- Konu Sahibi EU3
-
- #18.721
arkada olması daha normal bi durum sanırsam
nilüm bitanem nasılsın... çok özledim seni
kız seda madem kocişin izni uzun şöyle tatil planları felan hiç düşünmüyonuz mu..Ayy anacım herkeste beni şeyettirecek burada yahu ama napam eviminde işleri var birazcık koca birazcık ev napalım annemle gelecek tatile gitcez. Öznur regli olunca yaparsın diyon da regli olunca zamanım az kalacak hamile olsam öğrenince eşim zaten bişi yaptırmaz şimdi yapayım çıksın aradan kocişde evde yardım ediyo iyi oluyor yaa. Kayınvalideme gitcektik gidemicem valla ancak toparladık bazanın altını bi dünyada çamaşır var bi posta attım yıkanıyor mutfağı sildim birde balkonu silcem işte o kadar bugünlük yarın kaldığım yerden devam ederim bu hafta bitsin haftaya kocişle hep gezcem valla...
mşlh canım.. 40nız hayırlı olsun..BU ARADA KIZLAR CUMARTESİ GÜNÜ KIRKIMIZ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR
SEDAYADA ÇOK YÜKLENMİŞSİNİZ SAPIK KARILAR
BENDE KIRKIM BİTTİ AMA TIK YOK GERÇİ DOKTOR 2 AY İLİŞKİ YASAK DEDİ AMA ÖDÜM KOPUYO HAMİLE FELAN KALIRSAM DİYE NASIL KORUNACAM BİLMİYOM İLAÇ İÇMEK İSTEMİYORUM KİLO YAPAR DİYE KOCİŞTE MALUM HAMİLELİKTEN BERİ PERİŞAN OLDU YAZIK kaydirigubbakcemile3
mşlh damadıma allah nazarlardan korusunOğlumun en son fotosu babasının kollarında uyuyo meleğim akşama kadar böyleyiz ayakta
çok geçmiş olsun canım.. yarası iyileştimi biraz.. kıyamam..canım biz hala kucaklardayız geçen hafta sünnet olduk...
çok tatlı oğluşun maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?