- Konu Sahibi EU3
-
- #17.641
ya cnm dogru söluosun esımle gıttık saolsun heryere gelıo dıom gerek yok ben gıderım yok cok meraklıı cok heycanlı kusum bnm yaaa hastaneye bıle suana kadar hıc onsuz gıtmedımmm ben ası olcm belkı ac karnına falan olur dıee yımedımm
kızlar 7 kılo almısımmm bı ayda 3 kılo maşallah deyın :icecream:
sevalimm abin gelmiş gözün aydın.. annene gidecekmişsin yanına bi küçük su al arada iç. hava çok sıcak..
ozicim aman tansiyon a dikkat.. fazla hareket etme başın döner düşersin allah korusun..
nurtişim kısmetse bu perşembe gidicez inşlh..
bu arada ben halen iyileşemedim.. evde yapmadığım yemediğim şey kalmadı.. ama yok gece bile kaç defa kalktım.. inanın bağırsaklarım ağrıyo.. burdaki hastanede kadın doğumcu yok.. dün gittim acile manyak dr bana kusman yoksa sana bişey yapamam hamilesin dedi. eve yolladı..
bende bu sabah ilk demir hapımdan 2 kapsul içtim.. kabızlık yapıyo diye drum değiştirmişti hapımı.. günün birinde kabız olayım diye dua ediceğim hiç aklıma gelmezdi..
napiim inanın bağırsaklarım ağrıyo.. düşünsenize 27 saattir her 10-15 dakdır bir WCdeyim:çok üzgünüm: popom acımaya başladı artık oturamıyom bile..
saol gulerımmmm
cnm bence dra gıt yaa cunku hamılelıkte 2 gunden fazla devam ederse sakıncalı dıe bılıom ben ıhmal eme nerdeyse dr gır oraya
görüşmeyeli baya işler becermişsiniz bakem
Allah razı olsun inşallah hepimiz beraber bi avazda kurtuluruz
çiğdemcim sen nasıl oldun.. sağlığın ve moralin nasıl.. ecrin napıyo.. tekmeliyomu..
olcaycım varya.. okadar sevindim ki anlatamam..
kaç kere Allahıma bin şükür olcayım hamile dediğim kayıp..:Saruboceq:
hamişlik bayrağını verdim aldınmı canım ..:CüvCüv: turkbayragi
hani bi salla bakiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?