Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet maşallah diyelim.koca kafalı ya
oyüzden kilosu fazla herhal :)

ne yani çocuğun kafası mı ağır basıyo diyon kıs :)
benim karşı komşumun kızı öyle kafası biraz büyük doğmuştu
yazık kız kafasını tutamıyodu ya
emekliyodu emeklerken yoruluyodu kafası aşşa düşüyodu
büyüdükce düzeldi ama orantılı oldu vücüduyla
şimdi pek tatlı

VALLAHİ öyle nurten hele biz ayrı çekyatta yatıyoz adamın kokusunu bile özledim ay bu arada beraber oturmak hiç iyi değilmiş adamla sadece bakışıyoz evde olsak kucak kucağa yatarız tv seyrederken giyim kuşamada hep dikkat ediliyoo zormuş yani

anam hala iş diyo bacımmm bırakk hamiş kalınca ev alıp başını gidiyo zaten evlikten çıkıyo kasma bu kadar

ihii ihii benimkide öle valla hadi ne zaman doğurcan diyo arada töbe töbe bende mümkünse bir daha görüşmeyelim en son görüşmemizde bak başımaza neler geldi diyom :CüvCüv:

aman olcay her çayı içme sakın birçoğu zararlı canım sakın haa araştır bir netten hele adaçayı en sakatı

kıslar 6 kişiyiz kimse konuşmuyo yaaaaa

anca okuyoz canımm

amanın
kıs gülerrrrrrrrrr
bu aynı bennnnnnn
sen benim resmimi görmüşmüydün öncedeen

valla benim kocişinda kafası pek büyükçe, hatta geçende dedidimki kafa yapısı inşlh sana benzemez. eğer sana benzerse nasıl çıkarırım ben o çocuğu..

kocişte "ne demek istiyon sen şimdi bana koca kafalımı diyon" diye çıkıştı.. "evet dedim bende ayna bi baksana"
yani üzülme ozicim bende arkandan geliyom.. kocafa bi kızçede yolda olabilir

zaten herbiyeri aynı baba kafasıda benzerse yandık.. nasıl çıkarıcam ben onu

gülerrrr zaten bunalımdayızz kız sende koymuşsun resmi nurten ben olcayy sonumuz bu olacak desene
neyseki ben emekliye ayrılıyom

üff çıkıcam çıkamıyom annemi bekliyom gelsin diyalizden bir sesini duyayım bakim nasıll

bende doğurayım çalışmayacağım vallahi banane çocuğuma ben bakacağım 30umda doğurcam zaten bu arda ben tarçınlı yeşil çay ve kuşburnu içtim adaçayının zararlı olduğunu biliyorum ilk 3 ay çok önemlimiş bakıyom netten

zaten bizede dr. genetik olabilir dedi.ozaman bundan sonraki haftalarda
seninki de büyük çıkarsa hiç şaşmayalım.

kuşburnunda c vitamini var bende hastayken içiyodum bide ıhlamur iç limonlu

olcaycım ıhlamurdan başka bişiy içme..
hatta meyve suyu yerine meyvenin kendisini ye..
bende ilk zamanlarda çok fena griptim. ölüyodum böyle kolum kalkmıyodu..
bide ağza sıkılan spreyler varya.. boğaz iltihabını atmakta çok yardımı olur. onu kullanabilirsin bana izin vermişti dr.. vucuda yayılmadan atarsın inşlh ...

ahh olcayım bende öyle diyordum tesadüf işyeride kapanıyoo inşallah Rabbim sanada banada kısmet eder evde bebişlerimizi büyütmeyi

ayy tam toplandınız ama ben çıkıyım kızlar belim ağrıdı annecimde daha diyalizdeymiş tansiyonu düşmüşş serum bağlamışlarr offf Allahım ya neyseee buna şükürr
hepinize iyi akşamlarr canlarımm

çok iyi düşünmüşsün canım bencede öyle yapın..
recep beyle yinede bi konuşun belkim girer doğuma, belli olmaz. şansınızı bi deneyin. sorun bakalım ne diycek.. hem seninde için rahat eder..

zaten bizede dr. genetik olabilir dedi.ozaman bundan sonraki haftalarda
seninki de büyük çıkarsa hiç şaşmayalım.

he valla
hatta benimkisi çok büyük ihtimal

iyi akşamlar çidoşum
annecine çok geçmiş olsun.. daha sonra ara bakalım nasıl oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…