anaaaaaaaaa ne diyonuz kısssssss iyiki unutmuşum gerçi öyle çok sıkmayacaktım az masaj gibi yap dedi annem amanınnn zaten ödüm kopuyo doğurcam diye ellemem töbeee
dün kocişle az gece yürüyüşe çıkalım dedik biz 2 akıllı muhabbete dal ne kadar uzağa gittik oliwuma kadar dedim yoruldum girdik orda az dinlendim eve geldik sonra benim çatı kemiği yine başladımı ağrımaya gece ödüm koptu doğuracam diye merdiven çıkmakta doğumu kolaylaştırıp çatının açılmasını sağlıyormuş kızlar biz iyiki evimize gitmiyoz her akşam 5 kat çık bilmiyorumkismile bilmem ne olurdu
ay çiğdem seninde illeri saymaya az kalmış kıssssss
bakalım hangi ilde doğurcan
nurtecim onlar demiş biz ayırcaz çıkınca hemende arıyorlarmış önemli testya 3 tane tel nosu almışlar
işe özellikle geliyom ya kafam başka şeyle meşgul oluyo evde çok bunalıyom kayınvalidemde sağolsun çok temiz titiz kadın ben orda yatıp o etrafımda pervane oldukça dayanamıyom 60 yaşında kadın az iş yapım diyom eşimle kızıyorlar ben alışık değilim öyle mecburiyet işte içim rahat olmuyo yattığım yerde taşıyo ha bire sabah işe gidiyoz pijamalarımızı yıkıyo kurutuyo ütülüyo akşama mis gibi hergün ayrı yemek onada günah gerçi o biz olmasakta bütün gün evi siliyo kızlar haftada 1 bütün mutfak dolaplarını aşağı indirip tabakların hepsini yıkayıp dolapları 1 su yağ sökücü 1 su pril 1 su durulayanı duydunuzmu o yapıyo maşallah haftada 1 cam siliyo yağmur yağarsa her yağmurdan sonra hergün toz alıyo vileda elk.süpürgesi ki kayınpederim vefat etmiş tek yaşıyo biz olmasakta yapıyo oda kendini öyle avutuyo
çiğdemcim normal doğurmayı istiyorum ama
eğer bebek dönmezse de hayırlısı böyleymiş derim.
çok zor bir normal doğum olmaktansa sezeryanı tercih ederim
zaten.dönmedi diye üzülmüyorum canım allah en iyisini bilir.
yeterki sağlıklı olsun.şu kafa olayını atlatalım.
kızlar gunaydınnnnn
bu arada dediğim komşu tabi bizim durumu bilmiyordu ecrine birsürü hediye getirmiş oradan bir elbiseler şapkalar şortlar haftasonum onlara bakıp ağlamakla geçti Allahım kızıma sağlık ver hayırlı ve sağlıkla doğsunda cicilerini giysin inşallah Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?