neler dedi.
72 saat olmuşmu.
sezeryanda hemen kalkıyolar diye biliyodum.
çiğdem niye yürüyemiyo acaba hay allahım yaaa.
benimde aksine işim yok ne güzel rahat rahat gidecem inşallah.
inanamıyorum ya yarın son.
ya 2 ay sıkılırsam nasıl geçecek bakalım.
selam kızlar hadi ya doğurmuş mu çiğdemimiz allahım inşallah ikiside iyi olacak nasiplrinde ne varsa onu yaşayacaklar allah büyük
bu arada kızlar ben harbi iyice aptallaştım bu bebek bende kafa bırakmadı şimdi ben az önce işten çıktım eşimle gidelim 1 saatte gelelim diye kan vereceğim tahlil için tam hastane önüne geldik ben aç olmam gerektiği aklıma geldi ve ben kahvaltı yapmıştım öldüm gülmekten tabi yapmadılar tahlili yarında işler yoğun gidemeyeceğim artık pazartesiye kaldı kızlar bi testi öaelde yaptıracakmışım toxo Igm mi öyle bişey siz yaptırdınım mı
selam kızlar hadi ya doğurmuş mu çiğdemimiz allahım inşallah ikiside iyi olacak nasiplrinde ne varsa onu yaşayacaklar allah büyük
bu arada kızlar ben harbi iyice aptallaştım bu bebek bende kafa bırakmadı şimdi ben az önce işten çıktım eşimle gidelim 1 saatte gelelim diye kan vereceğim tahlil için tam hastane önüne geldik ben aç olmam gerektiği aklıma geldi ve ben kahvaltı yapmıştım öldüm gülmekten tabi yapmadılar tahlili yarında işler yoğun gidemeyeceğim artık pazartesiye kaldı kızlar bi testi öaelde yaptıracakmışım toxo Igm mi öyle bişey siz yaptırdınım mı
valla nurtencim kayınvalidem ağustosta gelecem diyo.benim doğum eylül 20 civarı.
ben 1 ay kayınvalideyle napcam.dediğin gibi kocişle baş başa bi zaman geçiremezsem
diye korkuyorum.ertelemem lazım kadının gelişini.erkenden niye geliyoki sanki.
offf kaynımda gelecek ağustosta zaten.burda öğretmen.askerdeydi şimdi ev tutacak tekrar
oyüzden bizde kalacak o sürede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?