Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yiterin ne beee
tabi senin yok başında bu dertler.
ne yapsam ne etsem diye düşünmekten bi hal oldum.
erken rapor alsam bi türlü almasam bi türlü
karar veremedim hala daha.

şeker testi sonucum şöyle çıkmış.glukozu içmeden önce
77.içtikten 1 saat sonra 116.
sizinki kaçtı.

hiç hatırlamıyorum ki şekerimi yaaaaaa
ama normal alt sınırında altında çıkmıştı benim

öf yarın 1 kına 1 düğün var
pazarda düğün var
amannnnnnnnnn çok sıkıyo düğünler beni hiç semiyom yaaaaaa

kız nurten dugunler sıkıcı olurmu hoppidi hoppidi koca gobegınle oynarsn

Merhabalar hanımlar nasılsınız.. Bugünlerde hep iyi haberler alıyoruz ben de doktoruma gittim yumurtam büyümüş çatlamak üzereymiş. Bir sorun yok dedi 1 hafta daha ilişki olsun dedi ama yarın ve öbür gün arkay arkaya olsun dedi çünkü muhtemel yarın yada öbürgün çatlama ihtimali var. Ayrıca eşimin durumunu burada bir doktora yazmıştım çok ameliyata gerek var gibi görünmüyor değerlere göre dedi bugün benim doktora da sorduk ameliyatlık birşey yok kötü değil bekleyin dedi. Eşim yinelicek testi eğer yine aynı değerler yada biraz üstü çıkarsa şimdilik olmayacak ameliyat ben çok araştırdım ameliyatla % 40 a yükselen hareketliğe bile iyi diyorlar. Biraz doğal besinlerden gidicez bakalım... Ameliyat, ilaç bunlar hep yan etkisi olan şeyler...

Benimde pazartesi eski işyerimden arkadaşın düğünü var kız davetiye bırakmış ayrıca kaç kere de dedi gidicem o yüzden dün de randevu aldım kuaförden iyi ki almışım gideceğim gün gelinbaşı varmış bir grup gelecekmiş o an gitsem yapmazlardı valla. Elbise de aldım hemi de iki tane siyah ağustosta teyzemin oğlunun düğünü var ona almıştım arkadaşın düğününe de giyicem.. Şöyle kurtlarımı dökerim kafam dağılır yaa iyi olar.

sedacım canım inşallah bu ay güzel haberlerinizi alırız dualrımız seninle

sevalcim ben düğün sevmediğimden kendim bilem nikahtan evlendim
kayınvaldem olmaz felan dedide
kimseyi dinlemedim valla napiim sevmiyom düğün felan
birde şimdi koca göbekle gidicem herkes sorucak ne kadar oldu
bide durup sen daha doğurmadın mıııııı diyolar kaç haftadır delirtiyolar beni
sanki daha bizürü gün var hemencik kolaymı öle

sedacım gözün aydın hadi
inşallah olur bu ay
çok çalışman gerekiyo bu ay çooooooooookkkkk kaydirigubbakcemile3

31 i de devirmişik yawwwww kaydirigubbakcemile2
mşlh
baane yaaaaaaaaaaa
bende adanalarda ne yapcem bi başıma
bende ankarada doğuriim kocişimde burdaaaaaa
yada istanbulda doğuriim çok mu erken olur annemlerde orda :roflol:
gel kız burda doğur..:CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
22 edirne ben bakarım sana.. hem benim doktor çok şahane doğurtuyomuş.. epidural istersen kocişi bile içeri alıyomuş..

çok güzel haberrrrr :dance:
kız seda istermisin bu ay di,lekten bayrağı sana verelimturkbayragi:CüvCüv:

aslında sana daha önce diycektimde umutların kırılmasın diye demedim.. vorikosel ameliyatı olupta tekrarlayan yani sayıları düşen çok var.. benim dr da pek tavsiye etmedi.. sigara içmiycek, stersten uzak durcak, doğal beslencek, ağır iş yapmıycak dedi..
napsın benimkisin işi hem bedenen yorucu hemde çok stresli..
kısmet bu işler hiç belli olmaz..

bide keçiboynuzu kaynat içir adama çok işe yarıyo.. benim kociş içtiği aylarda hep yükseldi spermleri.. ibrahim saraçoğlunun sitesinden araştır bak. istersen tam tarifini yazarım sana

bizimde yarın akşam kocişin uzak bi akrabasının nişanı var.. kaynana tutturmuş gelinde gelin diye.. benimle düğüne gidip hava atacakmış.. aslında gidesim vardı ama sırf ona inat gitmiycem..
ben neler atlattım bırakın bana gelip bi çorba kaynatmayı bi geçmiş olsun bile demedi. şimdi millete görümlük yapacak..

gitsin kociş. ben otururum evde.. sonuçta nişan..

kızlar hepiniz burdayken sorayım.. tetenoz aşısını paraylamı yapıyorlar.. bugün kısmetse yaptırıcam..
şimdi bankalardan geldim.. gitti paracıklar..
az dinleneyim.. gitçem yaptırcam.. tabi gebelik kartlarımı buldularsa.. bu kez aramadan gitmem.

he kıs gülerrrrrrr
ben gelimde yanında doğurim dimi
sende burda doğurursun misafirim olursun ne güsel

yok hayatım
beleş beleşşşşşş kaydirigubbakcemile3

benim bile uyuşmazlık iğnesi 150 civarıymış ama ssk karşıladı 18 lira verdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…