Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kucağımdayken müzik açıyorum bazen susuyo göğsümde uyuyo hep çok seviyo babasında hep ağlıyo beni tanıyo galiba hep bende duruy o yavrum benim anneyi biliyo

ben kaçıyorum sonra yine bakarım bi ara sorularınıza cevap vermeye çalışırım artık

çiğdem kesin çıkıyonmu yoksa 1 ay daha uzarmı senin iş.

valla bilmiyom ozim tazminatı kurtarsam arkama bakmıycam ama almadan çıkarsam onlarda gidecek ağustosta burdan bir daha nerde bulurum bir yerden para bekliyorlar gelsin alacam paramıı eşimde yeter diyo yoruluyon otur evde diyoo bende badana falan yapcaz hazırlıklar var çıkıyım diyomm
şu cuma hayırlı haberler bir gelsin belki temmuz 15 kadar dururum yada dediler haftada 2 gün falan gelirsin öyle yaparımm

kucağımdayken müzik açıyorum bazen susuyo göğsümde uyuyo hep çok seviyo babasında hep ağlıyo beni tanıyo galiba hep bende duruy o yavrum benim anneyi biliyo

kıs kudret süt kokundan tanıyordur tabi seni hımm burası bizim restorant diyordur burda durayım acıkırsam mutfak yakınnn

anam yandık desene işte yapamazsın sennn çocuğu bırakıp biz işin laylayındayız bunları düşünmüyoz hiç

ANAM SEVAL KIS yemek yapmayı akşama bırakıyon ya helal olsun heee

benim yemek hazır dün akşam kayınvalidemdeydimm sağolsun bol bol yapıyo kalanı yanıma veriyoo
nohut-pilav-mantar sote var bide salata yapcam tamam
kociş gelene kadar da ütü yaparımm ohhh

ya kızım napıyımmm zaten gec kalkıom evı temızle falan derken yemek aksama kalıo ee zaten butun gun evdeyım ne zmn yapsam oluo kocişte gec gelıoo

Off sen nediyon benim ütü tefalin buhar kazanı olanından eritir valla buharla hemide

dediğim gibi benim için ütü sorun değilde şu renk karışma olayından çok korkuyom nurtenin mendillerinden almadan yıkamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…