- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #17.421
ohhh iyi.. bu ay kredi kartı kocişin maaşından bile fazla gelmiş.. asgarisini yatırdım geldim.. haftaya da para lazım netçez bilmem..yok hayatım
beleş beleşşşşşş kaydirigubbakcemile3
he kıs gülerrrrrrr
ben gelimde yanında doğurim dimi
sende burda doğurursun misafirim olursun ne güsel
ohhh iyi.. bu ay kredi kartı kocişin maaşından bile fazla gelmiş.. asgarisini yatırdım geldim.. haftaya da para lazım netçez bilmem..
aslında bi fikrim var.. gece yarısı elimize kazma kürek alıp bahçede hazine felanmı arasak acep.. belkim küp buluruz.. :1ninca: kimseciklere söylemeyin ama bulursak herkese bi avuç altın benden.. kaydirigubbakcemile3
sen gel burda doğur ben bakarım sana..
ben orda doğurmam.. küçücük efeciğe mi banamı bakıcan, banamı bakıcan kıyamam.. sende yeni hamiş olucan ozaman..
nurten sen şimdi uyuşmazlık doğumdan sonra vurulmayacanmı.
yoksa yine de vuruyolarmı.
bebeğin kanaına bakıcaklar pozitifse vurulcam negatifse vurulmıcam öznur
bişiy diycem benim kızçe iyice sert vurmaya başladı.. aslında kilosuda okadar fala değil ama..
vurduğunda sanki karnım yukarıya doğru oynuyomuş gibi geliyo.. deprem oluyo sanki.. ama helen kociş hissediemiyorum diyo.. yuh yani..
bide benim göbüşüm sizinkiler gibi yuvarlak değil.. elips şeklinde.. yani göhüs altımdan aşağıya doğru eğimli..
artık.. göbüşüm göbek deliğimden yukarıya çıktı..
anlamadım ben elips şeklini.bi resim yollayıversende anlasak haniii.
kıs coğrafya dersinden hatırlasana dünyanın şeklini
üsten alttan basık
yanlardan şişkin kaydirigubbakcemile3
selam kızlar hayırlı cumalarrr
anam karpuz gibi yata yata büyüyücemm he yiyom yatıyom kocişte boğuyo beni onu ye bunu ye her akşam bişey getiriyoo böööööö
kızlar hepinize güsel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederimm eksik olmayın iyiki varsınız valla ilk fırsatta hemen pc yi açıyom kocişte kızıyoo radyosyon var diye üff yanii
yumurta kabuğunun dikine kesilmiş halini düşün kaydirigubbakcemile3
göğüs altından başlıyo.. göbüş deliğinin altında az bobeleşiyo kaydirigubbakcemile3
tamam evde bi tişört giyip çekilirim bi foto.. şimdi çıkayım hava kapadı.. az önce çarşıdayken 34'C sıcaklık vardı.. belkim serinlemiştir dışarsı.. yağmur yağmadan bi gidip geleyim.. aşımı olayım..
offffff zamanında niye ehliyet almadımki ben... araba kapının önünde.. anahtarlar çekmecede ama kullanmasını bilen yok :kedi:
gerçi düz yolda gidebiliyomda şehir içinden çok tırsıyom. bide büyük araç sollamaktan veya beni sollamalarındaneyvahedigeldismile tek yönde bide karşıdan bi kamyon geliyosa ozamanda sanki bana çarpçak sanıyomeyvahedigeldismile
benim gidceğim yolllar hep tek gidiş.. tek geliş olmalı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?