- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #18.341
aminnnnnnnn
kız nurten sen ne diyon geçen sene tam doğum günümde adet olmuştum (zaten özel gün ve geceleri hiç kaçırmadım hap hastaydım) ne umut etmiştim doğumgünü hediyesi gelsin diye ama çok üzülmüştüm bu senede hastahaneyedim ama şükür o içimde tekme atıyordu en azından azcıkta olsa umudum var bugünümüze binlerce şükür olsunn seneye inşallah hepimiz kucağımızda bebişlerimile yazalım hatta onlarda klavyeyi parmaklasın minik elleriyle
Bak canım Allah büyük geçen sene bu zamanlar hasretle beklerken şimdi karnında bu günlerine de şükür.. İnşallah seneye teker teker hepinizn kucağında olacak bebeklerinizde buraya gelmeye bile vaktiniz kalmayacak ben hamile kalamazsam burada yalnız kalacağım belki de hamilekiğimi paylşacağım halay çekeceğim bile kimse olmıcak hepiniz bebişlerinizle ilgilenirsiniz. Varsın olsun sizin bebekleriniz sağlıklı olsun da hiç gelmeyin canlarımmm :Saruboceq:
kızlar ya bilmem siz ne dersiniz dileke hepimiz özelden msj atalım aynı şeyi yazalım mı
dilek seni çok seviyoz bizi yanlış anladın lütfen topikimize geri dön diye yada başka bişey yazalım yanlış anlamadansa zaten döner yok bizle olmak istemiyorsa yapacak bişey yok ama biz bir adım atalım
bı dak bn bısımı kaırdımm dılek bıze neden kızdı ben nerde yasıorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?