işler iyi gidiyor dün bittim resmen ya camlar, kapılar, mutfak işi zsten hiç bitmiyor azar azra yapıyorum banyo, küvet felan işte. Bugüne fazla işim kalmadı ortalığı bi dip buvak süpürcen halıları kaldırcam silcem balkonumu silerim yine salonun tozunu alcam örtüleri değiştircem sonrada bir yığın ütü var ne var ne yok yıkadım. Yemekte yapılacak yarında gardırobu boşaltıcam dolap yapıldı yeni gelecek urçları var içlerindeki çıkarıcam havalandırıcam yıkancaklar yıkanacak onun içinden de öyle yani. Cumartesi dolabımda yerleşince rahat edicem artık sanırım... Bir yandan da aklım başka tarafta var mı yok mu diye umudum yok bu ay için ama yine de merak içindeyim..
amaaaaan seda yaaaaa
iyiki hiç iş yapmıcakmışiın bugün haaaaaaaaa
maşallahh
OLcaycığım seni de tebrik etmiştim dün bir ara girdiğimde ama silinmiş tekrar tebrik ederim canım... Keseyi görmüşsünüz şimdi ne tahlili yaptıracaksın ki..
nurtencım bnm bısyım yok merk etme cıgdemın haberını aldıgımdan berı kotu oldum kendımı onun yerıne koydumdaa cok zor cokkkkkk bugun arkdsa gıdıcem bendee dugunune gıtmemıstım sımdı ne alıcm ona ben yaa akıl verın bana basıt bısı olmaması lazımm
olcay sanırım toxsoplazma testi o dediğin.
kedileriden ve hayvansal ürünlerden bulaşan bi mikrop var.
onun tahlili ama çok nadir çıkar bizden istememişler mesela o testi.
mikrop çıksa bile bişi yapmıyolar sanırsam tedavi diye bişey yok.
sadece bu mikrobu almamk için hamilelikte dikkat etmek gerekiyo.kedilerden
uzak duracan.çiğ et pastorize edilmemiş süt hele çiğ köfte sakın yemeyecen.
nurten ve öznur şu kayınvalide işini siz nasıl çözeceksiniz bakalım ona göre bende sizden taktikk alacağım yoksa bende gelmesini istemiyorum ama kadın bahane bulup geliyo bize kalıyo 10 gün en az oda delirtecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?