Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amaaaaan seda yaaaaa
iyiki hiç iş yapmıcakmışiın bugün haaaaaaaaa
maşallahh

benim acil işim çıktı
gelirim birazdan
hadi gömüşürüzzz kaydirigubbakcemile3

amaaaaan seda yaaaaa
iyiki hiç iş yapmıcakmışiın bugün haaaaaaaaa
maşallahh

düne göre işim yok sayılır belki salonu sonra bırakırım şöyle bir tozunu alırım bilemiyorum zaten ütüm var çok. Ama bir bitsin haftaya rahatım... Parmaklarım da şişmiş ya yüzüğüm çıkmıyo off eşimde işe gitti yayın hazırlıyorlar bugün gitti öbür arkadaşı da izne çıkacak ben de daha kahvaltı bilem yapmadım üşeniyorum valla hazırlamaya bile.. Neyse ben kalkyımda kahvaltımı yapayım yemeğimi koyayım sonra da işlere koyulayım bitsin bit an önce... Çiğdem'i arayacağım da böyle durumlarda da hiç konuşamam tekrar mesaj atmakta sitemiyorum konuşmak istiyorum.. Arayabilirim İnşallah. Öptüm kızlar size iyi muhabbetler...

kızlar ya günümüz geçmeden test yapsak çıkmaz dimi ben bir de bu ay birkaç gün geç yumurtladım o yüzden hiçten çıkmaz heralde geçen ay 19 unda olmuştum bu ayda o gün mü yapayım yoksa birkaç gğn geçsin mi ben 22 sinde felan yaparım olmazsa diyorum da nasıl olsa olucam biliyorum ama yine de sorayım dedim...

nurtencım bnm bısyım yok merk etme cıgdemın haberını aldıgımdan berı kotu oldum kendımı onun yerıne koydumdaa cok zor cokkkkkk bugun arkdsa gıdıcem bendee dugunune gıtmemıstım sımdı ne alıcm ona ben yaa akıl verın bana basıt bısı olmaması lazımm

OLcaycığım seni de tebrik etmiştim dün bir ara girdiğimde ama silinmiş tekrar tebrik ederim canım... Keseyi görmüşsünüz şimdi ne tahlili yaptıracaksın ki..

canım çok sağol darısı başına en kısa zamanda vallahi sanırım gebelik için rutin tahliller bi tanesi hastanede olmadığı için kızlar biliyodur diye sordum

olcay sanırım toxsoplazma testi o dediğin.
kedileriden ve hayvansal ürünlerden bulaşan bi mikrop var.
onun tahlili ama çok nadir çıkar bizden istememişler mesela o testi.
mikrop çıksa bile bişi yapmıyolar sanırsam tedavi diye bişey yok.
sadece bu mikrobu almamk için hamilelikte dikkat etmek gerekiyo.kedilerden
uzak duracan.çiğ et pastorize edilmemiş süt hele çiğ köfte sakın yemeyecen.

ben zaten küçükken kedilerle pek haşır neşirdim.kesin ozaman almışımdır mikroba bağışıklığım vardır.
oyüzden şimdi gelse bile bana bişi yapmaz.tabi bağışıklığım var olduğunu düşünürsek.

sedacım günün gelmeden yapma.bazen çıkıyo ama çıkmama olasılığıda yüksek.
ben 2 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı.sonra adetim geçti 2 gün sonra yaptım pozitif çıktı.
negatife inanıp beklesem çok bekleyecektim yani.

bi ev aksesuarı al canım.mudoya git çok güzel şeyler var.
veya nevresim takımı falan al aklıma gelen.küçük mutfak eşyası olabilir.

vallahi kedileri pek sevmem öznurcuğum çiğ köftenin etsizinden daha çok seviyorum çocukken hayvanlarla pek samimiydim kediler hariç onlardan hep korkardım çiflikteki hayvanlarla oynuyoduk ama sürekli bağışıklık kapmışımmıdır kız öznur

sedacım bencede yapma 2 gün geçmişti benim yine silik çıktı o yüzden yapma insan o zaman daha karamsar oluyo boşuna üzülmüş olursun geçsin 2 gün öyle yap canım

nurten ve öznur şu kayınvalide işini siz nasıl çözeceksiniz bakalım ona göre bende sizden taktikk alacağım yoksa bende gelmesini istemiyorum ama kadın bahane bulup geliyo bize kalıyo 10 gün en az oda delirtecek beni

hihi herkes aynı dertten muzdaripmiş.ben gelmesine bişey demiyorum
normal zamanda ama şimdi ben izindeyken evime bukdar hasretken olmaz yani.

orda güral porselen fabrika satış mağazası var caddede.uygun eğilmi fiyatlar
ordan bişi al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…