Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tekirdağ demişken.. bişiy anlatiiim size..

kocişle geçende konuşuyoz.. bizim kızçe çok sosyetik.. baksanıza 5 yılda anca geldi o da bin bir naz niyaz.. hemde nerde istanbulda gayrettepede.. ünlülerin dr unda.. (pınar altuğ vs. benim drda doğum yapmış)
kızçe hastalanıyo.. mşlh bizim nazlı cemreye, edirnenin özel hastanesindeki en iyi dr yetmiyo taaaa şilşlide prflarla muhattap oluyo..

koçişte diyoki.. bu kızçe doğduğunda bizi beğenmez.. çok sosyote olcak.. allah bilir doğumunuda tekirdağda felan ister sırf odası deniz manzaralı olsun diyekaydirigubbakcemile3

ben daha geçmişi bitiremedim.. bi ev işlerine bakiim dedim 20 sayfa yazmışsınız..
oku oku gözlerim şaşı oldu.. bi geçmişe bak , bi şimdiye bak kaydirigubbakcemile3

çidoş annen tekirdağda dimi orda gidiyo diyalize.

evet canım yazlıktan 40 dak daha uzak yola gidiyo t.dağ merkeze gidiyo canım ya çok özledim onu ben gidemiyom oda yarın gelmeyi istiyordu bu durumda gelemezz neyse iyi olsunda nasıl olsa görürüm

iyi akşamlar çiğdemcim.geçmiş olsun canım.

sağol canımm son birkaç seferdir hep tansiyonu düşüyormuş dr dolu orası gerçi ama yinede araştırmak lazım

hepinize iyi akşamlar

ha kızlar bişiy sorcam.. geçmişi okurken aklıma geldi..
recep bey bana plesanta önde yani ön duvarda dedi.. bende unuttum netten hiç araştırmadım..
sizde plesanta nerde.. ön duvarda olanınız varmı..

he kız güler benimkide öndeeee.
ama önemli diilmiş altta olursa doğum kanalını tıkarmış.

yok diyom acep plesenta arkada olsa bebiş önde olabilirmiydi acep.. kociş elini koyduğunda hissedebilsindiye

benim koca kafalı kociş halen hissedemiyo da bişiy... basbaya artık dışardan bile görünür olmaya başladı. o nasıl hissedenmiyo.. anlamıyom.. gebertecem ben bu herifi haaklava:

dışarıdan hissediliyo ama belki seninki elini koyduğunda
bebek duruyodur hareket etmiyodur oyüzden anlamıyodur.

sabırsız bacım benimkisi sabırsız..
az beklese nasıl kıpraşıyo yavrucak..

kelebeeeem bende çıkıyom.. makine çamaşırları bitirdi bi asayım onları..

iyi akşamlar canikomopuyorumnanaktan

kıs ösnur didim ya parton çağırıyo gidiyom diye
görmedin sanırsam

kıs benim plesentda da funduz arka duvar yazıyo menimki arka duvardaymış yani ben kazayla sırt üstü yatsam bebek plesentanın üstüne mi yatmış oluyo anlamadım şimcik yav CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…