ya kızım napıyımmm zaten gec kalkıom evı temızle falan derken yemek aksama kalıo ee zaten butun gun evdeyım ne zmn yapsam oluo kocişte gec gelıoo
bende kociş geç geliyo diye yemeği hep akşam üstü yapıyom.. hemde gündüzleri çok sıcak bide ocak başında durmak felaket..
bu arada kızlar yemek yapmaya başladım.. bırakın yemek pişerken mutfağa girmeyi, komşuların yemek kokularını duyduğumda bile içim dışıma çıkıyodu... artık yemeğimi yapabiliyom. Allah bin şükür...:Saruboceq:
hatta bugün reçel bile yaptım.. kışa süt lazım hemde doğumda kan kaybedicez kanda lazım.. hazır reçel almak istemiyorum onlarda katkı maddesi oluyo.. böyle daha doğal..
başka meyvelerden de yapıcam.. yavaş yavaş koyucam dolaba..
nurtenn sen yıkadıktn snraa kıayfetlerı dolabamı yerlestırdın cnm
bıde ymusatıcı koymusmuydun koymadın dıe htrlıorum ama
bebekler içinde yumuşatıcılar var ama yararalımı zararlımı acep
dediğim gibi benim için ütü sorun değilde şu renk karışma olayından çok korkuyom nurtenin mendillerinden almadan yıkamam
bende kociş geç geliyo diye yemeği hep akşam üstü yapıyom.. hemde gündüzleri çok sıcak bide ocak başında durmak felaket..
bu arada kızlar yemek yapmaya başladım.. bırakın yemek pişerken mutfağa girmeyi, komşuların yemek kokularını duyduğumda bile içim dışıma çıkıyodu... artık yemeğimi yapabiliyom. Allah bin şükür...:Saruboceq:
hatta bugün reçel bile yaptım.. kışa süt lazım hemde doğumda kan kaybedicez kanda lazım.. hazır reçel almak istemiyorum onlarda katkı maddesi oluyo.. böyle daha doğal..
başka meyvelerden de yapıcam.. yavaş yavaş koyucam dolaba..
katılorum sana gulercımm aksam yapmak daha ii oluo yemegı eger bı yere gıtmıceksem
kızlar oglumun kıyafetlerını yıkadım mıs gıbı oldular ya amanın maşallah ne kadan cok varmıs yaa camasırlıga sıgmadı koltuklara serdım o derece yanıı
günaydın nurtiş.sana bişi sorcam.
Dr. Raporu aldığımızda raporlu olduğumuz günler sigortamız kesiliyormu.
30 gün üzerinden ya sigortam mesela 1 hafta raporlu olunca o ay
sigorta 23 günmü oluyo yoksa alakası yok saçmalıyomuyum.
nasıl yani biz izinliyken sigortalarımız ödenmeyecekmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?