Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim gene çil yavrusu gibim dağılmışınız ulen
fazla durmucam zettenn

başkalarına hafta olarak söylediğimde "hıı" deyip geçiyorlarda
cadı kaynanatörle tartışıyoz.. o daha ben hamiş kalır kalmaz 1 sayıyo.. sanki daha rahima düşerken 1 aylık oluyo..
yaş hesaplarkende öyle yapıyo.. doğar doğmaz 1 sayıyo.. sanki 1 yaşında doğuyozda..

kaydirigubbakcemile3

ay bende cok gıcık oluorum kocişle hep tartısıoruz bu konuyuu ben hafta olarak hesaplıorum o aya vurunca yanlıs cıkıo anlatamıorumda derdımı sınırlenıorum bıde bıseyı anlatamayınca ben :roflol:

ay bende cok gıcık oluorum kocişle hep tartısıoruz bu konuyuu ben hafta olarak hesaplıorum o aya vurunca yanlıs cıkıo anlatamıorumda derdımı sınırlenıorum bıde bıseyı anlatamayınca ben :roflol:

ay sorma ya benimm eşimde öle
bana hafta söleme kaç aylık oldu onu söle
soranlara bişi diyemiyom diyo

kudret sen kaçıncı haftandasın,kaydirigubbakcemile3
doğuma kaç gün var kaydirigubbakcemile3

kudret kıs şaka bi yanada sen son kaç günde doğurmuştun
sat a göre tam günü doldurmamıştı dimi
ban mi yaanış hatırleyom

altını alırken.. kolonyalı mendillemi siliyon yoksa ılık su ve pamuklamı.. bide herseferinde krem felan sürüyonmu..
bende bişiy soriiim bari...

kudret zaten bu soru yağmurunu görünce kaçmıştır..kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben sımdı kıyafetlerı ayarlıodumda yıkıcam kadıfeler var normal penyeler var onların hepsını bırmı yıkıcaz akıl verınn

len guler kolonyalı mendıl ne kızımmm onla sılınırmı ıslak mendıl de bar :roflol:

yav cvb versenızee sorumaaa aaaa herkes burda kımse yazmıo napıonuz lennn ekrana öle bakıonuzmuuu

bilmerim ki seval ya solarmı birbirine acaba
ben renk koruyucu mendil atmıştım içine hepsini bir yıkadım
hepside pırıl pırıl çıkmıştı
ama benim öle kadife bişi yok koyu renk te yok
geneli sarı turuncu açık mavi ve beyaz renklerdi
o halde bile arasına attığım mendilin rengi baya bir turuncuydu

ay ben ayrı yıkıyım en iisi eee bnm var her renkten valla gorumcemde godermıs saolsun bı suru sey kadıfe tulumlar falan nasıl yıkıcm ben onları sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…