Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ılkınde verdım cunku hastane yapmıslardı sımdı saglık ocagınd ayaptırıcm vermıcemm

beni sağlık ocağından falan aramadılar hiç kayıtta yaptırmadın kayıt dışı çocuk benimki töbe töbe

Öznurcuğum ınşallah bebişin iyidir ohh ne güzel görücen bebişi ya tetenoz 20 ve 24. haftalarda mı yapılıyor iğne büyük mü kız normalde korkmam iğneden küçüklüğümden beri haşır neşir olduğumdan alıştım ama tetenozdan korkarım valla.. Valla bizimde eve geldi sağlık ocağından bir kadın adımı soyadımı söyledi dedim biz sağlık ocağına kaydımızı yaptırmıştık eşimle diye o da bebek düşünüyor musunuz düşünüyorsanız testlerinizi iğnelerinizi biz yapıcaz kaydınızı yaptırmanız lazım öğrenmek için kan testi, başka testleri başka hastanede olabilir ama bebeği öğrendiğinizde bize gel,n doktorla görüşün ki sorun olmasın çünkü bebek doğunca aşılarını biz yapacağız dedi. Onun içinde daha hamileyken gitmek lazımmış ki sonra sorun çıkmasınmış felan falam ama ben anlamadım zaten bizim hastanede çocuk doktoruda var kendi doktoruma gittiğime görüyorum hep bebekleri iğneye o doktora götürüyorlar illa sağlık ocağında mı yapılmalı yani...

iim nurtencım sen nassın evet yaaa cok sasırtıcı bana 30dan snrası cabk gecer gıbı gelıo yaaa

ya kudret sana bişi sorcam
benim son bir haftadır akıntım fazlalaştı ve süt kesiği gibi geliyo. Akıntının yanında azar azar suda geliyo benden Korkmaya başladım benim haftalarımda sende nasıldıhatırlayabiliyomusun. Ve arada sancılar giriyo. Belimden başlıyo kasığıma doğru bi kaç saniye boyunca sürüyo

fasulya ..aldım mesajını..
geldım bak..
ozı soylemıstır herhalde..
ben burada yorum yapıca falan kımse bana yazmadı..
3-4 kez kendı denemem oldu..hemen bırakmadım topıgı canım..
genelde bırkaç kişi arasında donuyor sohbet...
bende nıye yazayım dedım..yanı kım olsa yazmazdı..
kendı kendıme yazdım durdum..bırde sureklı kontrol ettım..mesajıma cevap yazan olmusmu..yorum varmı dıye..
ama yoktu..
sız olsaydınız ne yapardınız kızlar...
bırkaçkezde dıle getırmıstım ustelık..ama yıne aynısı olmuştu..
herkes kendınden bahsetmeyı sevıyor gıbı geldı bana..hatır soran olmuyor..soru sorarsam cevap gelıyor sanırım..
bız ıyıyız..
gordugum kadarıyla herkles ıyı maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…