Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar bne biraz çalışiim
ggörüşürüz sonaa
hoşçakalın

gunaydın kızllarr gene iş mı allahım ya bı cıkında ızılerınze kurtulalım su ıs muhabeetınden bee D:

Öznurcuğum sütün bol olacak sanırsam prolaktinde baya artmış olabilir süt hormonun yani onunda etkisi vardır.. Ne güzel işte çocuğu anne sütüyle beslenecek.. Yavaş yvaş hepiniz plakalara düşüyorsunuz kız Öznur hamileyim dediğin dün gibi ya ne çabuk geçiyor zaman..

Çidoşum en sağlıklısı normal doğum rahim iyice temizleniyor hem daha çabuk iyileşiyorsun ama tabii bu konuda kendine güvenmek şart sende bu güven yoksa, korkuyorsan bebeği de riske atma ancak burdaki normal isteyen arkadaşlarımızda da heyecan vardır neyle karşılaşacaklarıı bilmiyorlar, korkuyorlar ama o bir anda gelişen birşey o an bebeğinin sağlığından başka birşey düşünmeyeceksin. Ama dediğim gibi bu senin kararın..

boğazım geçmedi kötü canımm.şiş hissediyorum yutkunurken acıyooo.
ağzım burnum biber gibi yanıyo.
ağza sıkılan spreyler var.. onlardan alsana.. hamişlerde kullanabiliyo.. dr bi zararı olmaz dedi..
mikrop daha vucuda yayılmadan söküp atıyo valla..

anammm benim yarın 24 hafta yani 6 ay bitiyo 7 ye giriyozzzz yusuf yusuff cuma prof ditomuş hadi alıcaz bebeğii akannehir töbe töbeeee
şu ay ve hafta olaylarında kafam karışıyo..
sen şimdi 6. aya yeni girmedinmi... 24/ 4= 6 ay değilmi ki yani 6 ya girmedinmi...

hoşbuldum kızçemin evcilik arakadaşı ecrinin annesi
olumunekankayizsmile

ben şimdi 20+4 üm tam 5. ayın içinde değilmiyim ki

kızçeme böyle bişiy örsem çokmu sıcak tutar giydirebilirmiyim acep.. örsemmi.. evde tamda bu renk fazla ipim var..

:hulya:
ben bayılıyom ama kendim örücem.. örgü örmek bana terapi gibi geliyo... şuan bile tüpten önce başladığım yarım kalan beyaz hırka vardı bebişime onu örüyorum..
o bitince ne örsem diye düşünüyorum.. gerçi annem ve ablam dünyaları örmüşler ama olsun ben kendim yapmak istiyorum

kızçeme böyle bişiy örsem çokmu sıcak tutar giydirebilirmiyim acep.. örsemmi.. evde tamda bu renk fazla ipim var..

güler çok güsel bu ama kışa giyebilecek gibi ör altına kalın beyaz külotlu çorap içine uzun kollu bady bide kırmızı papuç amanın ne tatlı olurrr

canım sen 5 bitirdin 6 dan 4 gün aldın
ben yarın tam 6 yı bitiricem kısmetse

bu hesaplama tarzı içime yatmadı yaa..
matamatiksel olarak uymuyo ki
20/4=5 değilmiki seninde 24/4=6 değilmidir...

anam kafam iyice karıştı.. birisi beni yola getirsin

güler çok güsel bu ama kışa giyebilecek gibi ör altına kalın beyaz külotlu çorap içine uzun kollu bady bide kırmızı papuç amanın ne tatlı olurrr

dimi bide kalan ipten saç bandı örerim tam olur aklinialirimsmile

bu hesaplama tarzı içime yatmadı yaa..
matamatiksel olarak uymuyo ki
20/4=5 değilmiki seninde 24/4=6 değilmidir...

anam kafam iyice karıştı.. birisi beni yola getirsin

kıslar ay hesabıyla hafta hesabı birbirini tutmutyo
onları kıyaslamayın ay hesabına göre haftanın 15 gün gerisinden geliyo
çünküm ay hesabında döllenme tarihinden hesaplanıyo hafta hesabında SAT tan
yani hafta hesabına göreeee
0-6 haftalık = 1 aylık
10 haftalık = 2 aylık
14 haftalık = 3 aylık
18 haftalık = 4 aylık
22 haftalık = 5 aylık
26 haftalık = 6 aylık
30 haftalık = 7 aylık
34 haftalık = 8 aylık
38 haftalık = 9 aylık
geri kalan 2 haftada 9 ayın 10 günü diye hesaplanıyo
bildiğim kadarıyla böle kıslar
çünküm hafta hesabına bakarsak eğer 10 ayda doğum oluyo

ama siz ay hesabına takılmayın bence
en sağlıklısı ve doktorlarında çnerdiği hafta hesabı
ama biri kaç aylık diye sorunca zank diye kalıyom ben
ama hafta olarak hasaplayanlar direk kaç haftalık diyo

nurtişim bu hesaplamayı bisiteden felanmı buldun.. yoksa dr mı söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…