Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde bu arada nurtenle öznur bende son aylar çok çatladım ilk başlarda hiçbişey yoktu size demiştim göbeğiniz büyüdüğü zaman göreceksiniz diye kaşıntılar çatlama işareti eğer bi çatladıysanız sonuna kadar devam eder buda demekki sizin cildiniz çatlamaya elverişli ben şimdi aynadan bakınca nasıl kurtulacağımı düşünüyorum

kıs kudret ciddi öyle mi amanııın yandık diseneeeee

tek yıkamıyorum canım kayınvalidemle eşimle kulaklarını kapatıyorum su kaçmasın diye yada pamuk tıkıyorum ama suyu çok seviyor hiç ağlamıyo bayılıyo valla

bende çtladım valla
ne yaparsan yap elverişliyse vücut çatlıyosun

yapma yaaa..

doğum yapanlarda bana hep şey diyo..
"şimdi sen fiyosundur çıksında kurtulsam diye.. sonrada diyeceksinki keşke hep karnımda dursaydı" diye

demek doğruluk payı varmış.. korkutma biziiiii amaaa... :çok üzgünüm:

bide kudret ben son 15 günde daha bi übyüdüm ve göbeğim aşşa doğru sarkmaya başladı seninde bu haftalarda ölemiydi

valla nurten maymuna çevirdi beni kollarımda takat kalmadı uyku nedir bilmiyorum çok zor bi iş yapamıyorum her dk yanındayım hele birde gelen giden ikramıydı şuydu buydu canım çıkıyo valla her dk emziriyorum günde 9 kere bazen daha fazla altını açıyorum gece yine aynen herşeye razıyım bi ağlaması var susturamıyorum akşam saatlerinde başlıyo baze gündüz hoplata zıplata susmuyo dün akşam içi çıktı ağlamaktan ayyy ben en başta çok kolay ne varki demiştim herkes hele bi dur 20 günü geçsin görürüz diyolardı valla aynen çıktı

gülerim ablamda öle diyo bana
keşke as daha duraydı diyceksin emin ol diyo
onun oğlu 2 yaşına girdi maşallah cingöz bişi

tek yıkamıyorum canım kayınvalidemle eşimle kulaklarını kapatıyorum su kaçmasın diye yada pamuk tıkıyorum ama suyu çok seviyor hiç ağlamıyo bayılıyo valla
mşlh kıyamammmm
benden bi itiraf ben ençok göbüşü dururken yıkamaktan korkuyorumeyvahedigeldismile

bende çtladım valla
ne yaparsan yap elverişliyse vücut çatlıyosun

dr umda öyle dedi.. krem yazdı ama.. "bunu sür en azından karnın rahatlar" dedi.hem sürerkende bebiş rahatlıyomuş.. masaj yapıyoz ya seviniyorlar herhalde:ecrin_bebek:

sanki benimde göbüş deliğinin yanlarında kızarıklıklar var.. acep onlarmı çatlak..
ilk zamanlarda mormu oluyo..

evet canım söylenneler hep doğru inanırmısınız küçük canavarımı çok seviyorum ama bazen hamilelik günlerimi çokkkkkkkkk özlüyorum meğer saltanatlıkmış o günler valla keyfini çıkarın sizi korkutuyorum ama hazırlıklı olun diye söylüyorum benim kayınvalidem var yine tek başına hayatta yapamam sağolsun sırayla bakıyoruz

nurtencim doğum yaklaştıkça aşağı iner normaldir merak etme benimde öyleydi son ay dahada çok şişiyo göbek

kudretçim nezaman uyuyun ya...
gelen giden de oluyomuş.. hiç dinlenmeye vaktin yoook.. kıyamamm...

kız nurtiş bizde mi öyle olcaz..
valla kesin ben öyle olcam.. yanımda kimsede kalmaz herkez daha ilk haftadan kaçar.. kaynanam allah bilir 1-2 saate kalkar gider iş yapmasın diye..

gülercim bizimkini göbeği tam 10. gün düştü ama biz öncesinde hep yıkadık malum havalar çok sıcak hatta göbeği yyıkanırken düştü suyun içine merak etme korkulacak bişey yok biraz dikkat edersin o kadar annenlere danış büyükler daha iyi biliyo bu işleri

benim annemle ablam gelicek
ayrıyeten görümcemle kayınvaldem de var
annemler gitsede kayınvaldemle görümcem yardım ederler bana yanlız bırakmazlar

göbeği düşünce ağladımı..
canı acıdımı acep..
sonrasında kanamasın diye bişiy sürüyonuzmu..

kıs gülerrrr ben gelirim canım yanına merak etme sen

o zaman bana siz gelceniz..
ben ne yıkamayı biliyom.. nede alt almayı..
siz bana kadar çoktan bu işin profu olusunuz..

mertimiz o zaman 5 aylık olucak.. ozaman dahada rahatlarsın kudretçim

valla gülerim şimdi hızlı hızlı yazıyom uyumam lazım nasılsa birazdan kalkıcam yine gelen giden hiç bitmiyo taksit taksit geliyolar iş arkadaşlarımız eş dost akraba birde haber verip geliyolar iki ayağım bi papuçta bişeyler yapıyorum çocuğa bakıyorum sonrasında kahvesidir çayıdır pastası böreği amannnnnnnn içim çıktı valla çok zor şimdiden 2. olursa tabi şimdilik hiç düşünmüyorum aklımın başıma gelmesi lazım kimsenin beni tanımadığı yerde yapıcam ohhh kafam rahat çocuğumla ilgilenicem sadece ay öldüm valla misafir çok severim ama çocukla çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…