Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde kardeş olacağız gibi duruyo bu arada doğum tarihi 12 mart ooooooooo çok var yaaaaaaa

varsın kardeş olalın.. geçmişte çok çalıştığımız zamanlara tutsunlar..Şenizkaydirigubbakcemile3

sen son adet tarihini söyle ben yaparım sana

bizde kardeş olacağız gibi duruyo bu arada doğum tarihi 12 mart ooooooooo çok var yaaaaaaa

ne güzel kıs
tam ilk bahara doğcak inşallah
benimkine beksana kış çocuğu olcak
en küçük hemen hasta olcağı zamanlarda kışa denk gelicek
ne güzel kısacık kısacık giydirirsin çıkarırsın güneşe ohhhhhh bol d vitamini alır

öznurcum topiğimizin bebişlerinide ekle..
hijyenin eymeni
bilgenin handeciği
kudretin kadir merti

ohhhhhhh bebekler çoğalıyo
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

tablonun altına yaz yani tablo dışına altt alta..

Allahım inşallah kadriş, canan, nilüfer, isim, seda da bu güzel haberleriyle coştururlar topiği

Allahım inşallah kadriş, canan, nilüfer, isim, seda da bu güzel haberleriyle coştururlar topiği

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
bu güzel günlerin hürmetine sen dularımızı kabul et yarabbiiii
tez zamanda hepsi böyle olur inşlh :CüvCüv:
amiiiiiiiiiiinnnnnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kudrette gelmedi kaç gündür
cünyır coşkun durmuyo heralde :roflol:

güler son adet tarihim 5 haziran
kızlar biraz işim var kaçıyorum

kıslar benimde beynim döndü
bi işe bi buraya bakmaktan bende az işimi yapiim gelirim

olcaycıma bebiş tickerleri

anne karnında bebişin durumu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev070pr___.png

kaç hafta kaldığını gösteren
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa070pb___.png

buda başka bi siteden
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20756;29/st/20110312/k/320f/preg.png

bizim tickerlerin sitesinde 2011 olmadığından yapamadım.. açılınca değiştiririz.. hem ozaman bebişin cinsiyetine göre bişiyler de yapabiliriz..

şimdilik bunlardan birini seç.. kopyala de.. adresşi hafızaya alınca
en üstte "kullanıcı paneli" var.. onu aç
sağ tarafındaki menülerden "profili düzenle" yi seç açılan sayfada en aşıya kadar in..
en altta kilo takip çizelgesi felan yazıyo gördünmü. oraya hafızadaki adresi yapıştır de.. değişlikleri kaydet..
tamamdır...
sonra gel bize bişiyler yaz bakalım olmuşmu..

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum..
eğer gelemezsem benim yarınki randavum 16.00-17.00 arası.. işim bittiğinde siz gitmiş olursunuz.. yinede birinize msj atarım. o da buraya yazar..
eğer benden ses seda çıkmazsa bilinki yolunda gitmeyen bişiyler var..

evden çıkana dek nete giremeyebilirim.. malum bizde bitanede koca bebek var.. o evde olduğunda anca
onun peşinden koşuyom.. şimdi bol bol nazlansın bakalım yakında pabucu dama atılcak haberi yok..

bi gidip gelsemde rahatlasam
inşlh kötü bişiy çıkmaz kızımda bana dua edin..

Olcaycığım tebrik ederim canım zaten şüphemiz yoktu katlanacağından Allah sağlık sıhhatle gününü tamamlamayı nasip etsin ınşallahh... :sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

Nurtenciğim sana da duaların için teşekkürler bir daha ki bayrağı ben almak istiyorum artııkk hayırlısı... :Saruboceq:

canım benim çok sağol en kısa zamanda bayrağı devredeceğim sana hiç merak etme ay inanamıyorum hala

gülerim en çok pembeliyi beğendim eline sağlık onu aldım çok sağol bitanem

Allah'ım topiğe bi uğrayım dedim neler gördüm, çok şükür olcayım, çok sevindim bitanem..sağlıkla gelsin inşallah..Allahım bizlerede nasip etsin..çok öptüm..

amin bitanem darısı başına nerdesin sen bakıyım ne zamandır daha çok yeni tatlım kese bile görmedik ama çoştuk sorma hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…