sedacım günün gelmeden yapma.bazen çıkıyo ama çıkmama olasılığıda yüksek.
ben 2 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı.sonra adetim geçti 2 gün sonra yaptım pozitif çıktı.
negatife inanıp beklesem çok bekleyecektim yani.
anladım canım bu ay geç yumurtladım 14. gün dr gittiğimde daha yumurtlama olmamıştı zateb gittikten birkaç gün sonra yine akıntı gelmişti o yüzden reglimi geç olucağımı düşünüyorum geçen ay 19 u ama bu ay biraz daha geciktirip hiç olmazsa 21 inde yapmak istiyorum tabii yapana kadar olmazsam.. Bakalım kısmet..
bizim burda muhasebeci satıyo bizde alıyoz alıcısı bol oluca hediye falan kazanıyo tabi
ama sen alıcı bulabileceğine inanıyomusun bilmem.eğer bulamayacaksan uğraşmaya değmez.
nurten canım ben avonda takım öncülüğü yaptım bekarken çevren genişse yapabilirsin bide satış fiyatından satarsan sana ek gwlir olur fakat sattığn kişilerden parayı alman önemli bazıları alıp parayıvermezse senin karın gider zarar edersin birde kendi ürünlerini ucuz fiyata alırsın ama indirim var diye lazım olmayan bile alınıyo ona göre canım birde ürün gelecek dağıtacaksın o parayı toplayıp bankaya yatıracaksın bebekle zor bu işler kuşum
birde eşimi arim soriim bakalım ya
banka zaten internetten hallolur
ben tümbanka işlamlerimi internetten hallediyorum ama dediğin gibi parayı hemen toplayabilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?