Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kaynatmışsınız kızlar yaaa bende az evi toparladım bişiler yedim işte geçmişi okudum anca.. Kayınvalidelerden şikayet var hee.. Gülerciğim kaynanan ayıp etmiş moral vereceği yerde hesap soruyor bir de sen iyi demişsin altta kalmamışsın aynısını eşin geldiğinde de söylersin anasında taraf olacaksa sen bir eşinin gözünün önündesin neler çektiğini o daha iyi biliyor senin yanında olması lazım amaan boşver bebeğin sağlıklıya kimseui takma hee de geç yoksa anam zaten dert küpü oluruz. Benim kayınvalide beni hep arar dün de kandil ben konuştum eşim kapı çaldı açtı sonra arar dedim eşim seni neyse aradı eşin yok komşu soruyormuş bebekte o da ağzının payını vermişte yani laf almaya çalışıyor ne oldu bebek işleri diye doğrudan da soramıyor. Bazen çok iyi genelde iyidir ama laf sokmada uzmandır yanii hepsi öyle boşverrr...

Nurtenciğim dillerin dert görmesin ne güzel dualar ediyorsun kabul olur ınşallah bende çok dua ettim dün gece hem kendime hem hepinize...

Bak canım Allah büyük geçen sene bu zamanlar hasretle beklerken şimdi karnında bu günlerine de şükür.. İnşallah seneye teker teker hepinizn kucağında olacak bebeklerinizde buraya gelmeye bile vaktiniz kalmayacak ben hamile kalamazsam burada yalnız kalacağım belki de hamilekiğimi paylşacağım halay çekeceğim bile kimse olmıcak hepiniz bebişlerinizle ilgilenirsiniz. Varsın olsun sizin bebekleriniz sağlıklı olsun da hiç gelmeyin canlarımmm :Saruboceq:

kızlar ya bilmem siz ne dersiniz dileke hepimiz özelden msj atalım aynı şeyi yazalım mı
dilek seni çok seviyoz bizi yanlış anladın lütfen topikimize geri dön diye yada başka bişey yazalım yanlış anlamadansa zaten döner yok bizle olmak istemiyorsa yapacak bişey yok ama biz bir adım atalım

kız seda geliriz deme öyle hepimizin evinde net var tamam nurten öznur ben işteyiz diye sürekli burdayız ama eve çıkıncada yazarız kız halayıda daha kalabalık çekeriz bebişlerle inşallah sana tecrübelerimizi anlatıcaz (ben hariç bendekiler kötü tecrübe) daha bak olcaya nasıl diyoz şu zaman görürsün bu zaman görürsün diye hepimiz yarı prof olduk burda

burdayım kuzum.
bi mesaj atalım bakalım.

bı dak bn bısımı kaırdımm dılek bıze neden kızdı ben nerde yasıorum yaa

valla bılmıom ya kaçırdım herhalde orayaaa noldıı banada anlatın heleee

yaa canımı sıkılyolar işyerinde.
sen niye izne ayrılıyosunki diye soruyolar.
sanki yanlış bişi yapıyomuşum gibi.pişman olurmuyumki
acaba erken çıktığıma.artık kararımı verdim valla tadını
çıkarmaya çalışacam.

sevalcim bize kırılmış.
onun sorularına cevap vermediğimizi düşünüyor.
ben farkında değilim bilmiyorumki.
geçmişe dönüp baksak anlarız belki.

evet ya Dilek niye kızdı hatırlayamıyorum birşeylere cevap verilmemiş ona kızmış biliyorum da neye kızmış hiç bilmiyorum en son hamile olduğunu hatta geç farkedildiğini ve kalp atışını bile duyduğunu söylemişti sonrasını hatırlamıyorum...

kızlar ya dün akşam iş çıkışı bizim eve gittim 5 kat malum az havalandırdım çiçekleri suladım alıncakları aldım 20 dak falan yavaşça iş yaptım sonra birden içime bir fenalık geldi uzandım eşim geldi aldı söylemiyim dedim ona ama bütün gece bayılacak gibiydim kalbim bir çarpmaya başlıyo sanki ağzımdan çıkacak elim ayağım buz kesiyo sanki şekerim mi düşmüş tansiyonum mu çıkmış o kadar kötü oldum erken yattım geçti bugünde bişey yoktu şimdi yine başladı çok kötüyüm oturuken bişey yok 2 adım atayım ölücem sanki ne olduğumuda anlamadım ki

çiğdemcim eve git yat istersen.tansiyon aleti varmı.tansiyonunu ölçtür.
şekerin yok zaten.aç değilsin dimi.

benimde geçen haftasonu acayip başdönmem olmuştu ve uzun sürdü ama alet yoktu tansiyonumu ölçemedim
yattım uyudum sabah geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…