Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmadım öznurcum ama her an oldum olcam gibiyim
zaten heçte umrumda diil bu aralar nasılsa olmuyo
ne kadar uğraşsamda boş
eşimle dün konuştuk iyice
ben önce şu macunu yaptırıcam
sonra hastaneye gidicez tekraradan
onun için artık düşünmüyorum
Rabbim belki öyle nasip eder.

hadi hayırlısı bakalım.ama sen daha gençsin önünde daha çok zamanın var.oyüzden acele karar vermene gerek yok.kendiliğinden olacaktır belkide.

yaa benim karnıma ağrılar giriyo en iyisi konuyu değiştirelim valla hiç yaramıyo bana bu meseleyi konuşmak stres oluyorum ben yaaa.

evet gencim ama
bir an önce olsunda büyüsün istiyorum
yaşıtlarım 3 er 5 er doğurdu delikafadulden

öznurcum sen kendinden bahsetsene
kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ve na zamandır istiyosun bebek

ahahaha.bahsedeyim.şöyleee,ben 30 yaşımı bitirdim ama 30 yaşındayım :) 2,5 senelik evliyim.bebek yapmaya bu yaz karar verdik sonra olduuuu,sonra düştüüüü sonra hipotroid haşimoto olduğumu öğrendim,şimdi ilaç içiyorum sürekli ve bir de bebek istiyorum,onun da düşmemesini istiyorum,ayrıca yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruuuuuuuuuuuuum.

kıslar ya
yüzünüze yaptığınız bi maske ve ya peelng yöntemi var mı

kıs avon çok afedersiniz s........çtı batırdı yüzümü
nefret ediyom onlardan leke doldu yüzüm

kıss ne güzel rüyaaa 4 de veya 23 de mi hamilemi kalıcan acabaa?
YADA 4 AYIN 23 DE mi öğrencenn nedirr

ay bilgecim inşallahh ya ocağın 23 de hamiş olduğumu öğrenip 4 eylülde doğurmak istiyomm mümkünsee

ayy canım ya buranın ninesi benimm yaş 33 evlilik 16 ay 1 miyom, 1 sperm düşüklüğü, 1 toksopilazma, 2 hasta anne var elimde restini gördümm ne denir bilmiyom satranç olsa şah mat olurdu kumarda bilmiyomm delikafadulden

ohoooooooooo
sizin yazcanız yok
siz yazana kadar ben yemek bile yer gelirim
ben kaçtım :)

çiğdemim canımmmm
Rabbim zamanla hepsini düzelticek inşallah
SENı ÇOK SEVıREM BE HEE

selammm kızlarrr geçmişi okuyup geldim selamsız cvp yazdımm deminn Önce hayırlııı cumalarrr sonra hayırlı Foliklerrrr nasılsınız bakemmm nurtişim maşallahh keyfin yerinde yinee Allah neşeni eksiltmesin kızın olursa da adını neşe koydum haberin olsunnn öznurr canım nasılsınn kadrişş Allah kabulş etsinn canımm ayy keşke bende evde olsam okusam kuran ne güsel yaa heriflerin içinde erkek fadime olduk valla çalışırkenn bilgemmm liste yaparsan eğer ben 15 ocakkk

nurtenimm geçecek tabi Allah sevdiği kuluna hastalık verirmişş bizde öyleyiz diye avunuyomm ben.
kızlar bu arada bu gece çok mubarek gecelerdenmişş yarın muharremin 10 u aşure günü bu gece boll boll dua edinn ve ayetel kürsi okuyunn Rabbim bizi geri çevirmezz inşallah hakkımızda hayırlısını verir tez vakitteee

çiğdemcim hepsinin üstesinden gelecez biz bak görürsün çok yakın zamanda artık başka şeylerden konuşuyor olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…