Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun tum gun yogundum ya. sbhtan eşimin babanesı kahvaltıya geldı kayınvalidemelr hastaneye gıttıler kayınvalidemin kontrolü vardi.
sonrasında pazra gıttım.geldım açıktık bıısler hazırladım yedik.
akşama kayınvalidemlr ve eltıcım yemege bızdeydı.
mutfaga girdim.
çorbamı yemegımı köftemı gitmeden hazırlamıştım.gelınce yıne oturmadım desem yeridir.
yemekti çaydı derken.yeni gittiler bnde size bı bakım dedım ama kımse kalmamı haliyle.

ya kızlar lısteyı bırınız yapsaya yarına sonra ben ilğileniirm yarın kayınvalidemde cuma okuması var öğleden sonra gidemicem benımde gunum var.sabhtan gidipte yardım edeyim bali öğledne sonrada gelin hanımcıgımz yapar artık geriye ne kalırsa artık :))

günaydın nurtiş.gerçi sen de gitmişsin.bugün kimsecikler yok nerdesiniz kıslar ne oldu size bakim.hadi kıpırdayın cuma bugün son iş günü yaşsasıııın ama ben yarın da çalışıyorum off yaaa.neyse listeyi kim hazırlayacakmış bakalım var mı talipli şimdilik kadriyenin yerine.

kıss ne güzel rüyaaa 4 de veya 23 de mi hamilemi kalıcan acabaa?
YADA 4 AYIN 23 DE mi öğrencenn nedirr

kadriye bu aralar çok yoğun ve listeyi birimizin hazırlamasını istemiş
bunu hamilemiz olarak sen yapabilirmisin.
topiğimizin koca göbeklisi olarak bu işi üstlenebilirmisin
hani hamilelerin duası kabul olur derler ya
sen şimdi bi meleğe can veriyosun ve meleğinle birlikte listeye yazılan her isimde ayrı ayrı dua edebilirmisin bizlerede. ılk isimlerimizi dualarla sen yaz sonra kadriye listeyi alıcak canım
böyle bişey yapabilirmisin bizlere

iyilik nurtiş ne olsun biraz neşeye ihtiyacım var geldim nurten yine bizi güldürecek bişeyler yazmıştır dedim ama nerdeee nurten ortalıklarda yok.

öyleyse ben hemen regl tarihimi vereyim ilk olarak,10 ocak.regl olmak istemediğim tarih 10 ocak.hihi.

kıs finans müdürü geldi onla uğraşıyom
sabah sabah kavgalarını ettiler partonlar
şimdi her biri bi köşeye dağıldı
zam ayı yaklaştı ya ondan heral işçi yanımıza gelemesin diye ayak yapıyolar kaydirigubbakcemile3

bizde de rutin her aralık ayında yapılan durumumuz kötü şöyleydi böyleydi toplantısı yapıldı geçen gün.daha çok yapılır bu aralar,zam yapmayacaklar ya şimdiden başladı alıştırmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…