Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gülerciğim nasıl ayyy ben lunaparkı çok severimde eşim sevmiyor ben sana geçen yaz ki anımı anlatayımda gül sen biraz ama bizim için faciaydı geçen yaz bizim burdaki lunaparka gittik eşimle bin ısrarla uçan hlı diye birşey var ona bindik neyse birşey yok ama eşim iyice sarıldı bana bende cesaretliyim ya kim görürse hareket edince aman düşcem ben dedim adam beni tutucam diye kasıldı iyicr ondan indik ahtapota bindik biliyorsundur nasıl ters yönlere felan döner hızlıca bir yukarı bir aşağı bir de yemek yiyip gitmiştik anaam aldı mı bizi bir mide bulantısı eşim yeter indirin beni diyooo... ındik benim başım dönüyo eşimin midesi felaket eve gidelim dedim ama ne mümkün yolda durduk eve varamadık yolda eşim çıkardı artık neyse ki poşet vadrı arabada sonra da eşim bir daha tövbe asla gitmem binmem dedi bu senede özeniyorum ama eşime diyemiyorum tabii:)

gulercımm mıde yanmasına ii gelıoo o surupler bn hıc kullanmadım ama kullananlar öle dıooo

gulercımm mıde yanmasına ii gelıoo o surupler bn hıc kullanmadım ama kullananlar öle dıooo

gaviscon galiba dimi bana doktor onu vermişti gastrit için hamilelikte de kullanılıyormuş naneli birşey içimi ilk seferlerde zor oluyor ama içi ferahlatıyor güzel yanii...

eşime olan herşeyi anlattım.. oda sen haklısın dedi. söyliycen tabi dedi.. şaşırdım..
yemekten sonra kapı çaldı baktım kaynanatörler görümcemide(4aylık bebişi var) almış gelmişler dolaşmaya..
bi görsen 10kere geçmiş olsun
her fırsattada allah sağlıcakla doğmayı nasip etsin.. dedi..
ben şok.. çünkü kaynanamın ağzından böyle şeyler duymak mucize..
onlar gittikten sonrada kocişle gülüşüyoz.. kociş diyo "arada sen bizimkilere fırça at bak akıllanıyorlar" kaydirigubbakcemile3
halbuki 5yıldır ilkdefa kaynanatöre cvp verdiğim için pişmanlık bile duymuştum.. meğersem karının canı böyle yapmamı istiyomuş.. bu güne kadar sezsiz kalmak hataymış..kaydirigubbakcemile3

10. haftada kayır oluyon canım ben 11. haftamda gittim.. kiloma ve tansiyonuma baktı. gebelik kartı açtılar.. test sonuçlarımı yazdılar.. sonrada her dra gittikten sonra bizede gel dediler..

allah sizi ne etmeyekaydirigubbakcemile3
iyi poşet varmış arabada.. bizim kociş anca kapıyı açmaya yetişebildiydi.. hat yatişemedide kapıdaki raf ön koltuğun bi kısmı üstü hep batmıştı.. kaydirigubbakcemile3
ogünden beri o hiç bişeye binmez.. bende "yiğenim korkmasın yanına bineyim" bahanesiyle gondol ve balerin hariç herbişeye biniyom..
maksat çocuk eğlensin canımm. yoksa benim ne işim olur

olcaycım o ağrılar normal canım endişelenme..
havalar çok sıcak diye yiğenim kendine içerde olimpik havuz inşaatına başladı..
öyle sezsiz sedasız inşaatmı olur.. elbet biraz gürültü olcek:ecrin_bebek:

