Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse bir daha yazıcamm başka bişey diyim siz bilirsiniz bende istiyordum ama sokmayın kocalarınızı heleki normal doğuma öyle fırt diye çıkmıyorlar çünkü valla 3 gün g.t görmekten midem kalktı gelen bakıyo parmaklıyo giden parmaklıyo göbekler hep dışarda zaten nst ye bağlı açıldımı diye habire bakıyorlar ben karnımdan opr olduğum halde ameliyat önlüğü giydim tabi habire usg yel baktılar bebeke bişey oldumu diye sıyırdım önlüğü karnımı açtım hep amanın altımda bişey yokk uzanık yatıyom ama düşün birde oaraya baktıklarını naklen yayın yerin dibine girdimm ayy berbattı yanii

ben korkudan kocamı yanımda istiyorum işte.
daha güvende hissedecem sanki.
bi ıkınıp çıkartcazda öncesi nolcak.
o ıkınmaya kadar gelmek mesele ya zaten.

benim kociş kan konusunda felan dayanıklıdı.. öyle kolay kolay midesi bulanmazda..
yinede gelmesin yanıma doğuma.. ben kendimi kasarım o üzülmesin diye ozaman hiç çıkmaz bebiş..
gerçi hastane bize çok uzak yolda doğurmayımda.. arabanın içinde.. buda benim en büyük doğum fobim.. doğuma yetişememe korkusueyvahedigeldismile

Rabbim yardımcımız olsun kıslar napalım
bi şekilde doğucaklar Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah
sağlıklı olsunlarda kızlar yapcak bişi yok girdikleri gibi çıkcekler

kızlar diğer yan taraf ta doğumhaneydi bağrışan karıları sedyeye koyup alıyorlar oraya ama ses falan çıkmıyor ordan yarım bir saat sonra hastabakıcı adam bağarıyoo bebek hemşiresi vardı freideeee hanımmm bebekkkk çıktıııı kadın koşuyo 5 dak sonra elinde bir beze sarılı bebişş Allahım büyük Allahım bir sess kedi miyavlaması miykkkk miykkk titriyo ses kesik kesik ağlamayı bilmiyorlar camlı bölme var kadın yıkıyo ölçüyo tartıyo sanki toz bezi elinde evir çevir ustası olmuş tabi giydiriyo paket doğru yukarı az sonra annede çıkıyo az yatırıyorlar kadınlar rahatlamış huzurlu oda odaya inanın içimm gitti doğurasım geldii ama anlatamam hayatımda böyle özendiğimi hatırlamıyom herkes için yeni bir hayatın başlangıcı Rabbim hepimize yaşamayı nasip etsin o duyguyuu

kız çidoş bide o var dimi.. ikidebir gelip parmaklıycaklar.. çok acıyomuş.. parklamakta parmakla vajini aşağıya doğru bastırma olayıymış..
amamının zaten orası acıyo.. bide ağrımız var.. bide bu işlem...eyvahedigeldismile
amamnın lamayı unuttum bide sık sık WC durumları o ağrıyla eyvahedigeldismile
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

gerçi görümcem ve kocişin amca karısı 2 saat içide doğurmuş. tek açılmada yeterli demişler hemen normal doğuma almışlar.. hep diyorlar şimdi olsa hemen bitane daha doğururum diye..
bide 24 saat sancı çekip zor olan doğumlarda var..
hatta bi yakın arkadaşımın normal doğumda hem ağrısı var hemde sunni sancıda vermişler. yatmış çatala.. dr felan gelmiş açılma var ama bebiş gelmiyo.. kızı bastırırken kaburgalarını kırcaklarmış.. dr bağırıyomuş ıkın bebiş ölcek diye.. kız ıkınıyo ama bebişte ilerleme yok.. sonra dr vakumla almış..
bide manyak dr kıza bağırmış.."madem bebiş ilerlemiyo söylsene seni sezeryana alalım" demiş.. kızın ilk doğumu nebilsin bebiş nasıl doğrulur.. dr olan benim arkadaş değilkiklava:

