kuzummmmmmmmmmmmmmm çok özledim seni yaaaaaaaaaa
canım benim inanki bende çok özledim,dertortağım benim.. evdeyim 1,5 aydır, hiç bişi yaptığım yok..arasıra giriyorum buraya...görünce nasıl sevindim anlatamam içim kıpır kıpır oldu çok şükür rabbime zamanı gelince veriyor işte...sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bitanem...
gel msne canomm
Olcaycığım tebrik ederim canım zaten şüphemiz yoktu katlanacağından Allah sağlık sıhhatle gününü tamamlamayı nasip etsin İnşallahh... :sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:
Nurtenciğim sana da duaların için teşekkürler bir daha ki bayrağı ben almak istiyorum artııkk hayırlısı... :Saruboceq:
inşlh cnm:Saruboceq:Olcaycığım tebrik ederim canım zaten şüphemiz yoktu katlanacağından Allah sağlık sıhhatle gününü tamamlamayı nasip etsin İnşallahh... :sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:
Nurtenciğim sana da duaların için teşekkürler bir daha ki bayrağı ben almak istiyorum artııkk hayırlısı... :Saruboceq:
Allah'ım topiğe bi uğrayım dedim neler gördüm, çok şükür olcayım, çok sevindim bitanem..sağlıkla gelsin inşallah..Allahım bizlerede nasip etsin..çok öptüm..
geldin mi kuzu
gülerim en çok pembeliyi beğendim eline sağlık onu aldım çok sağol bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?