Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi öznurum benim mesai bitti
kendine ii bak
kısbi günü bitirdin kadı senin 4 iş günü ay ne kadan güzel yaaaaaaa
hadi öptüm şekercik ii akşamallllrrrrr

Ayy anacım herkeste beni şeyettirecek burada yahu ama napam eviminde işleri var birazcık koca birazcık ev napalım annemle gelecek tatile gitcez. Öznur regli olunca yaparsın diyon da regli olunca zamanım az kalacak hamile olsam öğrenince eşim zaten bişi yaptırmaz şimdi yapayım çıksın aradan kocişde evde yardım ediyo iyi oluyor yaa. Kayınvalideme gitcektik gidemicem valla ancak toparladık bazanın altını bi dünyada çamaşır var bi posta attım yıkanıyor mutfağı sildim birde balkonu silcem işte o kadar bugünlük yarın kaldığım yerden devam ederim bu hafta bitsin haftaya kocişle hep gezcem valla...

Iyi akşamlar başım döndü oku oku bitmiyo biraz az yazın zaten oğlan bırakmıyo gelemiyom akşamlarıda geçmişi okumaktan ölüyorum

BU ARADA KIZLAR CUMARTESİ GÜNÜ KIRKIMIZ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR
SEDAYADA ÇOK YÜKLENMİŞSİNİZ SAPIK KARILAR
BENDE KIRKIM BİTTİ AMA TIK YOK GERÇİ DOKTOR 2 AY İLİŞKİ YASAK DEDİ AMA ÖDÜM KOPUYO HAMİLE FELAN KALIRSAM DİYE NASIL KORUNACAM BİLMİYOM İLAÇ İÇMEK İSTEMİYORUM KİLO YAPAR DİYE KOCİŞTE MALUM HAMİLELİKTEN BERİ PERİŞAN OLDU YAZIK kaydirigubbakcemile3

Iyiym canım sen nasıllsın kadir mertte ellerinden öper teyzesi kırkımız bitti çok şükür eymencik nasıl nasıl gidiyo

Maşallah sizinde 3 ay bitmiş inşallah bizimkide çabuk geçer şu gaz sancılarından kurtuluruz

Oğlumun en son fotosu babasının kollarında uyuyo meleğim akşama kadar böyleyiz ayakta

canım biz hala kucaklardayız geçen hafta sünnet olduk...

çok tatlı oğluşun maşallah...

nilüm bitanem nasılsın... çok özledim seni

kız seda madem kocişin izni uzun şöyle tatil planları felan hiç düşünmüyonuz mu..
gerçi devir ekonomi devri. tatilede para lazım..

mşlh canım.. 40nız hayırlı olsun..
ilk önce hamiş kalmaya çalışıyoz sonrada korunmaya çalışıyoz.. nlcak bizim bu halimiz yahuuu
Oğlumun en son fotosu babasının kollarında uyuyo meleğim akşama kadar böyleyiz ayakta
mşlh damadıma allah nazarlardan korusun

canım biz hala kucaklardayız geçen hafta sünnet olduk...

çok tatlı oğluşun maşallah...
çok geçmiş olsun canım.. yarası iyileştimi biraz.. kıyamam..
şimdi daha rahat yapıyodur çişini dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…