öyle öznurum çok güçlüyüm çokta güçsüzümn kendimi bıraksam huyumu biliyom depresyona kadar giderim kimse toplayamaz zorla duayla ayakta durmaya çalışyorum yapacak bişey yok ama iyiki varsınız siz olmasanız bilmem ne hale gelirdim eşimde ailemde destek ama siz beni en iyi anlayansınızcanım bak üzme bebişini.
çok zor durumlar yaşıyosun ama maşallah sen
çok hidayetlisin.kendini başka şeylerle meşgul et
zaten işe gelmen de iyi oluyor bu konuda.
nasılsa oturduğun yerde çalışıyosun.
günaydııın çıtırlarım nasılsınızz opuyorumnanaktan
kız çiğdem 2hanelilere düşmüşsün kuşum alkisalkisalkis illeri saymaya az kaldı
ay cok sıcakkkkkkkkk bayılıcamm bızımde yarın kntlumuz var bakalımmm ne kadar olmus paşamm
çidoşum kuşum o kayınvalini banada göndersene..nurtecim onlar demiş biz ayırcaz çıkınca hemende arıyorlarmış önemli testya 3 tane tel nosu almışlar
işe özellikle geliyom ya kafam başka şeyle meşgul oluyo evde çok bunalıyom kayınvalidemde sağolsun çok temiz titiz kadın ben orda yatıp o etrafımda pervane oldukça dayanamıyom 60 yaşında kadın az iş yapım diyom eşimle kızıyorlar ben alışık değilim öyle mecburiyet işte içim rahat olmuyo yattığım yerde taşıyo ha bire sabah işe gidiyoz pijamalarımızı yıkıyo kurutuyo ütülüyo akşama mis gibi hergün ayrı yemek onada günah gerçi o biz olmasakta bütün gün evi siliyo kızlar haftada 1 bütün mutfak dolaplarını aşağı indirip tabakların hepsini yıkayıp dolapları 1 su yağ sökücü 1 su pril 1 su durulayanı duydunuzmu o yapıyo maşallah haftada 1 cam siliyo yağmur yağarsa her yağmurdan sonra hergün toz alıyo vileda elk.süpürgesi ki kayınpederim vefat etmiş tek yaşıyo biz olmasakta yapıyo oda kendini öyle avutuyo
kız öznur bak ne diycem kayınvalidemin yan komşusu kankası var onun kızıda hamileydi kız isviçrede yaşıyo ama kız 1,65 falan boyu var 40 kg yok bildiğin kenyalı gibiydi bütün iskelti gözüküyo abartmıyorum biz hamile kalmasına şaştık sonra herşey yolunda 7 aya kadar gitmiş ama çocuk yer az olduğundan annede az kilo almış hep zayıf 8 aya girince bebek 1 kg bile yokmuş anne karnında sıkışmışmı düşün elleri yanağında yumruk gibi kalmış çocuk hiç hareket edemiyormuş 19 haziran normal doğum tarihiydi dr birgün eliyle karnına öyle hareketler yapmışmı kız avaz avaz bağarmış dönmemiş yine demişler bu artık dönmez 4 hazirana kadar bekleriz alırız artık yaşarsa
kız tabi komaya girmiş bizde nasıl üzüldük kadım hemen atladı gitti kızının yanına ona hergün çeşit çeşit yemek yapmış 7 katta oturuyorlarmış hergün 1-2 kez in çık yaptırmış birgün otururken kıza bir ağrı gibi bişey olmuş içinde hemen dr a bir bakmışlar bebek dönmüş bide kilo almış 11 haziranda normal doğum 2850 doğmuş 46 cm şimdi 54 cm 3750 olmuş resimlerini gördüm amanınn nasıl cimcime maşallah dönmedi diye üzülme sakın yani o kızı bir görsen bebek taşıması mucize bide normal doğurdu
son günlerde kocişte tutturmuş sezeryanla doğur diyo bana..çiğdemcim normal doğurmayı istiyorum ama
eğer bebek dönmezse de hayırlısı böyleymiş derim.
çok zor bir normal doğum olmaktansa sezeryanı tercih ederim
zaten.dönmedi diye üzülmüyorum canım allah en iyisini bilir.
yeterki sağlıklı olsun.şu kafa olayını atlatalım.
sağol canım inşallah Büyük Allahım o günleri göstersin hepimize evlatlarımızla sağlıklı bir ömür geçirelim büyüdüklerini mürvetlerini torunlarımızı görelim
evet canım çift haneye düştüm 93 gözüküyo ama erken doğucakya belki nurtenden bile erken olacak sıradaki biz olabiliriz yani ya efe ya ecrin bakalım hangisi gelecek önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?