Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay acıktım desem inanırmısınızzzzzzzz
amanın ne oldu bana
ama yemektede bişi yememiştimki

evet cıgdemın telı kapalı nıden kapattıkı ya umarım kotu bişi yoktur yaa meraklandım iice sımdı

ne var nurten anlatsan nolckk

şincik sevalcim
seni yatırcekler ayırcen bacaklarınııııııı
sonra popnun yaklaışk 2-3 cm üstündeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn..............................
.........................................................
gerisine rtük izin vermiyo :roflol: :roflol: :roflol:

sevalim burdan anlatırsam ban felan yeriz...
bi google amcadan baksan belki vardır

yok çiğdemin telefonu kapalı galiba mesaj raporu gelmedi bana.

yaaaaaaaaa

evet cıgdemın telı kapalı nıden kapattıkı ya umarım kotu bişi yoktur yaa meraklandım iice sımdı

kıs belkim ultrasona girerken çalar diye kapatmıştır
dahada açamaya fırsat bulamamıştır yada daha ultrasonda da olabilir

Çiğdemden ses çıkmadı mı. Teli kapalıymış belki ultrasona girdiğindne kapamıştır öyle böyle haber verir. Wını bitmişti onun mesaj atarım diyordu... ınşallah hayırlı haberler verir..

lavman eger hepsı aynıysa korkma bacım ben yaptırdımmm lavman cok hafıf acı hıssedıosun ben kendımı sıktıgım ıcın olmustu oda pozısyon cok kotu sadece :roflol:

lavman eger hepsı aynıysa korkma bacım ben yaptırdımmm lavman cok hafıf acı hıssedıosun ben kendımı sıktıgım ıcın olmustu oda pozısyon cok kotu sadece :roflol:

kıs şimdide ben anlamadım
hele anlat şu pozisyonu bi

nurtencımm kısacasııı yuzustu yatıon hafıf popo havaya kalkıoo havaya arkadan drda ılac sıkıo ıcıne yeterı kadar acık oldumu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…