Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtencım valla bende hıc bılmıom sen herseyı yazmısın zatenn uzun gecelık takımı koymıcnmı sen nurten

bende cok ısıtom o kırmızı taclardan takmayı yaaaa ama takamamkı ben neyse bende evımde takarım

aaaaaaaaa
kıs deli okuma haber felan
akşamlardı da izleme belliki çok hassas yapmış hamilelik seni çabuk etkileniyosun
babanada korkma canım Allahın izniyle tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

valla doğru diyon.. hem hassas oldum (herşeye gözlerim doluyo)
hemde çok salak oldum.. sonradan jeton düşüyo.. kaydirigubbakcemile3inşlh geçici bi durumdur. bu halimle hiç mutlu değilim

kırmızı taç
saçlarımız toplamaya lastikli tarz toka.. ağrımız varken çok terliyomuşuz.. tepeden tuturuveririm haydeeee...

inşlh sonrasında banyo şansımız olur.. ben hiç terli duramam..

benim saçlar bağlanmıyo kiiii kısa kestirmiştim ilgilenemiyorum diye
ama tac alırım bende
ya evet olur ya 2-3 gece kalmak gerekirse şampuan felanda alsak mı
duş ihtiyacımız olur haliyle

nurtencım valla bende hıc bılmıom sen herseyı yazmısın zatenn uzun gecelık takımı koymıcnmı sen nurten

ben uzungecelik sevmiyom yaaaaaaa
bi kere hastanede giymek içinde sonradan çöpe atcağım şeye para vermek de istemiyorum açıkcası ben bi tane kaprili pijama aldım kendime geçen gün
diğerlerinide ay başında alırım heralde

bende cok ısıtom o kırmızı taclardan takmayı yaaaa ama takamamkı ben neyse bende evımde takarım

kırmısı tülbent tak sende kıssss ablam öyle yapmıştı hastanede
oda kapalı
evinde de istediğin gibi takarsın tacını

valla doğru diyon.. hem hassas oldum (herşeye gözlerim doluyo)
hemde çok salak oldum.. sonradan jeton düşüyo.. kaydirigubbakcemile3inşlh geçici bi durumdur. bu halimle hiç mutlu değilim

geçicek canım 5 ay daha sılk dişini
hepsi geçici bunların
yavrularımızı kucağımıza alınca tüm sıkıntıları unutucaz inşallah

kımseye msj gelmedımı henuz yawwww cıgdemden

bi saat falan dahabekleyelimde olmazsa ben arim bi yaaaa

maşallah nurtencım 30 haftayı duyunca ben cok yaklasıtıgnı hıssedıorum yaaaa bızımde 28 olduuu

ya bende sevmıomda rahat olur belkım dıe alsamda gıymem snradan onu en ıısı pijama takımı dımı yaa 2 takım alsak yeter heraldee

eskiden 30 hafta bana bayağı bi çok geliyodu sanki karnım
dünya kadar olacak kıpırdayamayacam sanıyodum ama şimdi
28 im bitiyo henüz öyle kocaman değilim.çok büyütmüşüm
demekki gözümde.

kudretçim hoşgeldin...
bebiş çizelgesi yapalımmı sanada.. merti doğum tarihinden itibaren yaparız..

gülercim yapalımda ben pek beceremiyorum siz yaparsanız yok demem canım

kırmızı taç
saçlarımız toplamaya lastikli tarz toka.. ağrımız varken çok terliyomuşuz.. tepeden tuturuveririm haydeeee...

inşlh sonrasında banyo şansımız olur.. ben hiç terli duramam..

canım sezeryan olursanız bir hafta banyo yasak bende 1 hafata sonra oldum ıslak mendille idare ettim

canım bende aldım ama takamadım zaten düşünmeye fırsatında olmuyoki başımın boynumun ağrısından 1 hafta neler çektim kafamı yastıktan kaldıramıyodum

ama tac alırım bende

ne duşu kızım 1 hafta yasak suya girmek normal doğurursanız onu bilemem ama yinede alttanda dikiş olucağı için oda yasaktır benim arkadaşım normal doğum yaptı alttan 10 dikiş atmışlar kıza oda yıkanmamış

ama tac alırım bende

normalde 1gün yatırıyorlar ama hafta sonuna denk gelirsek belli olmaz..
bende küçük şişe(hani hotellerde olan tarz) duş jeli, sıvı sabun ve şampuan var.. istanbulda tüp merkezinde özel odada yatmıştım. kociş sperm verdikten sonra odada duş almıştı yarım şişeleride al altı yaptık(kimseye söylemeyin haaaa)

hatta kociş havluyuda yürütsemmi demişti.. ee yuh yani demiştim.. halen diyo.. dünyanın parasını verdik o hastaneye bi havluyu yürütmeme izin vermedin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…