Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selocanı hatırlıonuz dımı onunla konustum sımdı msnde bu ayın sonunda doguruomussss

benim tansiyon düşük herhal
hala bi tuhafım.aç da değilim ama
öğlen bişeyler yiyince düzelir inşallah.
sende aç karnına çıkma bidaha seval.yollarda
kim toplayacak seni sonra.

allah nazarlardan korusun olcayımızı ve yeni yiğenimizi

ya cnm dogru söluosun esımle gıttık saolsun heryere gelıo dıom gerek yok ben gıderım yok cok meraklıı cok heycanlı kusum bnm yaaa hastaneye bıle suana kadar hıc onsuz gıtmedımmm ben ası olcm belkı ac karnına falan olur dıee yımedımm
kızlar 7 kılo almısımmm bı ayda 3 kılo maşallah deyın :icecream:

selocan gelmiş hoşgelmişşşşş... nasılsıııınnnn....

serap cnm eskı topıktennn cok eskı bı arkdsss nurten ve guler tanırr

kıslar benyemeğe gidiyorum
ordan da bölge müdürlüğüne gidicem ilanlarımızı kaldırmışlar heralde gene sinir oldum
gidim kavga edim adamlarla

ayy bende kavga etmek ıstıom bırılerıylennn bazen gelıo arada bölee bana yaa aman esımle kavga etmıyımde :)

selocan
canım hadi Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah
kolay doğumlar nasip etsin mis kokulunu hayırlısıyla al kucağına canım

gülerim çiğdemim sağolun kızlar hiç bişey hissedemiyom ama güler dedin ya senin sonucunu öğrenince bende ağlamıştımm ay ne bileyim şimdide çok kötü oldum çok sağolun inşallah herşey yolunda gider allahım sen yardım et

sevalimm abin gelmiş gözün aydın.. annene gidecekmişsin yanına bi küçük su al arada iç. hava çok sıcak..
ozicim aman tansiyon a dikkat.. fazla hareket etme başın döner düşersin allah korusun..
nurtişim kısmetse bu perşembe gidicez inşlh..

bu arada ben halen iyileşemedim.. evde yapmadığım yemediğim şey kalmadı.. ama yok gece bile kaç defa kalktım.. inanın bağırsaklarım ağrıyo.. burdaki hastanede kadın doğumcu yok.. dün gittim acile manyak dr bana kusman yoksa sana bişey yapamam hamilesin dedi. eve yolladı..
bende bu sabah ilk demir hapımdan 2 kapsul içtim.. kabızlık yapıyo diye drum değiştirmişti hapımı.. günün birinde kabız olayım diye dua ediceğim hiç aklıma gelmezdi..
napiim inanın bağırsaklarım ağrıyo.. düşünsenize 27 saattir her 10-15 dakdır bir WCdeyim:çok üzgünüm: popom acımaya başladı artık oturamıyom bile..

saol gulerımmmm
cnm bence dra gıt yaa cunku hamılelıkte 2 gunden fazla devam ederse sakıncalı dıe bılıom ben ıhmal eme nerdeyse dr gır oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…