çiğdem göbeğini kontrol ediyosalar altına niye bişey giydirmedilerki anam

kız ameliyat önlüğü giydirdiler kafama da bez boneden taktılar yasak nasıl giyeyim sonra odaya çıkardılar koçişim görünce beni odadaydı gözleri sulandı kimbilir ne halleydim tabi önlük hep ilaç olmuş boyanmış az sağda soldada kan vardı ablamıda aşağıdan çağardılar dosya karışmış bişey olmuş kociş beni bir güsel sildi boynumdan taa aşağı hatta sırtıma akmış ilaçlar her yerim kıpkırmızı giydirdi ilk çok kötüydüm bütün içim acıyordu çamaşırımı pijamamı giydirdi yatırdı ödü kopuyo ama adam dokunamıyo bir yerime kolumda da kelebek var halini bir göreydiniz koptu koptuu aşkım yemek getiriyim su veriyim acıyomu ağrın varmı yatağını kaldırıyım mı camı açayım mı şaşırdı adamm çokta hoşuma gitti çaktırmadım tabii yerimseniben

kocişler aslında bizlerden daha hassalar da pek belli edemiyorlar..
ayyy kıyamam yaaa...
hatta yemeğini ben yedireyim bile demiştir..

öznurum benim hastane artıkın çapa maaleseff başkası yapamaz doğumu diğer bebekte var bide küvez durumu olursa kordanlar bağlı falan bilenin yapması lazım içersi karışık çünkü neyse özel odalar var onda kaldım zaten gerçi özelin ö sü var zel i yok ama 6 kişilik odadan daha iyi wc var 1 yatak çekyat dolap buzdolabı bide koçiş para sıkıştırmış birine tv de geldi özele ziyaretçi saatide yok rahattık yani yine öyle yapıcaz geceside 50 tl

eeee çamaşırını giymişsin işte.
kociş de iyi ilgilenmiş maşallah.

kız sabah 8,30 da indirdiler aşağı giydim önlüğü yattım gözlem oadasında 10,30 da ameliyathaneye aldılar alana kadar 2-3 kez baktılar gözlem oadasında bebeğe 11,30 gibi çıktım 1,30 kadar falanda tekrar gözlem odasında yattım işte tansiyon ölçüyorlar ateşime baktılar hep 2-3 kez daha baktılar usg yle bebek yaşıyormu diye sonra çıktım odaya giyindim

kocişler aslında bizlerden daha hassalar da pek belli edemiyorlar..
ayyy kıyamam yaaa...
hatta yemeğini ben yedireyim bile demiştir..

hala öyle hele bugün işe geldim diye demediğini bırakmadı sen akşam gel ayakların bir şişsin ben sana sorcam diyo 5 oldu arıyo nabıyon hadi eve gitt diye alem adam yaa kayınvalidemde kalıyoz daha Allah razı olsun ayağımı yataktan aşağı indirmiyoo yemek yapıyo süt getiriyo çarşaflarımı 2 günü değişiyo çamaşırları yıkıyo pijamalarımı getiriyo değiş kızım terlemişsindir diye Allah bin kere razı olsun gelen giden arıyan eksik olmasın kimse ama benim 2 abim var öküzlerr biriyle konuşmuyorduk zaten ötekide ne hastaneye ne eve geldi aradı ilk gün nabıyon işte işten geç geldim gelemiyoz vs daha ses yok baldızı 3-4 ay önce siğil yaktırmış 3 gün beylikdüzüne taşındı ama babacım geldi ta tekirdağdan arabayla gelceklerdi yağmur yağcak diye sakın gelmeyin dedim 67 yaşında Allah korusun sen atla otobüse gel hastaneye bahçedende bir torba meyve toplamış bide o yağmura yakalanmışş her yeri ıslaktı sandalyeye oturdu koltuk ıslanmasın diye canım benimm annem telde hergün arayıp ağlıyo aynı semtteki abim gelemiyoo yenge zaten hiç aramıyo namkörler ben onlara herşeyde koştum annelerinden kardeşlerinden önce ben yetiştim onlara karşılığı buymuş çok gücendim vede sildim hepsini

ah çiğdemcim abilerinin tek kızkardeşisin üstelik anladığım kadarıyla.
babacığın nasıl da üzülmüştür.babalar kızlarına hiç kıyamazlarki
adamcağız ne hale gelmiştir. inşallah torununu kucağına alınca
hepsi geçecek. abinde iş yoksa yengende de hiç yokmuş demekki.

canım babam ya hastahanede bana moral olsun diye kayığı tamir ediyormuş bu sene kayığa isim ecrin yazıcam dedi eşim reklamcı o yazıları hep eşim yazıp getiriyordu dedi sen yazarsan yaz yazmazsan ben şablon yapıp boyayla yazıcam ona göre canım benimm Allah onları başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…