- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #16.361
Günaydın Bacılar... Nurten tüm Türkiye'yi dolaşıyorsun bugün Batman'dasın demek... Daha bizim buralara da çok var yaf ama geri sayım başladı ya artık bak nasıl geçecek. Bende kardeşim askerdeyken hergün msn ye yazardım plakara düşmesinden itibaren ve o kadar çabuk geçmişti ki sayılı gün bir bakacaksın bebişin kucağında...
bebeklerle ilgilenmekten buraya zaman ayıramazsınız ki.. Bebekler az uyur sık uyanır kalan zamanda ancak evde işlerinizi halledersiniz ancak tekrar çalışmaya başlayınca gelirsiniz. Bak Kudret yok ortada kolay mı öle şimdiki gibi yazmak...
canım şimdiden çok kesin konuşmayayım ama annem ve kayınvalidem (ikisi birarada :) gelecekleri için herhalde kendime zaman kalır diye düşünüyorum.bizim oğlan çok
haylaz olmazsa sanırım rahat ederim.
Ayy Nurten benim kayınvalidem karışmaya bayılır hep herşeyi o iyi bildiğini düşünür kesin kıyafet alma konusunda da müdahele etmek isteyecektir ama eşimin müsaade edeceğini sanmıuyorum. Kendisi ayrıca birşey alırsa alır ama kendi aldıklarıma kimsenin karışmasını bende istemiyorum hele oda konusunda aldığmız kesin beğenilmeyecek kayınvalide tarafından bir kulp bulunacak mutafağa ek dolap yaptırdık süper oldu hazır mutfağımız gibi yaptırdık ama ona bile bir kulp buldu geldiğinden çğnkğ ona danışmadık ya usta geldiğinde ondan.. Bebek konusunda da ipi bir kaçırırsam bir daha elinden alamam..
canım şimdiden çok kesin konuşmayayım ama annem ve kayınvalidem (ikisi birarada :) gelecekleri için herhalde kendime zaman kalır diye düşünüyorum.bizim oğlan çok
haylaz olmazsa sanırım rahat ederim.
Belki gelir gelir Eskişehir'i sever burada doğar kız... Ben de bir yanı Eskişehir'li derim.. Ama vaktinde doğsun ne erken ne de geç.. Hayırlısıyla gelsin İnşallah..
nurten senin iki haftan kalmış normal doğum iznine.9 temmuzda doluyor dimi.
benimkide 26 temmuzda doluyor ama ben 19 temmuzda tatile çıkcam galiba.
kociş 1 hafta izin o tarihte kullanabiliyo.kardeşimde o tarihte çıkacakmış.hep beraber oluruz
diyoruz.bi ayar yapıp çıkmam lazım.galiba fazladan çalışamayacam ben.
umarım doğum sonrası ihtiyacım olmaz.çalışmaya karar verirsem ücretisz izin kullanmam lazım 2 ay falan.yoksa yetmez doğum sonrası 2 ay izin.
bu durumda ben senden önce çıkmış olucam kız.sen ayın 30 unda çıkacan benden 2 hafta sonra.
ben tembel su koyverdim.
canım senin ev borcun var tabi durumun müsade etmiyor.
bizde ev almayı çok düşündük ama krediyi ödeyemeyiz diye cesaret edemedik.
sonuçta bi borcumuz yok çok şükür idare ederiz.çok parada gözüm yok.
geçiniriz en nihayetinde.napayım bidaha bugünler geri gelmeyecek.
çocuğumla birlikte olmak istiyorum.
ben allahtan hayırlısı olsun dedim hep.şu güne kadar ne yapacağımı bilmiyodum.
bu sabah kardeşim iznin tarihini söyleyince eşimi aradım. o da 16 temmuzda çıkabilirm dedi.sonraki 2 ahfta olmaz diyor.ben de belki hayırlısı böyledir ben de çıkayım bari dedim.yine
allah nasıl hayırlıysa öylesini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?