Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee nurten evet facedeydımm bı bakanıyım dıdım nıe hemen desıfre ettın benı lennn klava:
cıgdemcım ıns gusel haberlerle beklıoruz sneıkı emınım hıc bişi cıkmıcakkkkk inşşş

ozııı bendede aynı dert var eskıden hıc dayanamazdımm cok yırdım ama sımdı zorla yıyom sankı bendemı acaiplık var dıodum ama sende öleymısın

çilek reçeli hiç bi sene yapamıyorum ben..
bilmediğimden değil. reçellik aldığım çilekleri yeyip bitirdiğimizdenkaydirigubbakcemile3
dün vişne reçeli yaptım. kısmetse sırada kayısı var.. şeftali reçelini kociş pek sevmez ama kendime kadar yaparım.. üzüm de yaptımmı tamamdır.. gerçi üzüm yapmaya bilirim..
kayısı ve vişneyi çok yiyoruz..
aslında ikisini bile yapsam yeter..

çilek reçelinin püfü.. fazla karıştırmıycan..
akşamdan 1kilo çileğe 1kilo şeker koy bi tencereye kapa kapağını. sabah zaten su salmış oluyo.. kaynat bi güzel.. (köpüklerini bi tabağa topla) ateşten indirmeye 10dk kala yarım limon sık. karıştır bi tur 10dk daha kaynat(şekerleşmesin diye).. bak her yiyen soracak hazırmı aldın diye..

bende de aynı ağrı var tek fark göbek deliğimin sol taraftan iç kısmı.. benim bebiş solda diyemi orası ağrıyo acep..

hep aklımdasın çidoşum.. inşlh güzel haberlerle dönersin
dönüşte bize mutlaka yaz merak ederiz seni...

ozııı bendede aynı dert var eskıden hıc dayanamazdımm cok yırdım ama sımdı zorla yıyom sankı bendemı acaiplık var dıodum ama sende öleymısın

ahan da ben çopk oburlaştım bu ara.. ağzım bi açıldı pir açıldı yani..(hiç bişiy yiyemez ağzıma alırken yutamadan daha çıkarıyodum).. şimdi dolabı açıyorum özelliklede şaşırıyorum ne meyve yesem diyedelikafadulden
kociş bana meyve yetiştiremiyo..

Son düzenleme:
güler o haftalarda bizimde iştah çok acıktı
doymak bilmiyodum.bu durum
1 haftadır falan ortaya çıktı.

hava kapalı ruhum sıkıldı kızlar yaaa.
hep yağmurlu geçecek bu hafta.
sıcak olmasından iyidir ama.
evde kendimi yerlere atıyodum yaaa.

gulerım sen yıne meyve yıyormusun ben cok ıstahlı oldugumz mznlar yımek yıyodummm valla :d

canımm tama aklımın bi köşesine yazdım pazara gidince alayım da deniyim barim.. Annemde çok güzel yapardı ona da danışırım. Peki toplamda ne kadar kaynatmamız lazım.. hiç su koymamıza felan gerek yok mu...

KIZLAr deminde yazdım ama kk da sorun çıktı gitmedi
bebek büyüdükçe mideyi sıkıştırıyormuşş ondan iştah kapanıyormuş annem diyoki son günler hele mide iyice sıkışcakmış kuş kadar yiyebilecen anca fazla yersen ağzına geliyo aç gezicen dedi hatta doğumdan sonra mide rahatlayınca iştah çok oluyormuş kilolar o zaman alınıyormuşş

Acıktımm yemek söyliyim barii kızçem tekmeliyoo annneeee yemeeekkkk diyee

ben kahvaltıyı gec yapıorum o yuzden acıkmamda gec suuro benımmm gec kalktıgım ıcın ayıptır sölemesı uyuyamayanlara nıspet yapar gıbı olmasında

su koymana gerek yok zaten akşamdan şekere bastığın için su salıyo. kaynarkende sulanıyo. hatta fazla sulu olduğunu bile sanabilirsin.. ben reçelleri fazla kaynatmıyorum yarım saat veya 45 dak kısık ateşte kaynatıyom.(kaynamaya başladığında saate bak, aradakarıştır fazla karıştırırsan çilekler dağılır. fazla karıştırma) kaynarken oluşan köpükleri topluyom. son 10dk da yarım limon sıkıyom(limon suyu olmaz) limon şekerleşmesini önlüyo(asla ekşi yapmaz korkma) reçel soğuyunca kavonoza doldur.
her meyve reçelinde 1 kilo meyveye 1 kilo şeker
sadece vişnede 1kilo vişneye 1,5kilo şeker(böyle biraz mayhoşlu oluyo) eğer çok tatlı istiyosan 1kilo vişneye 2kilo şeker

ben kahvaltıyı gec yapıorum o yuzden acıkmamda gec suuro benımmm gec kalktıgım ıcın ayıptır sölemesı uyuyamayanlara nıspet yapar gıbı olmasında
ya benede kanamamdan sonra progestoron içtiğimden sabahları çok zor uyanıyorum.. zaten cinsel tatilde devam ediyo.. kocişle kardeş olduk vallaboshayallersmile

ayyyy hava bı sıkıcı bı sıkıcı gunes olsa co sıcak derız böle olunca bahane bluoz ne nankor mılletız bız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…