Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yemek yiyip geliyorum işlerde bi yoğun ya hemen yazamıyorum kusura bakmayın

:dance: :teytey: kıslarrrrrrrrrrrrr
haydin halayaaaaaaaaaaa

:teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance::dance:

olcay kıs senin şerefine benim oğlan bir coştu sorma
fazla tekme sallayamıyodu gerinip duruo içerde

bugun saglık ocagına gıttık ya kalp atısını duyalım dedı hemsıre ay yok duyamadık delırdımm heeee snra seker verdı hemsıreee cok rahatına duskun heralde dedı bende evet dedım annesıne cekmıss snra duyduk sukur

ay o kadar karışık yazmışım ki ama hakkatten çok karışığım ya

sağolun kızlar desteğiniz için ama gülerim gelmişşşşşşşşşşş haberleri okuyunca şok olmuştur

aynen valla hemde ne şok :1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

silik çıktıysa tamamdır.. HAMİLESİİİİİNNNN..
çok tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla bi 9ay geçirmeni nasip etsin.. :Saruboceq:
alahhım yaaa olcayımda hamişşşş :CüvCüv: alkisalkisalkis

şimdi karışık olman çok normal..
hatırlıyon dimi elimde test kağıdı halen kararsız bi şekilde seni aradım halen inanamıyodum sonuca....
bak şimdi sende hamilesin.. hamişlik bayrağı sana devretmenin zamanı gelmişti.. turkbayragi:CüvCüv:

bence hemen git bi test yaptır.. hatta akşamı bekleme öğle arasında git bi özel hastaneye yaptır.. 45dk da çıkıyo sonuç.. sonrada arar sonucu öğrenirsin...
inşlh değerlerin katlanarak çoğaları canım:Saruboceq:
amanın inan çoooooookkk sevindiiiimmmm
hopppaaaaa haydiyin halaya..
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:delikafaduldendelikafadulden

selam kızlarrr hayırlı haftalarr ay olcayımm canım benim nasıl sevindim anlatamam Rabbim SAĞLIKLA kucağına almayı nasip etsin inşallah halay çekemiyom canım dikişim acıyooo ama çok öpüyom hemen test yaptır erken değil en az 4 haftalıktır zaten adetin geçti diye 5 te olmadı 6 da kalp atışı duyacan inşallah test yaptır doktora git geldi derken kalp atışınıda duyarsın
kızlar ben işe geldim amanın karışmış buralar nasıl topluycam tam 1 hafta yoktum siz nasılsınız
gülerim geçtimi ishalinnn

Son düzenleme:
hopppaaaa
:teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kız olcay sen oynama bız senın yerıne oynarızzz hayden kızlarrr :teytey::teytey::teytey:

o sağlık ocağındaki aletle bende çok derinden duymuşlardı
hem alet biraz bozukmuş
hemde 20 haftadan sonra o aletlerle kalp atışını duymak baya zor oluyomuş öle demişti ordaki ebe bana

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

olcayımda anne oluyo

onunda göbüşünde bebiş varrr

yuppiiii

çiğdoşum canım nasılsın
varmı herhangi bi şikayetin nasıl hissediyosun kendini sonuçlarını ne zaman alıcaksın

gülercim canın sende bu hafta gitcektin yahangi gün gitcen profa
hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz çifte bayram yapalım şurda ayol

bnmkı costu ıcerde bişler yapıo ama neee donu duruo tekme gıbıde degıll ıcerde oynuo heralde hemsıre bana ac cıkma sakın dısarı dedı gebesın sonucta tansıyonun duser bayılrısn falan dedı sakın ac cıkma dedı bak kahvaltı etmeden gelmısın uyuyoo dahs bebek dıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…