Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok hayatım
beleş beleşşşşşş kaydirigubbakcemile3
ohhh iyi.. bu ay kredi kartı kocişin maaşından bile fazla gelmiş.. asgarisini yatırdım geldim.. haftaya da para lazım netçez bilmem..

aslında bi fikrim var.. gece yarısı elimize kazma kürek alıp bahçede hazine felanmı arasak acep.. belkim küp buluruz.. :1ninca: kimseciklere söylemeyin ama bulursak herkese bi avuç altın benden.. kaydirigubbakcemile3

he kıs gülerrrrrrr
ben gelimde yanında doğurim dimi
sende burda doğurursun misafirim olursun ne güsel

sen gel burda doğur ben bakarım sana..
ben orda doğurmam.. küçücük efeciğe mi banamı bakıcan, banamı bakıcan kıyamam.. sende yeni hamiş olucan ozaman..

kız kudret benim sana gönderdiğim kk adresine bakabildinmi hiç..
umarım işine yarar orası..

Allah yardım etsin gülercim ya
of bu kredi kartları iyi hoşda bide geri ödemesi olmasa dimi :)

kıs naaaptınnn yeni mi hamile olcam hele bi dur birini çıkarim de diğeri kalsın heleee
hem sen gel naapcen hepinize bakarım ben canım benim

nurten sen şimdi uyuşmazlık doğumdan sonra vurulmayacanmı.
yoksa yine de vuruyolarmı.

bebeğin kanaına bakıcaklar pozitifse vurulcam negatifse vurulmıcam öznur

offff
hiç çalışasım yokkkk
sabahtan beri doğru dürüst heç bişi yapmadım
tatil istiyoooommm
çevremdekiherkes tatile biyerlere kaçıyo ben kaldım yaaaa

bebeğin kanaına bakıcaklar pozitifse vurulcam negatifse vurulmıcam öznur[/QUOTE]

bikere vurulmak yetmiyo yani.bebek pozitifse doğumdan sonra yine vurulman gerekiyor.

bişiy diycem benim kızçe iyice sert vurmaya başladı.. aslında kilosuda okadar fala değil ama..
vurduğunda sanki karnım yukarıya doğru oynuyomuş gibi geliyo.. deprem oluyo sanki.. ama helen kociş hissediemiyorum diyo.. yuh yani..
bide benim göbüşüm sizinkiler gibi yuvarlak değil.. elips şeklinde.. yani göhüs altımdan aşağıya doğru eğimli..
artık.. göbüşüm göbek deliğimden yukarıya çıktı..

bebeğin kanaına bakıcaklar pozitifse vurulcam negatifse vurulmıcam öznur

bikere vurulmak yetmiyo yani.bebek pozitifse doğumdan sonra yine vurulman gerekiyor.[/QUOTE]

evet canım aynen öle

normal artık gülercim
bebeğin büyüyo
sen şimdi benimkinin hareketleri bi görsen
tekme gibi diil resmen böle dizini ve ye elini dayıyo göbeğimin bitarafından diğer tarafına kadar sürtünüyo karnım şekilden şekle giriyo çok komik

selam kızlar hayırlı cumalarrr
anam karpuz gibi yata yata büyüyücemm he yiyom yatıyom kocişte boğuyo beni onu ye bunu ye her akşam bişey getiriyoo böööööö

kızlar hepinize güsel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederimm eksik olmayın iyiki varsınız valla ilk fırsatta hemen pc yi açıyom kocişte kızıyoo radyosyon var diye üff yanii

yumurta kabuğunun dikine kesilmiş halini düşün kaydirigubbakcemile3
göğüs altından başlıyo.. göbüş deliğinin altında az bobeleşiyo kaydirigubbakcemile3

tamam evde bi tişört giyip çekilirim bi foto.. şimdi çıkayım hava kapadı.. az önce çarşıdayken 34'C sıcaklık vardı.. belkim serinlemiştir dışarsı.. yağmur yağmadan bi gidip geleyim.. aşımı olayım..

offffff zamanında niye ehliyet almadımki ben... araba kapının önünde.. anahtarlar çekmecede ama kullanmasını bilen yok :kedi:
gerçi düz yolda gidebiliyomda şehir içinden çok tırsıyom. bide büyük araç sollamaktan veya beni sollamalarındaneyvahedigeldismile tek yönde bide karşıdan bi kamyon geliyosa ozamanda sanki bana çarpçak sanıyomeyvahedigeldismile
benim gidceğim yolllar hep tek gidiş.. tek geliş olmalı kaydirigubbakcemile3

o kocana aynen şöle de hayatım
biz güsel kısımla nelere göğüs germişiz
radyasyon felen işlemez artıkın bize deee

çidoşum hoşgeldin opuyorumnanaktan
kusuruma bakma ben tam çıkıyodum.. bu gün tettonoz aşımı olucam kısmetse.. burda hava kapadı yağmur yağmadan gidip geleyim..
sakın kusuruma bakma..

ecerine güler teyzesinden vede cemre den çok selam söyle.. öpüyoz sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oğluşlar öpmesin nahmaremkaydirigubbakcemile3

aman gülercim ben biliyomda ehliyetim varda ne oldu ki
kociş vermiyo hamile kaldığım günden beri arabayı
neymiişşş hamileymişim tehlikeliymiş vermezmiş
ay sinir oluyom valla
ama süt iznimi toplu kullanmazsam eve hergün gidip gelmeye ben alcam arabayı heç kusura bakmasın artık napem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…