Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla öznurcum bu macunu bana eşimin yengesi verdi
onlarında 7 sene çocukları olmamış
7 sene sonra çok eski bi şifalı bitkiler kitebından bulmuşlar bunu yaptırmışlar aktara
o ay hamile kalmış kadın
hemde peş peşe 3 tanee kaydirigubbakcemile3
bizede çok dediler yaptırın diye de eşim yanaşmıyo
bi kere bi ben kalkıştım yaptırmaya 200 lira istediler
o ara hazırlıksızdım bi dahada ulusa gitmedim
gitsem istiyorumyaptırmayı
ama tam tarif kayınvaldemlerde kitapta
ben bunu netten aldım
o tarifi olcayada vericemde bi türlü alamadım onun de bekletiyorum
o zaman tam tarifi yazarım size

kıslar bu örneği yeni buldum
çok hoşuma gitti
bunuda koleksiyonuma eklemek istiyorum

Ayy nurtıŞŞ harıkaaa ya Çok cıcı erkeĞe kırmızı yerıne lacıvertte olur altanada bı kot pantolon ayaĞınada beyaz lacıvert Çızgılı spor ayakkabı ayy ısır hemen poposundann benım 2 tane erkek yeĞenım var 4-5 yaŞında vaktım olsaa Örerım hemen valla ama anaları bır tuhaf gıydırmezlerr dÜn kÜÇÜĞÜ aratmıŞ babasına hala sen bana bebek kurabıyesı yapp dıyo ben onlara kurabıyeyı elımle bebek Şeklınde yapıyom bayılıyorlarr akŞam yaptım hemen bugÜn gÖnderdım yemıŞŞ bÖcekk

ay çiğdemcim o yeğenler aurı bi tatlı oluyo ya
ölüyorum ben yeğenlerime
2 tane abimin oğlu var
1 tanede ablamın
bi tatlılar ki
geçenhafta abimin büyük oğlunda doğuştan göz tembelliği ve kayma vardı
gözlük takıyodu onu ameliyet ettirdiler
yazık 1 gün 2 gözü sargıda dolaşmış çokta küçük ya kıyamam
annem anlattı halini ben ağladım yaaa
bana telefonda hayacımm bana gocaman uçal al oluymuu
doktoylar kafamı çok acıttı diyo
ay bi ağladım ki dayanamadım yaaa canım benim

AAAA kızlar size rüyamı anlatıyımm hayır olsunn popom açıktamı kalmış ne italyadaymışım bir bakıyorum demet şener ordan bir adam baharıyoo yazın bebeklerin nosunu diyoo hemen masaya oturuyoruz demetle adam söylüyoo 04 38 diyo bizde 38 mi diyoruz aynı anda sonra gülüyoruz ben diyorum demet kızım senden güsel olsunn adam yokk 23 dedim diyorr sonra hızlıca bir sürü no daha söylüyoo bir bakıyorum ikimizde hamileyiz demete diyorum ki ayy seni okudum gördüm tv de o kadar aklıma gelmezdi senden önce doğum yapacağım oda diyor benim günüm bugün ama normal olacağı için bekliyorum sen sezeryen olduğun için önce doğum yapıcan sabah kalan noları hatırlamadım tabi eşime diyorum sayısalın rakamlarımıydı acep kaydirigubbakcemile3 oda dedi ytok demek nisanda hamile kalıcan

ayyy çok geçmişş olsun canım ya bende öyle 2 abiminde 1 er tane var bayılıyorum bana hala demelerine çok seviyorlar beni ben tabi deli oluyorum onlara analarıda uyuz oluyoo çocuklar hala hala diyor diye evde diyormuş ananesi geçen senin hala kötü pis diye sen koca kamyonu geçir kadının kafaya şaka söyledim demişş ohh dedim bebişim eline sağlıkk klava:

ya delirmiş mi bu karı yaaa
benim yengemde aksine çocuklar bana deli oluyo diye hoşuna bile gidiyo
benim onları sevmeme bile bayılıyomuş

kıs rüyan hayır olsun inşallah
tez zamanda gördüğün rüya gerçek olur hamile kalıp alırsın bebeğini kucağına inşallah canım benim

