Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar değerim 126 iyimi kötümü yardım lütfen cuma regli günümdü çabuk tecrübeleriniizi kkonuşturum bakalım

kızlar değerim 126 iyimi kötümü yardım lütfen cuma regli günümdü çabuk tecrübeleriniizi kkonuşturum bakalım

hayırlı olsun canım hamilesiiiinnnnnnnnnn
değerinde kötü diil bence
2 günde bir ikiye katlamazsa kötü denir ancak

nasıl şüpheli ya
5 in üstü gebe
seninkide beşin kat kat fazlası baksana

kızlar ben çıkıyom ayaklarım feci şişti terlikten de çıkarmıştım şimdi girmiyorlar yalınayak gidecem yoksa
olcayım stersss yok 2 gün sonra tekrar et testi az sabır öğrencen bebişin geldiğini

olcay boşver sen kadını bak netten tamamsa değer vardır bebiş ben bakmıştım ikiz değeriydi salak karı dış gebelik dedi siz bile bildiniz ikizi diplomalı anlamadı sakın takma canımm Rabbim gönderdiyse geldi o için rahat olsun emi canımm

hepinize iyi akşamlarrrr

olcaycım bu değere göre hamilesin ama son adet tarihine göre olması gereken aralıktamı bu değer acaba.yazıyomu kağıtta hangi haftalar hangi değerlerin normal olduğunu.internetten bi bakalım şuna.
aten 2 sonra tekrar yaptır değerin katlanmışsa hiç bi sorun yok demektir.

bak burda yazılana dikkat.senin değerine göre hamilesin fakat değerler değişken olabilmekte ve
alt sınırla üst sınır arasında büyük fark var.oyüzden ancak seri ölçümle normal olup olmadığı
belli olur diyo.2 gün sonra yani çarşamba bidaha yaptırıyosun.
için rahat olsun hamişsin işte.

evet ya bide başım bu kadar ağırmasa tadını çıkaracağım ama yok çok ağrıyo çıldıracağım

ah o baş ağrısı ben başlarda çok çektim.
artık ağrımıyo çok şükür.sen şimdi
sürekli uyku modunda da olacaksın canım
allah kolaylık versin.

ah canım ya ağlıyorum şu an ağrıdan o kadar ağrıyo bebek falan düşünemiyom
stressten mi oldu acep

bende migren var canım.sende yoksa stres yapmışsındır.
akşam bi güzel dinlenirsin zaten kociş şimdi sana iyi bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…