Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs benim yeğenler çişe hep yazlıkta alıştılar donla salıyorduk onları çişleri geldimi sağa sola yapıyorlardı hala öyle ne zaman gelseler yazlığa bahçeye yapıyorlar annem kriz geçiriyoo bağarıyo yaktınızz çiçeklerimi diye onlarda bilerek yapıp babanee bahçeye çişimizi yaptık deyip gülüyorlarr

evet gülerim çantalar alıcaz cimcimelere ana kız bir örnek giyinip çıtır çıtır gezcezzz bayanssulusmile

kızlar bizim civciv katilinin son vukaatını söyliymi tavşanı vardı adı pamuk tu eline ne geçerse yediriyomuş tavşana birgün ne verdiyse görmemiş kimse oda hakkın rahmetine kavuşmuşş ama söylememişler balkondan kaçmış demişlerr oda gitti diye üzülüyo şimdii

ozicim parayı bulunca aslında bu hafta çağırdı ama kredi kartında fazla açıldık dönsün diye bekliyoz.. haftaya pz.tesi kısmetse

çidoşum kaydirigubbakcemile3 koptum gülmekten
bide en büyük hayalim kızçelere minicik bikiniler giydirmek.. bide gözlük. başlarına bide şapka.. ohhh..
denize bize biraz uzak senede 3-4 kez o da güne birlik gidebiliyoz. ama eve bi havuz alıp doldurup oynarız ana kız onunla..

hadi hayırlısı

belki bişi yedirmemiştir.çocuğun günahını alıyonuz len.

olabilirde ama cips çerez vs ne geçerse hemen tavşanın kutusuna atıyomuşş
geçende yazlıkta annemim tavukları var 6 tane 2 aylık daha babam kümes yapmış onlara arka bahçeye sen aç kümesi al bitane tavuk getirmiş eve babanne bak bakalım bunun yumurtası varmı diyomuşş faciaa çocuk ya bi tane çizgi film vardı bir kız çocuğu adını hatırlamıyom kedileri yıkıyordu hep yaramazlık yapıyordu aynı o bizimki deterjanları döküyo el kremini kafasına sürüyo gözünün önünde değilse bilki biryerde bir halt karıştırıyo

:roflol: :roflol:
halasına mı çekti kıs acep bu çocuk

allah anne babasına sabır versin o zaman..

eski evimde komşumun oğlu gelen misafirlerin ayakkabılarının içine çiş yapıyodu..
bahçe duvarlarına tırmanıyor ben örümcek adam oldum diyordu..
(tabi çok yaramazdı) sizinkisi cin gibi mşlh..

kızlar bnm ogluum maşallah cok hareketlendı yaa hıc durmuo aksam 9dan snra uyurdu artık 11 12e kadar oturuo :d

kıs seval otur diyonda nası oturiim
malzeme teslim edicem adamlar gelcek sağolsun patronun oğlu tüm kalite evraklarında parça isimlerini yanlış yazmış Allahtan kontrol ettim de farkına vardım. Gidip yanlış olmuş dedim
hayde nurten gel düzeltelim
bişi de yaptırmıyo başında dikilip bakcakmışım
öffffffffff çıldırttılar beni bugün
biride tutturmuş biz suyu 6,5 dan alıyomuşuz da karşı fabrika 3 ten alıyomuş
bana yetki verince ben böylemi yapmalışmışım
bende dedim biz markalı ürün kullanıyoruz artı karşı fabrika 200 kişi biz 15 adamlar haliyle aylık tükatim fazla ve gayet iyi indirim yapılıyo
hiç farketmez diyo
geldi gitti bugün laf soktu gerzek yaaaaaaaaa

tatil istiyoruuuuummmmmmmmm
evimde ayaklarımı uzatıkp akşama kadar yatmak istiyoruuummmmmmm
bıktım bu heriflerin kahrını çekmekten artık yeteerrrrrrrrr diye haykırmak istiyoruuuuummmmmm

öznurum çiğdoşum sizde aynı şeyleri istiyonuz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay ben gelince ne diye sustunuz hepiniz yaw
ben yokken oku oku bitmiyooooooooo guclubacismile
ay zaten sinir oldum üfffffffff

evet aynı şeyleri istiyoruz. hala daha
nezaman izne ayrılsam bilemiyorum.
32.haftada ayrılsammıki.bidaha da dönme buraya
diyo şeytan.tazminatımı alabilsem olur ama.

kız 15 kişimisiniz siz.fabrika değilmi len ora

fabrika ama canım bizde insan gücüne ihtiyaç yok fazla
8 tane falan cnc makina var bi tanesi koca bi oda büyüklüğünde onların başına birer operatör yetiyo
işi makinalar hallediyo
geri kalan personelde biri elektrikci biri tornacı biri tesfiyeci biri ben deniz en büyük ameletör öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…