Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın olcaycım nasılsın bakalım.
yarın dr.a gidiyosun dimi.

günaydın canım evet yarın gidiyorum akşam 6 da randevum gözükür değil mi kızlar kalbim duracak vallahi korkudan inşallah kötü bişey olmaz ama şuan bi sorun yok çok şükür

kıslarrrrrrrrrr
gölgede hava sıcaklığı 35 derece şu anda
offf eriyoruuummmmmmmmm
daha da yükselicekmiş sıcaklık naapcaz kıslar yaaaaaa

selam kızlar hayırlı haftalarrr
öznurcum doğum günün tekrar kutlu olsun canımm inşallah yeni yaşın eşinle ve bebişinle çok güsel geçer
olcayyyy kalbin yerindemi fırladımı canımm az sabırr inşallah önce sen haftasonuna doğruda ben güsel haberler alıcazz
dilekçim bende kendi adıma özür dilerim inan kasıtlı bişey değil canımm farkında bile değiliz biz seni önemsiyoruz canım
nurtenn kız o akıntının aynısı bende var eskiden kesmik kesmikti kaşıntıda vardı doktorum gebelik mantarı dedi bakmadan tarifim üzerine krem verdi 2 hafta falan kullandım kaşıntı geçti akıntıda azaldı sonra opr.da hastanede antibiyotik verdiler damardan opr önce başlandı çıkana kadar ondan mı bilmem hastanede bir akıntı geldi birgün anlatamam o kadar çok sonrada hastaneden çıktığımdan beri sulu akıntı geliyo yada akıntıyla birlikte sanki su geliyo kimseye söylemedim şimdi daha az geliyo ama yinede geliyo şu tahlil hayırlısı ile çıksın kendi dr a gidicem tahlil yapsın

günaydın canım evet yarın gidiyorum akşam 6 da randevum gözükür değil mi kızlar kalbim duracak vallahi korkudan inşallah kötü bişey olmaz ama şuan bi sorun yok çok şükür

korkma canım keseyi muhakkak görürsün
hatta eğer minik kuşun erken döllendiyse eğer kalp atışlını bile görebilirsin

ay bilmiyorum ki çiğdoşum yaaa
akıntı fazlaydı
2 gündür akıntım azaldı bu seferde göğsümden süt geldi
bi doğursaydık hayırlısıyla birde sıcaklar bastırdı nasıl geçicek benim bu 1,5 ay hiç bilmiyorum yaaaaa

öznurr kıs ecrininde bütün ölçümleri 24 hafta bel çevresi 26 hafta birkaç kişiye sorduk çok önemli değil dediler inşallah öyledir çok takma ama 2 hafta sonrada ihmal etme takip et önceki usglerinin kenarında yazar daha inceki ölçümler netten bulabilirsin ortalama değerleri ac galiba baş çevresi ölçümü bak bakalım eskiden nasılmış biz inceledik son dr dan sonra zaten her dra gidişte alt sınırda yada altındaymış ölçülerimiz bize hep gayet güsel haftasıyla uyumlu dendi halbuki baştan geriymişiz buda iyi birden olan şey değil

çiğdemim sonuçları hangi gün alıcaksın
ne zaman çekcez halayları ya

nurten süt gelmesi ve sancıların normal canım bende okumuştum rahim kendini doğuma hazırlıyormuş dün kayınvalidem bana dedi duşa girecektim az göğüslerimi sıcak suda sık bakalım süt gelsin dedi ama ben unuttum bebek erken gelirse sütüde gelsin diye erken değilmi dedim yok orda sütler azda olsa var çekince bebek daha çok gelecek dedi sende az sık dedi bende erken doğarsa nasıl süt gelecek diye endişeleniyordum inşallah gelir hepimizin sütleri bol bol hele benimm çok gelsin ecrin küçük doğarsa çok ihtiyacı olacak süte

kıslar birde bana 3 lü taramayı yapan doktor özellikle 16. haftayı geçirmiceksin demişti
çünkü 16. haftada en doğru sonucu veriyomuş bu baş çevresi ölçümü
24. haftadan sonrada büyük ultrason sonuçları sağlıklı çıkmıyo bebek büyüdüğünden demişti
bende 3. lü tarama ve büyük ultrasonda baş ve vüvut ölçümü iyi çıktıysa sonrakilere fazla takılmayın derim ben. Çünkü benimde geçen hafta 1 hafta ilerde çıktı baş çevresi ölçümü. Doktor üstünde durmadı ben sordum çok önemli diil önemli bişi sezse ultrasoncun uyarırdı dedi.

çiğdemim sonuçları hangi gün alıcaksın
ne zaman çekcez halayları ya

29 haziranda verince 2,5 haftaya çıkar demişler bizde en geç cuma alırız diyoz ama kısmet artık hayırlı haber gelsinde ne zaman gelirse gelsin

off nurten çok istiyom hemen alayım sonucu allah biliyorya bir yandanda istemiyom şimdi bari umudum var Rabbim umutlarımızı kırmasın

ama çiğdem kıs göğüsleri sıkmak zararklı diilmi
hatta hamileyken göğüslerinizle oynamayın diye bi makale bile okumuştum
heleki kocişlerle temasta kesinlikle göğüslaere dokunmayın erken doğuma yol açar diyodu
hemide o ilk süt niye boşa akııtıyon kıs bebeğin antibiyotiğini
hadi bizim kendiliğinden akıyo durduramıyoz ama sıkma bence yaaaa

çiğdemcim öncelikler teşekkür ederim canım.

göğüslerini sakın sıkma.erken doğumu tetiklersin.

çok işim var yapasım yok hele bu hafta kafam tamamen dağanık ne etcem bilmiyom şu işleri bir bitirsem aylar oldu yaaa tazminatımıda alayım

Amin canım Allahın izniyle inşallah güzel haberlerini alıcaz minik çekirdeğin

İstersen bi telefon et belki çıkmıştır çiğdem yaaaaa .

çok işim var yapasım yok hele bu hafta kafam tamamen dağanık ne etcem bilmiyom şu işleri bir bitirsem aylar oldu yaaa tazminatımıda alayım

canım yaaaaa
bence sen bir an önce bırak işi evde dinlen
yormaman gerekiyo senin kendini heleki erken doğum tehliken varken ecrin içerde 1 gün fazladan dursa onun karına olucak inşallah sağ salim 34. haftayı doldurursunuz ve inşallah küveze gerek kalmaz hemen koklarsın kuzunu

çiğdemcim öncelikler teşekkür ederim canım.

göğüslerini sakın sıkma.erken doğumu tetiklersin.

anaaaaaaaaa ne diyonuz kısssssss iyiki unutmuşum gerçi öyle çok sıkmayacaktım az masaj gibi yap dedi annem amanınnn zaten ödüm kopuyo doğurcam diye ellemem töbeee
dün kocişle az gece yürüyüşe çıkalım dedik biz 2 akıllı muhabbete dal ne kadar uzağa gittik oliwuma kadar dedim yoruldum girdik orda az dinlendim eve geldik sonra benim çatı kemiği yine başladımı ağrımaya gece ödüm koptu doğuracam diye merdiven çıkmakta doğumu kolaylaştırıp çatının açılmasını sağlıyormuş kızlar biz iyiki evimize gitmiyoz her akşam 5 kat çık bilmiyorumkismile bilmem ne olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…