Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedacım bitanem avartarını değiştirmek istermisin.. bak aşağıdaki topik adresinde hareketli avartarlar var.. istediğini seçebilirsin.. topik sahibi arkadaş tatile gittiğinden eski sayfalarada bi bak.. kendine göre bişiy mutlak vardır..

hareketli avartarlar
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-2.html

kadın avartarları
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

burdada kedi gifleri var. avartar için sadece küçük olanları uygun
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/272957-kedi-gifleri.html#post13464314

kıslar o iştahsızlık problemi bende 15 gündür var
hiç bişi yiyemiyom
az fazla kaçırsam mahvediyo beni midem
sonra çok afedersinin çıkarmadan mideyi rahatlayamıyorum

gülerim kıs maşallah yolu yarılamışsın
sona doğru adım adım geliyosun

kıslaar yaaaa
benim sıpacım bugün pek hareketsiz
her zaman kıpır kıpır olan çocuktan ses seda yok
arada ta aşşada hafif güçsüz hareketlerini hissediyorum ama çok nadir
korkuyorum yaaaa
akşam eve gidince şöle bi uzanıp da steteskopla dinliim bakalım ses vercek mi anneye :1hug:

bnmkıde ölee hava onlarıda carptıı herldeee bn sırtustu yttgm zmn hep harektlenrdı ama tık yok befndıdee

selam kızlarr ben geldim ama birazdan gidicem merak etmeyin hareketlerinin azalması gayet normal benimde sonlara yaklaştıkça öyle oluyodu artık büyüdüğü için hareket alanı daralıyo bebişin benim bazen akşama kadar kıpırdamıyodu çok korkuyodum ama normal

benim bugün sabahtan beri öyle
eşim gece bi ara zıpladı ay aşkım uykuda oldu özür dilerim falan dedi
bende anlamadım ne oldu ki dedim
hafif karnıma vurmuş heralde ben duymadığıma göre çok hafifmiş
yazık bi korktuki geceleyin
sabahta kalkınca daha senle yatmıcam korkuyom diyo
sabah ilk söylediği söz aşkım efe uyandımı kıpırdanıyomu oldu
şimdi bide az olduğunu sölesem yazık delirir heralde

kızlar geçen bendede öyle oldu bir gün önce zıplayan çocukta tık yok çok endişelendim neredeyse 20saat sonra ufaktan bir tık yaptı sonra biri söyledi bana sen yorulursan çok ertsi gün yada akşamı çocuğun hiç seni çıkmaz diye bir düşündüm hafyasonu kiraz festivalindeydik gecede yolda kaza vardı saatlerce kaldık sessizlikte pazartesi oldu doğru olabilir gibi geldi

korkutmak gibi olmasın siz o mide yanmasını son haftalarda görün geceleri uyuyamıyodum şurup bile kar etmiyodu kızlar ama her ne olursa olsun tadını çıkarın hamileliğin çok güzel bişeydi şimdi daha güzel ama hamilelikte bambaşka oluyo ben bazen özlüyorum karnımdaki tekmelerini herşeyini o heyecan bambaşka zaten hele bi doğsun dünyanın kaç ucak olduğunu o zaman görün siz benden demesi tadını çıkarın

sağol kudretcim içime su serptin
ya kudret senin hastane çantan ne kadar büyüklükteydi ya
ben şu tekerlekli valizlerin en ufak boyuna hazırliim diyom
komik olmaz dimi yaaaaaa
anca sığar çünkü bez felanda koycaz ya
sen nasıl yaptın

ay kudret yine söylüycem valla kıskanıyom seni doğurdun rahatladın biz hala ay oram ağrıyo ay tekme atmıyo ay nasıl doğcak vs kuruntu yapıp duruyoz kafamçokkarıştı

vallahamıııııı
amaniiiiinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…