Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

başta almadıklarınımı alıyosun bakiiim
bende 10-11 aldım sanırım.

ya niye böyle oldukiii.patates haşla ye.muz yedinmi bol bol.

çiğdemcim sen nasıl oldun.. sağlığın ve moralin nasıl.. ecrin napıyo.. tekmeliyomu..

olcaycım varya.. okadar sevindim ki anlatamam..
kaç kere Allahıma bin şükür olcayım hamile dediğim kayıp..:Saruboceq:

hamişlik bayrağını verdim aldınmı canım ..:CüvCüv: turkbayragi
hani bi salla bakiiiim

görüşmeyeli baya işler becermişsiniz bakem
Allah razı olsun inşallah hepimiz beraber bi avazda kurtuluruz

saol gulerımmmm
cnm bence dra gıt yaa cunku hamılelıkte 2 gunden fazla devam ederse sakıncalı dıe bılıom ben ıhmal eme nerdeyse dr gır oraya

sağolun kızlar yemediğim şey kalmadı ama geçmedi.. su içiyorum su çıkıyo artık..

sevalim saat 1i geçsinde sağlık ocağına gitçem.. ebelere sorcam.. drlar hamileyim diye bişiy yapmıyor eve yolluyor.. bende hamileyim diye onlara gidiyorum zaten normal olsam ne zaman geçerse geçsin diycem..
vucumda ne su kaldı nede vitamin hepsi kanalizasyona gitti

ay cok sıcakkkkkkkk nasıl gıdıcem ben annecıgımeeee yawwwwwwwwwwwww

görüşmeyeli baya işler becermişsiniz bakem
Allah razı olsun inşallah hepimiz beraber bi avazda kurtuluruz

seleconım bitanem çok sağol.... allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın inşlh..

anlat bakem ne var ne yok.. yiğenimizin adını ne koymayı düşünüyosunuz... cicilerini aldınızmı...
nasıl beşik aldın.. bak ben daha bişiy almadım bana fikir ver...

afiyet olsun ozıııı
gıt gulerımmmm valla saglık ocagındakılerr daha ii ılgılenıo senınlee

sevalim yanına bi şişe soğuk su al.. arada içersin.. mümkünse dolmuşla felan git..
çok sıcakk

kızlar buranın adını değiştirsek artık bu isim bize uymuyo..

mesela yeni topik adımız "BİZİM KIZLAR EL ELE" gibi bişi olsa

turkbayragi aldım bitanem aldım sağol bitanem sonumuz iyi olsunda bişey istemiyom ben bu akşam bi test yaptıraayım bakalım ne çıkacak

gulercım zaten baska sansım yok mecburen otobuslerle gıdıcemmm uzak annem yuruyerek gıdılmez yanee

iyiyiz kızlar kızımda iyi maşallah oprs dan sonra maşallah hareketleri daha güçlendi yavrum yükünden kurtuldu kolaymı kendi 557 gr beslediği 1 kg olmuştu iyi olucaz inşallah 2 hafta sonra genetik sonuçları çıkacak dr un demesi zaten teste sorun çıkmazsa en fazla 34 cü haftaya kadar tutmaya çalışıcaz sonra alıcaz dedi yani 2 eylül en geç doğum tarihimiz olacak inşallah durur o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…