılmış gibi oluyo

benimde yanımda en fazla 1 hafta kalırlar. hatta kaynanam hiç kalmaz.. gelir karnını doyurur gider.. yemek bile yapacağını sanmam.. annemin yaptıklarını yer..
çok kalpazan benim kaynanatör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…