mesaj attım.çıkınca haber ver merak ediyoruz dedim.
ya bende sevmıomda rahat olur belkım dıe alsamda gıymem snradan onu en ıısı pijama takımı dımı yaa 2 takım alsak yeter heraldee
gülercim yapalımda ben pek beceremiyorum siz yaparsanız yok demem canım
canım sezeryan olursanız bir hafta banyo yasak bende 1 hafata sonra oldum ıslak mendille idare ettim
canım bende aldım ama takamadım zaten düşünmeye fırsatında olmuyoki başımın boynumun ağrısından 1 hafta neler çektim kafamı yastıktan kaldıramıyodum
ne duşu kızım 1 hafta yasak suya girmek normal doğurursanız onu bilemem ama yinede alttanda dikiş olucağı için oda yasaktır benim arkadaşım normal doğum yaptı alttan 10 dikiş atmışlar kıza oda yıkanmamış
bakın bu ck gusel onden dugmelı olsunkı rahat emzırelım
normalde 1gün yatırıyorlar ama hafta sonuna denk gelirsek belli olmaz..
bende küçük şişe(hani hotellerde olan tarz) duş jeli, sıvı sabun ve şampuan var.. istanbulda tüp merkezinde özel odada yatmıştım. kociş sperm verdikten sonra odada duş almıştı yarım şişeleride al altı yaptık(kimseye söylemeyin haaaa)
hatta kociş havluyuda yürütsemmi demişti.. ee yuh yani demiştim.. halen diyo.. dünyanın parasını verdik o hastaneye bi havluyu yürütmeme izin vermedin diye
sonda ne kadar takılı kaldı kudretıcmmm
Bu arada ben hastane aÇısınan Çok Şanslıydım Özeldİ benİmkİ ama anlaŞmalı Çok temİz pırıl pırıl hastane odalar tek kİŞİlİk herŞey var elbİse dolabı aÇılabİlen koltuk buzdolabı lc tv beŞİk bİle var kapılar tÜllerle sÜslÜ Çok gÜzeldİ sadece doĞum hastanesİydİ Çocuk doktoru da var doĞumdan sonra sÜreklİ kontrole gelİyo Çok İlgİlenİyolar herkes Üstelİk yalnızca 200 tl verdİk fazladan devletle anlaŞmalı ya bİrde dİyarbakır hastane aÇısından Çok İyİ her adım baŞı Özel hastaneler dal merkezlerİ hepsİde anlaŞmalı
şanslı gacı seniiiii bayanssulusmilebenim yatcağım yerde protokol hastanesi ve orasıda çok güzel
tv, dolap, kabinli duş, tuvalet beşikler süslü çok güzel yani
dediğn gibi protokol hastanesi olduğundan da temizliğe çok önem veriliyo
üstelik beleşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
takarken değilde çıkarırken çok acıyomuş.. amanınnnn eyvahedigeldismilesonda takmaları şartmı yaaa
ben korkuyorum ondan acımıyomu
tam olarak nereye takılıo yaa acık acık anlatrmsnz bana :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?