Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtencim ne güzel valla kendi evinizi almışsınız.bende hep istedim ama birtürlü denkleştirip cesaret edemedik.belki birgün bizimde evimiz olur :)

inşallah kızlar Rabbim hepinize nasip eder
bizde banka kredisiyle aldık başka türlü mümkün diildi
biz banka kredisine karşıydık aslında ama eşim bir anlık sinirle kalktı aradı ev
sonrada annesiyle barıştı beni çok heveslendirdiğinden cayamadı öle oldu yani
1 ay içince oldu bitti hepsi
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

kıs nurten belki adet olmazwsın bak nasılda hazırlamışsın kenidini olacam diye.hadi hayırlısı bakalım.bizde pazartesiden beri çalışmalara başlıyacaz güya,hala daha başlayamadık üzülüyorum valla yaaa.

amin canım inşallah :Saruboceq:

amin cnm, inşallah kaydirigubbakcemile5

kız canan aynı şeyi yazmışız hihi.çok istiyoruz herhalde hemen de nasıl atlamışız bak.

kıs öznur neyi bekliyonuz kiiiii
çalışsanıza ayollll
biz bu ay hiçbişicikler yapmadık saysan bi elin parmağı kadar yoktur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
onun için adet olcağımı biliyorum
nasılsa olmuyo çocuk felen tüp bebeğe kaldık gene biz

amin inşallah hepinizin kendi ev olur
benimkide daha bankanın 7 yılımız var almak için delikafadulden

sorma nurtenim ya,benim kociş benim kadar hevesli değil mi ne,hep ben dürtecem.bu sefer dürtmüyorum işte böyle oluyo.ama bu gece elimden kaçamayacak kaydirigubbakcemile birde insan tam artık umursamıyorum dediği zaman hamile kalırmış ya bakalım bu ay senden bir sürpriz çıkar mı.bekleyelim ve göreliiiiiiiiiiiiiiim,hadi bakalım inşallah kaydirigubbakcemile3

ya aslında dün de rahat bırakmazdım da biraz canım sıkkındı benimde yılbaşı programı hakkında.bu yıl kocişle başbaşa geçirelim istiyordum ama kayınvalidem aradı size gelelimmi diye sordu,hepberaber tüm aile,kayınlar,nişanlıları falan.geçen sene de öyle olmuştu zaten

ayyyyyyyyyyy
sinir oluyorum böle emrivakilere
ya bi de rahat bırakın dimi yaaaa
tamam bir arada olmak güzel bişey ama
bide sorun siz ne yapıcaksınız programınız varmı diye dimi ama

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyy
sinir oluyorum böle emrivakilere
ya bi de rahat bırakın dimi yaaaa
tamam bir arada olmak güzel bişey ama
bide sorun siz ne yapıcaksınız programınız varmı diye dimi ama

ben de bunu kafama taktım bütün gece işte,niye biz kocişimle bi özel günü başbaşa geçiremiyoruz diye kurup durdum kafamda ama yapacağım bişey yok herşey oluruna varır bakalım belki vazgeçerler artık gelirlerse de başım üstünde napalım.

hosbuldum kızlar...

benım goguslerım balon gıbı oldu yıne......her ay aynı :hulya:

selammm kızlarrr ohhh herkes burdaa ne güsell geçmişi okudum geldimm Foliklerii içtinizmii bakimmm nurtişşim dilekk öznurrr nasılsınızz

ay dilekcim benimde aynı dokununca acıyoo
hiç adetime yakın göğüslerimde değişme olmazdı 4-5 aydır bide bu çıktı
1 hafta önceden acıyo dokununca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…