Güler valla iyi etmişin o zaman valla ben gözlemdiğim kadarıyla mesafeli olanlar lafa lafla karşılık verenler daha kıymetli oluyor ama gözünün içine baktıkça aman bişi demeyeyim deidkçe daha çok eziliyorsun bende hiç. kaynanama cevap vermemişimdir bu zamana kadar ama beni kaynana da bir gün öyle bir gün böyledir bakarsın bir gün laf sokar öbür gün arar kızım masılsınn der sınava gircen sana bol dular ettim der alıştım artık neyse ki eve karışmaz çağırmadan gelmez. Eşinde yanında olmuş ne güzel ee görüyor adam nelerle uğraştığını o kadarda olsun artık.. Ay valla annem ve kardeşim brata gelcekler izinde beraber balıkesire düğüne gitcez de tabi kaynanama da oturmaya gideriz yada onlar gelirler sigaradan hiç hoşlanmıyorla bende içmiyorum zaten ama annem içiyor bahçede oturunca yakıyor uyuz oluyor kaynanam ama birşey demiyor neyse ki.. bir de alıngan annemin her hareketini yanlış anlıyor birşey dese annemde altta kalmaz yaaa ateş ve barutu yanyana getirmek gibi oluyor:)

canım akıntının gelmesi normal benimde son aylarda akıntım çoğalmıştı ama suyu bilmiyorum sancılarda giderek soıklaşır merak etme benimde kasıklarımda çok sancı oluyodu aşağı doğru

canım benim biz seni çok seviyoruz belki gözden kaçmıştır kimse kötü niyetle kasıtlı bişey yapmamıştır biz sana çok değer veriyoruz olurmu hiç eğerki seni üzdüysek özür dilerim bende gel barışak öpüşek bitsin olumunekankayizsmile

amanın sedacım allah sana kolaylık versin ozaman..
anlaşılan pek birbirlerinden hoşlanmıyorlar.. bu durum çok fena işte..
ben kendime söyleneni kaldırıyorumda ailemden biri için bişiy derse o zaman kaldıramıyorum..
dünde kendimce bebişimi savundum..

dilekçim özelden yazdım gerçi ama bide burdan yazayım..
inan hiçbirimiz isteyerek bişiy yapmadık.. biz seni seviyoz..
arada gel bize kendinden haber ver.. merak ediyoz biz seni..

eğer bi hatam olduysa inan tekrar özür dilerim.. opuyorumnanaktan

allah sizi ne etmeye.bukadar yazılırmı beee.
evdeyim nu vın nekadar yavaşmış.2 saatte 1 sayfa açılıyor
sizde maşallah kaç sayfa yapmışsınız.ancak 12den sonra yazdıklarınızı okuyabildim.
dilek de gelmiş hoşgelmiş.
benim dr randevum 5 te.birazdan gidecem.
annem geldi bugün efenin çamaşırlarını yıkadık ama yağmur yağdı içeri aldık.
benim küçük odayı misafir odası olarak kullanıyorum oradaki dolabı boşalttık artık efenin olacak çünkü.
anam 5 makina çamaşır.bu yağmurda hepsini içeri aldık.sağolsun annem yaptı ama benim yinede belim
ağrıyo.ayrı oda olmayınca çok zormuş.bu odayı nasıl düzene sokcam bilmem.daha dünyanın ıvır zıvırı var.
kütüphane var masa var kaldırıcam onları.dolu kitap offfff

olcaycım ticker ına göre salı günü 5 artı 3 olacaksın gözüküyo.
sen 6 yazmışsın hangisi doğru kuşum.

5+3 ya öznur bende kafamı kaldı be kuşum senin dedediğin doğru benim kafam karıştı ya

okiş canım bende şaşırdım eğer okadarsan bugün gidebilirmişsin diyecektim.

ben şimdi çıkıyorum.dr.dan gelince yazarım yine.geçmişi çok okuyamadım
yorum yazamıyorum vakit de yok.

kızlar dr.dan geldim.
efe 1500 gr. olmuş gelişimöi 1 hafta öndeymiş ama canımı sıkan
bişey var.baş çevresi 33 haftalık çıkıyor.yani 3 hafta büyük çıkıyor.dr. kafası büyük çıkıyor dedi.
ayrıntılı ultrason sonucun nasıldı dedi.bakmıştı zaten kendiside
normaldi dedim.2 hafta sonra tekarar kontrole çağırdı.ayrıntılı
sonucumuda bidaha götürece bakmak istedi tekrar,.birde malesef ters duruyo.
artık kiloda almış bayağı madem kafa da büyük doğru pozisyona
dönmesi zor görünüyor bakalım 2 hafta sonra inşallah iyi haberler veririm.

