Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bıranönce dogrumak ıstıorum bu hesaplar gerıye gıdıo beeeeeeeeeee bn kendıme bakarsam bnm hesaplamama gore bır hafta snra 7 bıtıodu :roflol:

kıs seval erken doğurbak istiyorsan bana sor şekerim bunlara sorarsan renglin yeni geçmiş derlerr :roflol:

ahaaa nurten hanım çatınız 3 cm açılmış sancılar başlamışş 3 vakte kadar bir efeniz olacakk

ah ah nerde hayatımm
bizim çatı katında oturduğumuzdan çatı yönündenhiç şansımız yok malesef
geçen fırtınada ortası uçtu zaten :roflol: :roflol:
benim çatınında ortası uçarsa doğumda yandım anam ben :roflol: :roflol:
nedir bu çatılardan çektiğimizzzz

anam en önce doğurcek benim
en sonben çıkıyom
tembel karılar nolceekkkkkkkkk :umursamaz:

hee kıs siz sözde buluşup alışverişede gitcektiniz dimi aklinialirimsmile

valla kızlar hıc bırımızınkı bellı olmaz bakarsnz ben dogururm sızden önce :roflol:

dusunduk tasındık sensız olmaz dıdıkk nurten senın aklın kalmasın dıee vazgectıkk sırf senın ıcın

çıkar öznur kıs valla
bizim 6,5 senemiz var kredi borcu bi bitsin Allahın izniyle o zamanda ben evimin sefasını sürcem
av aldık doya doya bacaklarımı uzatıp yatamadım çalışmaktan

çiğdem anacım ne zmn dıgrucm ben dogurt benı anacımmm bunlara kalırsam yandım :)

buluşcaz da işte çiğdemle ben hele bi çıkalım izne.daha iyi olur.seval zaten boş.
haftaiçi buluşuruz üçümüz bi sabah.giderük eminönüne.hem boş olur haftaiçi sabah sabah kim gidecek dimi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…