çiğdemcim eve git yat istersen.tansiyon aleti varmı.tansiyonunu ölçtür.
şekerin yok zaten.aç değilsin dimi.
canım çiğdoşum strestendir hayırlısıyla netleşsin rahatlayacaksın hiç üzülme bitanem bak sağlıklı ki hala yaşıyo bence hiç bişey olmayacak içini ferah tut bende korkuyorum ama korkunun bize faydası yok kaderimizde ne varsa onu yaşşayacağız yeterki biz sağlıklı olalım ben sana teselli veriyom ama kendim de pek farklı değilim korkuyorum gidip kese yok denmesinden salıyı bekleyelim diyo eşim bilmyom akşam konuşacağız bakalım
YOK canım bütün gün tıkınıyom az önce badem ceviz yedim kayınvalidem meyvelerden komposta yapıyo pet şişede getiriyom hergün onu içtim anlamadım ki ne oluyo erken doğum belirtisi değildir dimi ay kafayı yedim sanki çocuk ağızdan çıkıyoo lülülülülülü
millet napıyonuz aşağıda sıkılmadınız mı aaaaa
kızm sız ayda ıkı defamı gıdıonuz dra anlamadımkı nurtenle sen maşallah amma cok hastaneye gıdıonuz ben ayda bı kere gıdıommm
ozıcım sen bana hanı bu kan testını ıkıncı defan tekrar yaptır demıstın ya saglık ocagında yaptırıcm onu yarınnn bn gerek yok demıstım ama drum saglık ocagında yaptır dedı
özeline gidiyonuz değil mi öznur yoksa hasteneye mi
bide bu sağlık ocağına kayıt yapılacak demi en geç ne zman yapılacak ay ben bişey bilmiyom hoş daha bişey görmedik ama o zman heyecandan unuturm diye soruyom
ne bileyim yahu adam dedi ya her an doğum başlayabilir hiç doğurmadım ki geçen akşam kayınvalideme sordum doğum sancısı nasıl oluyo diye baya oluyomuşş belden karnın içinden aşağı şeye doğru vuruyo dedi bağırsağımda gaz olsa doğuruyom sanıyomda çocuk çıkacak diye wc ye girip çıkınca diyom şükür yarabbim çıkmadı :roflol: valla kızlar ben kafayı yedim hamilesiniz diye güya size anlatmıyom sizide üzüyom ama daha kötü durumdayım sonra kendime gülüyom ama korku işte aptalca şeyler düşünüp yapıyom deliyim ben delii
oznucum bı kere yaptırdık yenıyken ıkıncıyıı yaptırmadım
kızlar ben çıkıyom anca giderim yavaş yavaş hepinizi öpüyom pztesi görüşürüz kısmetse
bu arada pztesi havalar 35 dereceye çıkacakmış kavrulcaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?