tabii bankayı netten halledersin fakat son ödeme gününe kadar para toplanmalı yada cebinden yatırıp sonra topladıklarını kendine alacaksın biraz kafa yorucu bi iş ben sana bişey sorcam geçen yazdın sen bebek şekerlerini kendin mi yaptın bi örnek koy da bizede fikir olsun daha çok var ama sonra göremeyiz şimdiden görelim
banada dün seval msj attı. çok üzüldüm yaa.. akşam rüyama bile girmiş ecrin.. Allah yardımcısı olsun.. hem çiğdemin hemde ecrinin:Saruboceq:çiğdemin suyu patlamış acil sezeryan olmuş.ecrin küvezdeymiş.
730 gr. doğmuş.72 saati atlatırsa yaşama umudu varmış.çok
küçük yavrucum daha.allah yardımcıları olsun.
bu karı erken gelipte ne etcekmiş.. maden-m gelcek doğuma 1 hafta felan gelse yaavalla nurtencim kayınvalidem ağustosta gelecem diyo.benim doğum eylül 20 civarı.
ben 1 ay kayınvalideyle napcam.dediğin gibi kocişle baş başa bi zaman geçiremezsem
diye korkuyorum.ertelemem lazım kadının gelişini.erkenden niye geliyoki sanki.
offf kaynımda gelecek ağustosta zaten.burda öğretmen.askerdeydi şimdi ev tutacak tekrar
oyüzden bizde kalacak o sürede.
bütün tahlllerim özel hastanede oldu ama böyle bi testi hiç hatırlamıyorum..selam kızlar hadi ya doğurmuş mu çiğdemimiz allahım inşallah ikiside iyi olacak nasiplrinde ne varsa onu yaşayacaklar allah büyük
bu arada kızlar ben harbi iyice aptallaştım bu bebek bende kafa bırakmadı şimdi ben az önce işten çıktım eşimle gidelim 1 saatte gelelim diye kan vereceğim tahlil için tam hastane önüne geldik ben aç olmam gerektiği aklıma geldi ve ben kahvaltı yapmıştım öldüm gülmekten tabi yapmadılar tahlili yarında işler yoğun gidemeyeceğim artık pazartesiye kaldı kızlar bi testi öaelde yaptıracakmışım toxo Igm mi öyle bişey siz yaptırdınım mı
hiç sorma aynen bende..nurtencım bnm bısyım yok merk etme cıgdemın haberını aldıgımdan berı kotu oldum kendımı onun yerıne koydumdaa cok zor cokkkkkk bugun arkdsa gıdıcem bendee dugunune gıtmemıstım sımdı ne alıcm ona ben yaa akıl verın bana basıt bısı olmaması lazımm
kedileri bende çok severim(geceleri hariç geceleri korkuyorum. gözleri parlıyo ya..)ben zaten küçükken kedilerle pek haşır neşirdim.kesin ozaman almışımdır mikroba bağışıklığım vardır.
oyüzden şimdi gelse bile bana bişi yapmaz.tabi bağışıklığım var olduğunu düşünürsek.
harkes kaynanatörün gelmesini istemiyo ben gene tam tersi..nurten ve öznur şu kayınvalide işini siz nasıl çözeceksiniz bakalım ona göre bende sizden taktikk alacağım yoksa bende gelmesini istemiyorum ama kadın bahane bulup geliyo bize kalıyo 10 gün en az oda delirtecek beni
bekarken epey bi süre avon yaptım..kıslar ya
size bişi sorcem
ben avon temsilciliğine yaziliim diyom da
sizin bi fikriniz varmı
artıları yada eksileri nelerdir acaba yaaa
güler geçmişimi okuyosun canım.
güler niye bukadar erken geliyo demişsin.
bizi özlüyo kız aklı hep burda.bi an önce gelsem diye.
nurten bişi sorcam.şu an benim bebişin
tam çiş organımın üstünde biyerde pıt pıtlarını
hissediyorum.bunlar ayaktır dimi hala dönmemiş benim yaramaz.kafası orda olsa
ne pıt pıtı olacak.
biz onu özlemiyoz amaaaaa:umursamaz:
netten bi söz okumuştum..
"kaynana pamuk ipliği olsa,
raftan düşse
gelinin kafasını yarar"
ay öznur hadi seninki özlüyo
benimki özlemeye fırsatta vermiyo
iki günde bir ya biz onlardayız yada onlar bizde
görüşmediğimiz günlerde de telefon ediyo muhakkak
dediği de napıyonuz arayan soran varmı bu yaniiii
sürekli görüşünce konuşcak şeyde bulunmuyo ki
ay çok yaşa emi
çiş organının üstü haaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
elleri de olabilir öznur
benimde ta aşşada sürekli kıpırdanması var
zaten şu anda onlar iki büklüm duruyolar
ayaklarıda aşşa geliyo kafasının yanına
yoksa düşünsene yaklaşık 60 cm doğan çocuklar var anne maholur öyle
yani dönmüş olabilir senin oğlan
hadi inşallah dönmüştür ya
inşallah yaaa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öznur kaydettim canım
çağrı şeetiriyom. sende beni kaydet opuyorumnanaktan
hadi ya okadar sık mı görüşüyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?