Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzummmmmmmmmmmmmmm çok özledim seni yaaaaaaaaaa

canım benim inanki bende çok özledim,dertortağım benim.. evdeyim 1,5 aydır, hiç bişi yaptığım yok..arasıra giriyorum buraya...görünce nasıl sevindim anlatamam içim kıpır kıpır oldu çok şükür rabbime zamanı gelince veriyor işte...sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bitanem...

canom benim inşallah sağlıklı olur bu sefer keseyi görebiliriz olupta kaybetmek en zoru evet herşeyin zamanı var allah ol demeden hiç bişey olmuyor kısmet miş sanırım inşallah düzgün gider bu sefer daha çok kaptırdım kendimi üzülmek istemiyorum ama allah herşeyi kararlıyor o yüzden elden bişey gelmez şimdilik herşey güzel gidiyo bakalımcuma bi daha kan vereceğim doktor çok güzel demiş cuma gelsin bi daha bakalım demiş

cananıııımm
canım benim inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz canım

burda birbirimize destek lup dualar etmek için varız canım benim ya
ne demek inşallah bebeğin gelir sağlıcaklada daha çok dualar ederiz burda

naber kıslarrrrr
kudretcim nerelerdesin kıs kaç gündür
gülerciiim canımmmm Allah yardımcın olsun
inşallah yarın güzel haberlerini alcaz canım benim

inşlh cnm:Saruboceq:

Allah'ım topiğe bi uğrayım dedim neler gördüm, çok şükür olcayım, çok sevindim bitanem..sağlıkla gelsin inşallah..Allahım bizlerede nasip etsin..çok öptüm..

geldim kuzu
gel bi sarılam bakiiiimmm sana.... Şeniz
çooooook özledim seni... olumunekankayizsmile
olcaya seni soruyodum canan nerde diyeeee....

arada gelsene bırakma bizi sensiz.... gel bi selam ver.. bak burda herkes sırayla hamiş kalıyo belkim sıra sendedir..
bak ben bile 5 seneden sonra hamileyim.. bu harbiden uğurlu..
bak ayağımı sürtüyorum.. en kısa zamanda ben inanıyorum sende gelcen arkamızdan
inan ben her usg ye girdiğimde ağlıyorum.. önceden usg ekranında başklarından kalan bebiş görüntülerini görüyor üzülüp ağlıyordum.. şimdiyse bugünlere şükredip ağlıyorum..
o sırada herkesin adını , seninde adını sayıyorum.. Rabbim bebiş hasreti çeken herkese nasip etsin diye :Saruboceq:
hemde taaaa kalbimin içinden dua ediyorum..:Saruboceq:

sağol fasulyam..
inşlh.. ama çok gerginim.. kociş arabaya benzin almaya gitti.. dedim bide yıkat arabayı.. gerçi yarın yağmurlu dedi ama olsun..
her ihtimale karşı yanıma fazla eşya koydum..

aslında bu sahneyi kaç oldu yaşıyoruz gerçi.. tüp için kaç defa gittik..
ilk defa bilmediğimiz yere gidişimiz değil.. kocişle oturduk netin başına kendimizce nereden gideceğimize baktık.. notlar aldık..
bukez gideceğimiz yer daha basit gibi geldi bize.. bakalım yarın kaybolmadan geri gelir inşlhkaydirigubbakcemile3

a kudretçim burda delikafadulden
mert napıyo.. yıkadınızmı bugün.. sıcaklarla arnız nasıl..

biliyonmu olcayımız hamiş:CüvCüv:

gülerim en çok pembeliyi beğendim eline sağlık onu aldım çok sağol bitanem

güle güle kullan bitanem..
gerçi şimdilik pembe ama cinsiyetimiz belli olsun yine değişiklik yaparız..
bide sana güzel bi avartar resmi yapmak lazım. artık beşiktaş olmaz..
ama bebiştaşlı bi bebiş olur:ecrin_bebek:

ahanda kendim yazıp kendim okuyom galiba...
nire kaçtınızzzzzzz lmaz:

iyi akşamlar gülercim yıkadık bu gün valla çok sıcak oğlumun şansına iyi şimdi yatıyo teyzesi olcaya çok çok sevindim alalh sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

hiç vaktim olmuyo günden güne huyu değişiyo benden size demesi bu günlerin tadını çıkarın bebek olunca hayatınız tam anlamıyla değişecek küçük bi canavar sizi bekliyo hazırlıklı olun ilk günler herşey çok kolay çoğunlukta uyuyo ama sonrası gaz sancıları ağlamaları ayyyyyy çok fena şimdiherşeyin tadını çıkarmaya bakın hiçbişeyden şikayet etmeyin bence hamilelere duyrulur kendinizi unutacaksınız ben bu akşam kendime baktımda ağlamak geldi içimden

nasıl yıkıyon bıcırığı..
tek başına yıkayabiliyonmu..
bide bişlerin en son başı yıkanırmış doğrumu.. bide kulağına ya su kaçarsa.. kaçmasın diye bişiy yapıyonmu..

ahanda ne çok şey sordum.. :kedi:
naparsın cahillik zor zanaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…