Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülerim a.s sen git işlerini hallet burdada bulutlanıyoo gerçi benim dışarda işim yok yataktan aşağı ayağımı uzatsam kızıyorlar bana kayınvalidem canım ya ayağıma getiriyo herşeyii halbuki dr amanda istirahat çalışamazsın falan demedi erken doğum olur diye yatıyomm

çiğdemcim yat boşverrrr
tadını çıkar biraz ohhh o boşver
30. haftaya kadar sorunsuz gelin az dikkat ette canım
30 dan sonra iyce garanti olur hem
artık işede gitme zaten kapanıyodu

aman da kopmuşum.
çidoşum yat kuşum ooooh.canın ne çekiyosa ye boşveeer.
sen raporlusun dimi şimdi.işe dönecenmi peki.bittimi artıkın.

ben kaçıyom az işim var kıslar
salak bankacılar daha maaş talimatı verildiği halde maaşları hesaba geçmemişler 2 gündür
onlarla uğraşim de bugün geçsinler muhakkak
heriflere bekın ya bizim maaşları işleterek para kırıyolar bi dünya
bizde maaşlar geçsin hesaba diye bakalım

ya ben işe gitmiyom ama hs larımı teslim etmedim illa 1 hafta falan gitmem lazım pc nin şifresini bilmiyorlar çekmecenin anahtarı bende içinde kasa defterim dönen senetler gelen çekler dolu bu hafta acil bişey yok ssk ve devresonları vardı ajandadan bakıp ödemişler ama illa gitmem lazımm haftaya giderim heralde kıpırdamadan 3-5 saat durur gelirim

yok kıs ozimm yemeğim geldi onu yedimm ayıptır sölemesii biz annelerimize bakacağımıza anneler bize bakıyoo kıyamet alametleri töbe töbee benim annecimde gelecekti gelme dedimm tekirdağdan gözü görmüyoo bişey yapamaz ağlayıp ağlayıp dönecek geri iyiyim dedimm gelme boşuna

tıkınmışsın işte kız bilmişim bak.
senin kayınvalidende benimki gibi
o da bana bakardı eminim.
annen de merak içindedir ama bi görseydi
iyi olduğunu nasıl rahat ederdi.

bi site buldum.neyne.net diye yararlı bilgiler var.

bakim bakim sonrada az yatıyım yemek çarptı uyku bastı ayaklarımda yattığım halde acaip şişiyoo ozimm parmaklarım patlıycak gibi oluyo hayır olsunn normaldir inşallahh
sonra yine gelirimm öptümm şekerr

aynı pozisyonda durduğun için rahatsiz ediyodur herhalde canım.
ayaklarını vücuduna göre biraz daha yüksekte tut.iyi gelecektir.
hadi dinlen bakalım.

Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için.. Gülerciğim valla doktor direk ameliyat dedi ama ben buradan da sordum çok gerek yok gibi görülüyor dedi kendi doktorumda bugün yok gerek yok o değerler için dedi. Klomen kullandım yine 2. kullanmam ve ihtimal daha fazla tabi.. Yanii bir hafta 10 gün çalışma var artık.. Bakalım hayırlısı ama belirtli felan aramıcaz bu sefer oluruna bırakıcam..

sedacım gözünaydın canım.
hadi çalışmalara devam bakalım tembellik yok.
sonra burda halay çekecez inşallah.

eveet nurten bititriyoruz ve yarın tatilll
sana değil tabi biliyorum ama az kaldı kuşum.
yarım gün çalışıyosun.bi izini kopartmadın sende işyerşnden ama heee.
ben deminden beri masamda uyukluyorum.mesai bitsede serviste uyucam
giderken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…