Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesaj attım.çıkınca haber ver merak ediyoruz dedim.

aman iyi yapmışsın canım ya
bende arim direk diyodum
cevap gelmezse ben de ararım o zaman

ya bende sevmıomda rahat olur belkım dıe alsamda gıymem snradan onu en ıısı pijama takımı dımı yaa 2 takım alsak yeter heraldee

hangisiyle rahat edebilirsen sevalim
ama ben kandi adıma söliim alışkın olmadığımdan rahat edemem diye korkuyorum
birde bi kere giycem ucuz olsun dersem güzel bişi yok
modern tarz gecelikler var görünüşü güzel gençlere yönelik ama onlarda çok pahalı
ben gerek görmedim onun için

bu arada kızlar bende 2 pijama bir gecelik götürdüm ama yalnızca birini kulladım çünkü ilkönce önlük giydirmişlerdi öyle kaldım sonra pijamanın üstünü giydim altım açıktı sürekli kanama oluyo hasta bezi serdiler altıma tabi birde sonda vardı ayyyyy çok kötü o ya doktorda hemşirede sürekli gelip altına bakıyo kanama iyimi diye akşama giydim ayağı kalkıp yürümek için bence çok abartmaya gerek yok

amaaaaan ne bilim kıs
ilk kes doğurceeezzzzz kaydirigubbakcemile3

bakın bu ck gusel onden dugmelı olsunkı rahat emzırelım

ay bu pek güsel kıssssssss

:roflol:

Bu arada ben hastane aÇısınan Çok Şanslıydım Özeldı benımkı ama anlaŞmalı Çok temız pırıl pırıl hastane odalar tek kıŞılık herŞey var elbıse dolabı aÇılabılen koltuk buzdolabı lc tv beŞık bıle var kapılar tÜllerle sÜslÜ Çok gÜzeldı sadece doĞum hastanesıydı Çocuk doktoru da var doĞumdan sonra sÜreklı kontrole gelıyo Çok ılgılenıyolar herkes Üstelık yalnızca 200 tl verdık fazladan devletle anlaŞmalı ya bırde dıyarbakır hastane aÇısından Çok ıyı her adım baŞı Özel hastaneler dal merkezlerı hepsıde anlaŞmalı

sevalim bende pijamaya bayıldım.. inşlh kafamıza göre buluruz.. aslında evde hiç açılmamış pijamalarım bile var ama bedenleri olmuyo hele 9. ayımda hiç olmaz..

kudretçim dikiş deme bana yaaa..eyvahedigeldismile
sezeryan olsak üstten kesiyorlar.. (bebişi kucağımıza alamıyoz adam gibi)
normal olsak alttan kesiyorlar(1 hafta oturamıyormuşuz..)

Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun

benim yatcağım yerde protokol hastanesi ve orasıda çok güzel
tv, dolap, kabinli duş, tuvalet beşikler süslü çok güzel yani
dediğn gibi protokol hastanesi olduğundan da temizliğe çok önem veriliyo
üstelik beleşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kudretçim bişiy sorcam

normal doğum yapacakları hakettende koridorda yürütüyorlarmı.. açılmaları olsun diye...
bende özelde yapıcam.. devlet hastanesi doğum servisinde çok yürütüklerini gördüm.. acep özelde nasıldır..

şanslı gacı seniiiii bayanssulusmile

sonda takmaları şartmı yaaa
ben korkuyorum ondan acımıyomu
takarken değilde çıkarırken çok acıyomuş.. amanınnnn eyvahedigeldismile
doğrumu kız kudretttttt

yaa bu arada kızlarrr pijamaları kaç beden alıcgızzz kendı bedenımızden ne kadan buyuk olcekkk

bende cok korkuorummm takarken zatenn eger sezeryan falan olursa bayıltınca taktırın kızlarr ama cıkarırkennn ayık olcez mecburennn nasıl bişi acaba o yaaa

kudretçim sana çizelge yapmaya çalışıyom..
mertin doğum tarihi neydi..

veya kızlar siz yazın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…