- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #18.461
gulercımm mıde yanmasına ii gelıoo o surupler bn hıc kullanmadım ama kullananlar öle dıooo
eşime olan herşeyi anlattım.. oda sen haklısın dedi. söyliycen tabi dedi.. şaşırdım..ne kaynatmışsınız kızlar yaaa bende az evi toparladım bişiler yedim işte geçmişi okudum anca.. Kayınvalidelerden şikayet var hee.. Gülerciğim kaynanan ayıp etmiş moral vereceği yerde hesap soruyor bir de sen iyi demişsin altta kalmamışsın aynısını eşin geldiğinde de söylersin anasında taraf olacaksa sen bir eşinin gözünün önündesin neler çektiğini o daha iyi biliyor senin yanında olması lazım amaan boşver bebeğin sağlıklıya kimseui takma hee de geç yoksa anam zaten dert küpü oluruz. Benim kayınvalide beni hep arar dün de kandil ben konuştum eşim kapı çaldı açtı sonra arar dedim eşim seni neyse aradı eşin yok komşu soruyormuş bebekte o da ağzının payını vermişte yani laf almaya çalışıyor ne oldu bebek işleri diye doğrudan da soramıyor. Bazen çok iyi genelde iyidir ama laf sokmada uzmandır yanii hepsi öyle boşverrr...
Nurtenciğim dillerin dert görmesin ne güzel dualar ediyorsun kabul olur İnşallah bende çok dua ettim dün gece hem kendime hem hepinize...
10. haftada kayır oluyon canım ben 11. haftamda gittim.. kiloma ve tansiyonuma baktı. gebelik kartı açtılar.. test sonuçlarımı yazdılar.. sonrada her dra gittikten sonra bizede gel dediler..özeline gidiyonuz değil mi öznur yoksa hasteneye mi
bide bu sağlık ocağına kayıt yapılacak demi en geç ne zman yapılacak ay ben bişey bilmiyom hoş daha bişey görmedik ama o zman heyecandan unuturm diye soruyom
Gülerciğim nasıl ayyy ben lunaparkı çok severimde eşim sevmiyor ben sana geçen yaz ki anımı anlatayımda gül sen biraz ama bizim için faciaydı geçen yaz bizim burdaki lunaparka gittik eşimle bin ısrarla uçan hlı diye birşey var ona bindik neyse birşey yok ama eşim iyice sarıldı bana bende cesaretliyim ya kim görürse hareket edince aman düşcem ben dedim adam beni tutucam diye kasıldı iyicr ondan indik ahtapota bindik biliyorsundur nasıl ters yönlere felan döner hızlıca bir yukarı bir aşağı bir de yemek yiyip gitmiştik anaam aldı mı bizi bir mide bulantısı eşim yeter indirin beni diyooo... İndik benim başım dönüyo eşimin midesi felaket eve gidelim dedim ama ne mümkün yolda durduk eve varamadık yolda eşim çıkardı artık neyse ki poşet vadrı arabada sonra da eşim bir daha tövbe asla gitmem binmem dedi bu senede özeniyorum ama eşime diyemiyorum tabii:)
ya kudret sana bişi sorcam
benim son bir haftadır akıntım fazlalaştı ve süt kesiği gibi geliyo. Akıntının yanında azar azar suda geliyo benden Korkmaya başladım benim haftalarımda sende nasıldıhatırlayabiliyomusun. Ve arada sancılar giriyo. Belimden başlıyo kasığıma doğru bi kaç saniye boyunca sürüyo
fasulya ..aldım mesajını..
geldım bak..
ozı soylemıstır herhalde..
ben burada yorum yapıca falan kımse bana yazmadı..
3-4 kez kendı denemem oldu..hemen bırakmadım topıgı canım..
genelde bırkaç kişi arasında donuyor sohbet...
bende nıye yazayım dedım..yanı kım olsa yazmazdı..
kendı kendıme yazdım durdum..bırde sureklı kontrol ettım..mesajıma cevap yazan olmusmu..yorum varmı dıye..
ama yoktu..
sız olsaydınız ne yapardınız kızlar...
bırkaçkezde dıle getırmıstım ustelık..ama yıne aynısı olmuştu..
herkes kendınden bahsetmeyı sevıyor gıbı geldı bana..hatır soran olmuyor..soru sorarsam cevap gelıyor sanırım..
bız ıyıyız..
gordugum kadarıyla herkles ıyı maşallah..
kızlar dr.dan geldim.
efe 1500 gr. olmuş gelişimöi 1 hafta öndeymiş ama canımı sıkan
bişey var.baş çevresi 33 haftalık çıkıyor.yani 3 hafta büyük çıkıyor.dr. kafası büyük çıkıyor dedi.
ayrıntılı ultrason sonucun nasıldı dedi.bakmıştı zaten kendiside
normaldi dedim.2 hafta sonra tekarar kontrole çağırdı.ayrıntılı
sonucumuda bidaha götürece bakmak istedi tekrar,.birde malesef ters duruyo.
artık kiloda almış bayağı madem kafa da büyük doğru pozisyona
dönmesi zor görünüyor bakalım 2 hafta sonra inşallah iyi haberler veririm.
amanın sedacım allah sana kolaylık versin ozaman..
anlaşılan pek birbirlerinden hoşlanmıyorlar.. bu durum çok fena işte..
ben kendime söyleneni kaldırıyorumda ailemden biri için bişiy derse o zaman kaldıramıyorum..
dünde kendimce bebişimi savundum..
kızlar dr.dan geldim.
efe 1500 gr. olmuş gelişimöi 1 hafta öndeymiş ama canımı sıkan
bişey var.baş çevresi 33 haftalık çıkıyor.yani 3 hafta büyük çıkıyor.dr. kafası büyük çıkıyor dedi.
ayrıntılı ultrason sonucun nasıldı dedi.bakmıştı zaten kendiside
normaldi dedim.2 hafta sonra tekarar kontrole çağırdı.ayrıntılı
sonucumuda bidaha götürece bakmak istedi tekrar,.birde malesef ters duruyo.
artık kiloda almış bayağı madem kafa da büyük doğru pozisyona
dönmesi zor görünüyor bakalım 2 hafta sonra inşallah iyi haberler veririm.
canımm aslında gerilik olmasındansa önde lması daha iyidir heralde ama başının büyük olması sorunmuymuş ki dr birşey demedi mi.. Sıkma canını herşey yolundadır.. Hem ayrıntılı da zaten birşey çıkmamış normalmiş.. Canım hiç belli olmaz dönebilirde daha 29.haftandasın 30 lu haftalarında birden dönebilir de dönmezse de sezeryan olursun artık hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıklı olsunda..
canım bebeğin gelişiminin önde olmasında korkulacak bişey yokmuş ben araştırdım aksine sevinilecek bir durummuş doktorlar öyle diyolar bi kadın sormuş onun 2 hafta öndeymiş gelişimi kaygılanmaya gerek yok diyo doktor yani merak etmekendini strese sokma kadınlar kulübündede senin gibi bi sürü kişi var okudum ordada kadına doktor erken yumurtlama olmuş demiş yani en kötü ihtimal 40. haftada değilde 39 da doğum yaparsın oda sorun değil rahat ol ayrıca şu ters durma meselesinide bana sor sen herkeste aynı olmaz kiminin erken döner kiminin geç beni hatırlamıyomusun 36. haftalarda felan dönmüştü bende senin gibi kafama çok takıyodum hem ters dursa bile normal olmaz sezeryan olursun onun için yürüyüş yapmaya başla bebeğin kilosuyla dönmesinin alakası yok son ana kadar dönebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?