ay çiğdemcim o yeğenler aurı bi tatlı oluyo ya
ölüyorum ben yeğenlerime
2 tane abimin oğlu var
1 tanede ablamın
bi tatlılar ki
geçenhafta abimin büyük oğlunda doğuştan göz tembelliği ve kayma vardı
gözlük takıyodu onu ameliyet ettirdiler
yazık 1 gün 2 gözü sargıda dolaşmış çokta küçük ya kıyamam
annem anlattı halini ben ağladım yaaa
bana telefonda hayacımm bana gocaman uçal al oluymuu
doktoylar kafamı çok acıttı diyo
ay bi ağladım ki dayanamadım yaaa canım benim
ya delirmiş mi bu karı yaaa
benim yengemde aksine çocuklar bana deli oluyo diye hoşuna bile gidiyo
benim onları sevmeme bile bayılıyomuş
benim de yeğenim daha bebek,2 aylık bile olmadı.o da bana hala diyecek sositososito çok seviniyom.daha küçücük oyüzden beni tanımıyo ama büyüyünce çok sevecek benim minik kuşum o.tabi o doğdu,herkesin gözler bana dikildi hadi siz ne bekliyosunuz siz de yapsanıza,darısı başınıza bilmem ne.aaaa stres altında bırakıyolar insanı.olcak işte biraz sabredin dimi ama.
ayy Allah bağışlasın canım ya geçen 5 yaşındaki yeğenime bişey söyledim döndü bana hala yaa işte öyle değil böyle anlatıyoo anlatıyoo bir an bir düşündüm sizinki gibi bebekti daha başında durmuş bakıyorduk dedimki acaba büyüyünce nasıl bir çocuk olacak ses tonu mimikleri nasıl olucak aramız nasıl olacak öyle merak etmiştim ki şimdi karşıma geçmiş laf çeviriyoo sıpa bana dedim ona sen bebekken merak ediyorduk seni aha böyle oldunn dil papuç kadar velet dedim yaaa ben velet dedğilimmmm yiğitimmmm diye bağardıı ben direk popoya daldım tabi çok ısırıyorum kaçıyorlar benden ısırmasam aramız daha iyi olacakk sizinkide Allahın izniyle büyüyüp karşında ahkamm kesecek sende bu günleri anarsın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?