Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaın allah korusun zaten yaa zamanında gelsın bebeıslerımızde sıramı beklemsını bılırım ben

siz bu hızla giderseniz seneye yaza bebekler kucağınızda gidersiniz kız sempatiksalakcinni

valla nurten hee dogru söluon ama onlarında vaktı yok napsınlarrr calişiolar bnm gıbı evde bos bos oturmuolarkıı yazık anacım onlarada

ay kıslar birde hep birlikte gidermişiz doğuma
aynı günde hep birlikte fırlatıverirmişiz
ay ne hooooooooooooooşşşşşş

şaka bi yanada kıslar
gezicekseniz havalar çok ısınmadan iyice ağırlaşmadan gidin
Allah muhafaza sıcakta tansiyonunuz felen fırlamasın

kudretı hala anlıyamadım ben ıkı sattr orda nerdeyse hıc yazmadı :)))))))))))))

nan bir irsaliye kesene kadar bu kadar yazılırmı

QUOTE=_ozi_;13888311]gezeriz artık ne dersin.[/QUOTE]

aaa gezcez tabi kısss hele şu işlerden bir kurtulalım o değilde 3 koca göbişli yanyana ne komik oluruzzz yaaa

ne biliyon kız olmadığını
baktınmıda
açim mi he açim mi kaydirigubbakcemile3

açsana açsanaaaa

herkes burda yazan yok
yazıyon nana işte

kıs kudret hoşgeldiiiiiiiin

hoşbulduk bacılarr

canım hatırlamıyonmu benim günüm geçmişti ondan sezeryan oldum ya son adet tarihine göre 20 ağustos 20 mayısta 9 ay bitti bende 1 haziranda doğurdum

kudret gece uyuyomu bebeiş yada kaç kez kalkıyor de hele bizeee
,

valla çiğdemcim ne desemki ilk zmanlar çok uyuyodu şimdi ağlamalar başladı akşam saatlerinde gaz sancısı çok fazla sürekli ayaktayım kucağada alıştı göğsümde uyuyo hep giderek zorlaşıyo benden söylemesi hazırlıklı olun ben ilk başta çok kolay demiştim yinede kolay ama ağlayınca işi zorlaştırıyo

altını alırken.. kolonyalı mendillemi siliyon yoksa ılık su ve pamuklamı.. bide herseferinde krem felan sürüyonmu..
bende bişiy soriiim bari...

hagiessin ıslak mendilini kullanıyorum canım niveanında pişik kremini kullanıyom günde 2 kere felan her seferinde sürmüyorum pişik olmadı hiç allah şükürler olsun

kudretı hala anlıyamadım ben ıkı sattr orda nerdeyse hıc yazmadı :)))))))))))))

canım arada uyanıyo diğer odaya kaçıyom altını temizle emzir uyut çok vakit geçiyo ondan yazamıyom şimdi yine uyanır tetikteyim

geçen cumartesi doktora götürdük gaz sancısı çok fazla uyumuyo bi türlü ilaç verdi biraz iyi geldi milupanın rezene çayını aldık oda fayda etmedi bi kaç saat sonra başlıycak yine 2 saat huysuzlanıyo akşam 08:30 gibi anca susuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…