- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #18.681
evet maşallah diyelim.koca kafalı ya
oyüzden kilosu fazla herhal :)
kıs seda oh kocişin evdeyken evde oturup temizlikmi yapceniz
bence değerlendirin bu günleri aklinialirimsmile
ay biz yapamıyoz hiçbişi bari siz yapın ayol kaydirigubbakcemile3
kıs şaka bi yana yaparsın temizliğini adam senede bir çıkmış tatile çıkın gezin eğlenin oh ne güsel işte
kız haftasonu hep gezdik sinemaya gittik yemeğe gittik parkımız var oraya gittik gezdik zate bugğn acayip sıcak çıkılmıyor.. Aslında bırakmıcaktım geçen hafta biticekti ama halim yoktu hiç elim ayağım kalkmadı bir de çalışma yapıyorduk yormak istemedim kendimi halim kalmaz diyerekten yanii.. kaydirigubbakcemile3 artıkın hemencik bitirirm ben onları kız... Bak buraya bi oturdumkaldım kalkayım artık az birşey yapayım yaaa...Mutfak kaldı artık bugün ayakkabılık ve çamaşır işini halledyim balkonumu sileyim offff yaa çok sıcaaaakk...
he kıss valla herifler çıldırcek
benim koca hele şu çocuğu bi doğurda diyip duruyo
doğumdan diilde kocişten korkar oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende avcunu yala doğumdan sonra 40 gün daha beklicen diyomda
beklerim ama acısıda kötü çıkcek bekletmenin haberin olsun diyo
yazık yaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
aman olcay her çayı içme sakın birçoğu zararlı canım sakın haa araştır bir netten hele adaçayı en sakatıamma çok yazıyonuz bi yandan iş yapıyom bi yandan okuyom yetişemiyorum kızlar hızınıza ya vallahi burasıda çok sıcak allahtan klima var yoksa hiç çekilmez ya boğazım çok acıyo üşütmüşüm bitki çayı falan içiyom ama tık yok ne yapacağım kızlar ya
kıslar 6 kişiyiz kimse konuşmuyo yaaaaa
valla benim kocişinda kafası pek büyükçe, hatta geçende dedidimki kafa yapısı inşlh sana benzemez. eğer sana benzerse nasıl çıkarırım ben o çocuğu..
kocişte "ne demek istiyon sen şimdi bana koca kafalımı diyon" diye çıkıştı.. "evet dedim bende ayna bi baksana"
yani üzülme ozicim bende arkandan geliyom.. kocafa bi kızçede yolda olabilir
zaten herbiyeri aynı baba kafasıda benzerse yandık.. nasıl çıkarıcam ben onu
bende doğurayım çalışmayacağım vallahi banane çocuğuma ben bakacağım 30umda doğurcam zaten bu arda ben tarçınlı yeşil çay ve kuşburnu içtim adaçayının zararlı olduğunu biliyorum ilk 3 ay çok önemlimiş bakıyom netten
bende doğurayım çalışmayacağım vallahi banane çocuğuma ben bakacağım 30umda doğurcam zaten bu arda ben tarçınlı yeşil çay ve kuşburnu içtim adaçayının zararlı olduğunu biliyorum ilk 3 ay çok önemlimiş bakıyom netten
çok iyi düşünmüşsün canım bencede öyle yapın..öznur bilmiyom canım işte şu genetik iyi çıkar bebeişte 34 kadar durur düşük kiloluda olsa sağlıklı doğarsa küveze koymaya gerek kalmadan özelde önceden gittiğim doktorum girer doğuma ama küçük kalır küvez olursa çapada isterim ordada benim prof girmez doğuma ama en azından dosyam var durum belli billen biri gelir
eşim diyoki genetiki alınca az çok anlıycaz sorun varmı yokmu biz recep beyin muayenehanesine gideriz uzun uzun konuşuruz gidişat ne olacak diye doğumuda eğer kabul ederse parasıyla o girsin yada birine yönlendirsin deriz diyo
zaten bizede dr. genetik olabilir dedi.ozaman bundan sonraki haftalarda
seninki de büyük çıkarsa hiç şaşmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?