Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kudret ya mıde yanması deme cok kotu bişi oo öluom bennnnn
nurten o ne kızımm tatılemı cıkıon cok buyuk degılmı o

nurten bende o valizleri düşünüyomm temiz bir örtüye bebeşinkileri bir örtüye kendiminkileri koycam komik olmaz kız 1 çanta 3 torba taşıycamıza sadece 1 çanta taşırız hem dahalmaz eşyalar

kıs seval ben haftasonu yazlığa bile ki orda dolabım giysilerimiz vs var o küçük valizle gidiyom bide el çantamı alıyom o kadar derli toplu oluyoo

ay kudret ya mıde yanması deme cok kotu bişi oo öluom bennnnn
nurten o ne kızımm tatılemı cıkıon cok buyuk degılmı o

şöle bi hastaneye götürceklerini düşünsene kıs sevla
çok büyük diil
tekerlekli valizlerin en ufağı
2 takım pijama yada gecelik
terlik hasta bezi bebek bezi bebeğin kıyafetlerinin olduğu bi poşet temiz havlu ıslak mendil bebeğe battaniye havlu ühüüüüüüüüü
sen neye koycen

ben oglumun kıyafetleırnı yıkadım onları utulucem bırazdan amanın bı surude var heee daha hastane cıkısı falan almadıkkk

kıslar birde aklınızda bulunsun
bebeğin ilk giyeceği kıyafetleri mutlaka ayrı bi poşete koyun da öyle yerleştirin
hastanede o telaşla hemşireler çocuğun kıyafetlerini isteyince
hiç valiz kurcalanmadan direk poşet verilir daha derli toplu olur bence
birde o telaşla hangisitdi diye aramasın yanımızda kalıcaklar

ayyyyyyyy nurtennn böle deyınce bı anda heyecanlandım yaaaa dun asarken kıyafetlerı ay nasıl duygulandım yaa mınnacık hepsıı onları gıyıcegını dusunumdeee

valla bilmerim ki bende komik olursa diye çekiniyom
hem tekerlekli olduğundan rahat olur hemde derli toplu olur sıkış pıkış olmaz diye düşünmüştüm

ay nurten ya size bişey söyleyeyimmi bende hamileyken acemilik olsa gerek çok abartıyoduk o neydi öyle hiçte öyle değilmiş yaşayıp görüceksiniz boşuna telaş yapıyosunuz bende hastaneye bi sürü şey götürdüm çoğu şeyi kullanamadık bile zaten ertesi gün taburcu ediyolar ben çok küçük değil orta boy çanta hazılamıştım kızlar aklınızda olsun hasta bezi alın yanınıza çok önemli kanama çok oluyo petle olucak iş değil

ay kudret yine söylüycem valla kıskanıyom seni doğurdun rahatladın biz hala ay oram ağrıyo ay tekme atmıyo ay nasıl doğcak vs kuruntu yapıp duruyoz kafamçokkarıştı

çiğdemcim korkulacak bişey yok rabbim sizlerinde yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inan stres boşuna biz yeni anneler olduğumuz için herşeyi kafamıza takıyoruz ama öyle değil

ayyyyyyyy nurtennn böle deyınce bı anda heyecanlandım yaaaa dun asarken kıyafetlerı ay nasıl duygulandım yaa mınnacık hepsıı onları gıyıcegını dusunumdeee

ay bende öyleydim yaaaa
asarken ütlerken hele
tek tek mini mini çoraplarını eldivenlerini bile ütüledim
hepsini sevdim öptüm koydum yerine
Rabbim sağlığıyla sıhatiyla birde kucağımıza aldığımız günleride gösterir bizlere inşallah

ay ne bilim kudret ben lazımolcağını düşündüğüm şeyleri koyim de
kullanmadığımı getiririm nasılsa geri
ne olur ne olmaz belki 2 -3 gece yatmak gerekir

ay sona yaklaştıkca heycen basıyo beniiiiii
daha 71 gün var ama ne bilim her geçen gün bi tuhaf oluyorum

kıs kudret kaç tane hastabezi alalım bide gecelikmi pijama takımımı hangisi rahatt de hele
kıs nurten terlik diş fırçası vs de var anam başka çantaya sığdıramam gibi geliyoo ya bide ben belki cerrahpaşada yaparım amanın 7 kişi aynı odada eşyaları nereye koyarız özel oda varmıdır acepp ziyaret saati herkesin eşi babası abisi geliyo sen yatıyon gecelikle elin herifleri bakıyooo

yazmıyom işte
kızlar kociş wınn yine ödememiş yarın işyerine dönmem ama inşallah hayırlı haberler alır birinize msj atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…