Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ay bilge senin müdür amma uyanık haaa
nasılsa 2 kişisiniz daha hızlı yaparsınız işleri diye düşündü heralde kaydirigubbakcemile3
hee oda bişeymi yemekhanede yemek yerken 1 kişilik para alcam senden fazla yiyon iki kişilik diyorrr bende ne alakası var dedim iştahım kapandı hiç bişey yiyemiyprum asıl ben para alayım diyorum muhasebeci işteee neolcakkkaydirigubbakcemile3

kızlar ya ne güzel yakalıom sizi ama azcık çıkmam lazım işler yığıldı bir anda off

ay hala daha gülüyom kıslar biri beni durdursunn
offff gelene gülerek cevap veriyom
bu iyce manyadı dicekler

kıslar ben kaçıyorum iyi akşamlar hepinize
eve gidince açarım tekrar bugün çok kaytardım az çalışim

Kıs nurten allah senı ne etsın koptum bende valla anam benım bebıŞede herkes ad takıyoo amcası eŞımle benım adımı karıŞtırmıŞŞ ÇıĞ-kan dıyoo eŞımın amcasıda muhammed tÖbe tÖbee kıs dıyen yok valla

Kız ilahi nurten öldüm gülmekten valla canım benim nasılsın inşallah iyisindir bizimkine de acayip bir isim bulursun teyzesi bakalım cumartesi gösteririse bizde öğreneceğiz cinsiyetini...

bulurum tabi hayatım
kk çocuklar onlar
ben iyiyim canım siz nasılsınız asıl

esracım senin bebeğin ismi de dilaver olsun olur mu
pek kiber bi çocuk olcek adından belli

neyse hadi ben kaçtım kocam bozluyo benle ilgilenmiyon diye
başı çok ağrıyomuş aşkımın az masaj yapim
iyi geceler canlar hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…