canımm aslında gerilik olmasındansa önde lması daha iyidir heralde ama başının büyük olması sorunmuymuş ki dr birşey demedi mi.. Sıkma canını herşey yolundadır.. Hem ayrıntılı da zaten birşey çıkmamış normalmiş.. Canım hiç belli olmaz dönebilirde daha 29.haftandasın 30 lu haftalarında birden dönebilir de dönmezse de sezeryan olursun artık hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıklı olsunda..

yok neyseki bir laf söyleme yok yani ama davranışlarından ben çakıyorum tabii anne sigara yaktığında biraz bozuluyor ama annemde izin alıyor zaten.. Ama bana çok laf diyor işte anneme stent takıldı geçen sene bir damarı tıkalı çıktı işte hala içiyor mu ne buluyorlar bu sigarada biriktirseler dünya para eder kardeşime içiyor ne zaman sorsa kardeşimi hala içiyor dimi diyor bende evet ne yapayım bıraktırmak kolay değil baskıda yapamamzalltı zaten hem elinde olsa bırakır ama alışmış napsın diyorum ssuyor öyle zaten eşimin yanında bni ailemi hiç yermez eşim ne zaman yanımda olmaz o zaman söyler lafını yada teli hep gündüz açar bişi diyeceği varsa bilir çünkü bişi derse oğlu varken yüzüm bozlulur alır oğlu telefonu kızar çünkü oldu öyle çok anladı artık.. işini de biliyor anlayacağın ama yine de iyidir.. neyse ki eşim de hep benden yanadır o konuda başım ağrımıyor hiç olmazsa...

canım bebeğin gelişiminin önde olmasında korkulacak bişey yokmuş ben araştırdım aksine sevinilecek bir durummuş doktorlar öyle diyolar bi kadın sormuş onun 2 hafta öndeymiş gelişimi kaygılanmaya gerek yok diyo doktor yani merak etmekendini strese sokma kadınlar kulübündede senin gibi bi sürü kişi var okudum ordada kadına doktor erken yumurtlama olmuş demiş yani en kötü ihtimal 40. haftada değilde 39 da doğum yaparsın oda sorun değil rahat ol ayrıca şu ters durma meselesinide bana sor sen herkeste aynı olmaz kiminin erken döner kiminin geç beni hatırlamıyomusun 36. haftalarda felan dönmüştü bende senin gibi kafama çok takıyodum hem ters dursa bile normal olmaz sezeryan olursun onun için yürüyüş yapmaya başla bebeğin kilosuyla dönmesinin alakası yok son ana kadar dönebilir

canım çok sağol.
dr çok fazla bişey söyleyip beni rahatlamadı malesef.
2 hafta sonra kontrole çağırdı işte yine.dediğin gibi sağlıklı olsunda
duruş pozisyonunu çok fazla düşünmeyeceğim artık hayırlısı
allah nasıl doğum nasip ettiyse öyle olacak.

kudretcim tabiki gelişiminin önde olmasında beni korkutan bişey yok ama gelişimi
1 hafta ilerdeyken kafası 3 hafta ilerde.anormal olan da bu.2 hafta sonra gittiğimde
kafası daha da büyümüşse ozaman bu konuda uzman birine yönlendirecekmiş.
eşim kontrole gelememişti ben durumu anlatınca o dr.u aramış konuşmuş.
kadın böyle demiş.şu an endişelenmeyin genetik olduğunu düşünüyorum
zaten 2 hafta sonra tekrar bakacağız demiş ama bana çok fazla bişey demedi
bende durumu sonradan daha ciddiye aldım açıkçası.dr. ise duruşunu daha çok taktı sanırım.şaşkın bi şekilde bu bebek makat gelişi yaaa dedi.artık hayırlısı dönerse normal
doğum şansım artar dönmezsede oğlum böyle doğmak istiyo demekki deriz.
seninkinin 36 haftada dönmesi de bana örnek oldu şimdi.demekki dönebiliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…