ya delirmiş mi bu karı yaaa
benim yengemde aksine çocuklar bana deli oluyo diye hoşuna bile gidiyo
benim onları sevmeme bile bayılıyomuş

bizim 2 yengeninde sadece kız kardeşleri var istiyorlar çocukları sadece teyzelerini sevsinn ama olmuyor işte hele küçüğü annem baktı onu diye bende bekardımm çok görüşüyorduk elimde büyüdü şimdi anane bakıyoo 2 lafın arasında halam diyormuşş kadın kriz geçiriyoo büyük yengede geçen kek yapmış (bu arada aramız limonii) gelin demiş ikisine size kek yaptımm bi koşmuşlar bakmışlarr küçüğü başlamış ağlamaya ben bunu istimiyom halamın bebek kurabiyesini istiyomm bu hiç güsel değil katılmış ağlarken beni aradılar yine neyse ağlama ben yapıcam dedimde sustu yenge mort olmuşş annem diyoo bir bozulduu sormaa sırnaşık şey

benim de yeğenim daha bebek,2 aylık bile olmadı.o da bana hala diyecek sositososito çok seviniyom.daha küçücük oyüzden beni tanımıyo ama büyüyünce çok sevecek benim minik kuşum o.tabi o doğdu,herkesin gözler bana dikildi hadi siz ne bekliyosunuz siz de yapsanıza,darısı başınıza bilmem ne.aaaa stres altında bırakıyolar insanı.olcak işte biraz sabredin dimi ama.

kızlar hepiniz gitmişsiniz.şimdi akşam toplaşırsınız yine.ben akşamları evden açmıyorum vaktim olmuyor.eve gidişim 7,30.yemek falan derken biraz dinlensem,biraz tv bi bakmışım yatma vakti gelmiş.sabahları erken kaklıyorum diye akşam da fazla kalamıyorum erkenden uyuyorum ben.

ayy Allah bağışlasın canım ya geçen 5 yaşındaki yeğenime bişey söyledim döndü bana hala yaa işte öyle değil böyle anlatıyoo anlatıyoo bir an bir düşündüm sizinki gibi bebekti daha başında durmuş bakıyorduk dedimki acaba büyüyünce nasıl bir çocuk olacak ses tonu mimikleri nasıl olucak aramız nasıl olacak öyle merak etmiştim ki şimdi karşıma geçmiş laf çeviriyoo sıpa bana dedim ona sen bebekken merak ediyorduk seni aha böyle oldunn dil papuç kadar velet dedim yaaa ben velet dedğilimmmm yiğitimmmm diye bağardıı ben direk popoya daldım tabi çok ısırıyorum kaçıyorlar benden ısırmasam aramız daha iyi olacakk sizinkide Allahın izniyle büyüyüp karşında ahkamm kesecek sende bu günleri anarsın o zaman

evet canım.sabırsızlıkla bekliyorum hala demesini.şimdi de öyle tatlıki ama,hiç büyümese de böyle sevsek hep o da güzel.

canım önce ala oluyon sonra halaa ayy Allah onlara sağlıklı ömür versin şimdi böyle bebekliklerinden beri elimizde büyüyorlar ya insanın içi eriyoo sanki benim çocuğum onlar öyle içime sokasım geliyoo doyamıyorum sevmeye biryandanda düşünüyorum insanın kendi çocuğu olsa nasıl bir duygu olur aklım almıyorr Rabbim tez vakitte hepimize yaşatsın mubarek günde duysun sesimizi hepimizin kucağını doldursunnn Aminn

inşallah çiğdemcim.şimdi cananın haberlerini bekliyoruz herhalde ilk.ay regl tarihleri de yok ya şimdi kimi bekliyoruz ne yapıyoruz bilmiyorum ama nurtenin regli yakın herhalde önce onu bekliyoruz öyleyse.sahiden önce kim verecek bakalım hayırlı haberi.

kadrişim müsait olunca yapar bize liste koptuk valla listeden inşallah hayırlısıyla alırız teker teker hepimiz hamiş haberlerimizi birbirimizin kızlar ben çıkıyorum hepoinize iyi akşamlarr

kıs benim adetime 2 gün var ama karnıma ağrılar şimdiden girdi
yani oldum olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…